Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο επαναστατικό Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, τον πιό εξελιγμένο  ορό για ταχεία επανόρθωση και νεανική αναγέννηση!

 

Advanced Night Repair Synchronized Multi Recovery Complex (50ml) – Product on White

Η Estée Lauder εξελίσσει τον νο.1 νυχτερινό ορό της μάρκας με ταχεία επανόρθωση και δύναμη νεανικής αναγέννησης.

Βασισμένο σε πρωτοφανή νέα έρευνα στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής, η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο επαναστατικό Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex. Με την πρωτοποριακή νέα τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal, τώρα το νέο Advanced Night Repair στηρίζει τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας περισσότερο αποτελεσματικά από ποτέ, και για πρώτη φορά, βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου για πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Το Advanced Night Repair απορροφάται γρήγορα όσο  ́δουλεύει’ να μειώσει την εμφάνιση των πολλαπλών σημαδιών γήρανσης και βοηθά την επιδερμίδα να προστατευτεί από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις του μοντέρνου τρόπου ζωής. Μετά από μια εφαρμογή η επιδερμίδα φαίνεται λαμπερή και γεμάτη ενυδάτωση, μετά από μόνο τρεις εβδομάδες οι γραμμές φαίνονται μειωμένες και μετά τη χρήση μιας συσκευασίας η επιδερμίδα έχει πιο σφριγηλή αίσθηση, φαίνεται υγιής, πιο νεανική

1
Πρωτοποριακή Επιγενετική Ανακάλυψη

Στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής, έχει αποδειχθεί ότι μόλις το 25% περίπου της γήρανσης είναι προκαθορισμένο από τα γονίδια μας. Το υπόλοιπο 75% της διαδικασίας γήρανσης, θεωρείται ότι επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και τον τρόπο ζωής. Στις αρχές του 2000 ανακαλύφθηκε μια νέα ισχυρή κατηγορία επιγενετικών μικρο-σηματοδοτικών μορίων. Αυτά τα μικρά μόρια είναι παρόντα σε όλο το σώμα και επικοινωνούν γρήγορα απαντήσεις σε εξωτερικές αλλαγές.

Τα τελευταία 7 χρόνια, οι επιστήμονες της Estée Lauder ερεύνησαν πάνω από 80 μικρο-σηματοδοτικά μόρια που βρίσκονται στα κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα ποιος είναι ο ρόλος τους σε ό,τι αφορά στη γήρανση της επιδερμίδας. Σε μια πρωτοφανή ανακάλυψη, η Estée Lauder ταυτοποίησε ένα εξειδικευμένο μικρο-σηματοδοτικό μόριο το οποίο είναι απαραίτητο για τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας και προάγει πολλαπλά ζωτικής σημασίας μονοπάτια αντιγήρανσης. Κυρίως, αυτό το μικρο-σηματοδοτικό μόριο, βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου2. Οι μελέτες in-vitro της Estée Lauder, έδειξαν επίσης ότι το επίπεδο μικρο-σηματοδοτικών μορίων στα κύτταρα της επιδερμίδας μειώνεται ως μέρος της διαδικασίας γήρανσης με νέα σφριγηλότητα και ζωτικότητα.

 

Νέα Τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal

Εμπνευσμένη από την επιστήμη της επιγενετικής, αυτή η αποκλειστική τεχνολογία, που εμπεριέχει ένα νέο μικρο- σηματοδοτικό μόριο ενεργοποιητή, με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία σε αναμονή, είναι ενισχυμένη με ένα αποκλειστικό σύμπλοκο από εκχύλισμα ζυμομύκητα, ένα πεπτίδιο και φυσικά συστατικά, τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα να μεγιστοποιήσει τη φυσική επανόρθωση της γρήγορα και ενισχύουν τη φυσική δύναμη αναγέννησης νεότητας της επιδερμίδας.

• Βοηθά άμεσα την πυροδότηση ενός δυναμικού, συνδεδεμένου δικτύου επανόρθωσης που προάγει τις φυσικές διαδικασίες επανόρθωσης της επιδερμίδας.

• Βοηθά την ενίσχυση του φυσικού συγχρονισμού των διαδικασιών επανόρθωσης της επιδερμίδας, ώστε να επανορθώνεται ακριβώς τη σωστή στιγμή – τη νύχτα, και μεγιστοποιεί το φυσικό ρυθμό επανόρθωσης και προστασίας μέρα και νύχτα.

• Ενισχύει τη φυσική διαδικασία καθαρότητας των κυττάρων ώστε να αντιμετωπιστούν οι φθορές στα κύτταρα.

• Βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και την παραγωγή νέων

3• Βοηθά την επιδερμίδα να ενισχύσει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

4.1 Κλινικές δοκιμές του Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex.

2 In vitro δοκιμές.

3In vitro δοκιμές ενός συστατικού  ́κλειδί’ που περιέχεται στην Τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal σε κύτταρα επιδερμίδων ατόμων 62 ετών για 7 ημέρες. 4In vitro δοκιμές συστατικών που περιέχονται στην Τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal μετά από 72 ώρες.

Ταχεία Επανόρθωση και Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης Κλινικά Αποτελέσματα1:

ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

• Η επιδερμίδα είναι λαμπερή και γεμάτη ενυδάτωση για 72 ώρες

• 8 ώρες αντιοξειδωτική προστασία όλη την ημέρα

• Η ασπίδα της επιδερμίδας ενδυναμώνεται

ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

• Οι γραμμές φαίνονται μειωμένες

ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (50ml)

• Επιδερμίδα με πιο σφριγηλή αίσθηση

• Επιδερμίδα που δείχνει υγιής, αποκτά νέα σφριγηλότητα και ζωτικότητα

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ

• Πόροι που εμφανίζονται μειωμένοι

• Επιδερμίδα που έχει πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο

Αισθητηριακά Αποτελέσματα5:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

• 90% δήλωσε ότι η επιδερμίδα τους είχε πιο απαλή και πιο λεία αίσθηση

• 90% δήλωσε ότι απορροφάται γρήγορα στην επιδερμίδα κατά 43%.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

• 91% δήλωσε ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο ξεκούραστη

• 88% δήλωσε ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε σφριγηλή και πιο νεανική

• 85% δήλωσε ότι οι γραμμές τους φαίνονταν μειωμένες

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΣΙΑ

• 91% δήλωσε ότι άφησε στην επιδερμίδα υγιή λάμψη

• 89% δήλωσε ότι η επιδερμίδα είχε πιο σφριγηλή αίσθηση και βελτιώθηκε η ελαστικότητά της

Νέο Κομψό Γυάλινο Μπουκάλι

To ‘μικρό καφέ μπουκάλι’ που έχει εμπνευσθεί από το φαρμακείο, έχει σχεδιαστεί και μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακά πολυτελές, από ανακυκλώσιμο γυαλί, με κομψό περίγραμμα και βελτιωμένο βαθμό διαφάνειας μπουκάλι, για μια λάμψη που ‘προέρχεται από μέσα’.

Χρήση:

Εφαρμόζετε σε καθαρή επιδερμίδα πριν την ενυδατική σας κρέμα, πρωί και βράδυ.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για επιδερμίδες όλων των εθνικοτήτων. Δερματολογικά ελεγμένο.

Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δε δημιουργεί μαύρα στίγματα, δε φράζει τους πόρους. Oil-free, χωρίς ορυκτά έλαια

Κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έως το 2033.

Αποδεδειγμένα αποτελεσματικό για όλους τους τόνους επιδερμίδας.

5 Μελέτη καταναλωτών σε 543 γυναίκες αφού είχαν χρησιμοποιήσει το Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 50ml για 4 εβδομάδες.