Στην καρδιά της Αθήνας, στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους, εγκαταστάθηκε ένα νέο urban restaurant bar, το Amber Athens

Ο ιδιαίτερος αυτός χώρος παρέχει για εσάς και τους καλεσμένους σας ένα περιβάλλον κατάλληλο για κάθε είδους εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση. Εξωτερικώς και από τα φιμέ του τζάμια είναι δύσκολο να διακρίνεις τι πολύτιμο μπορεί να κρύβει μέσα του, αλλά όταν ανοίξεις τις πόρτες του περιβάλλεσαι από την καλαισθησία του.

Η κεντρική θέση του εστιατορίου σε συνδυασμό με τη μοναδική του ατμόσφαιρα, με στοιχεία που παραπέμπουν σε έναν πιο ευρωπαϊκό, λονδρέζικο χαρακτήρα καθιστούν το Amber Athens σημείο αναφοράς. Από νωρίς το πρωί για καφέ και brunch, αργότερα για μεσημεριανό και το βράδυ για ρομαντικό δείπνο ή cocktail, το μενού του Amber Athens προσφέρει τεράστια ποικιλία.  Τα πιάτα του Amber Athens έχουν ελληνικό και μεσογειακό αέρα, με επιρροές από την ευρωπαϊκή κουζίνα.

Εκτός από το φαγητό, το Amber Athens αποτελεί προορισμό και για τους wine & spirit lovers. Εδώ θα βρείτε μία από τις πιο ενημερωμένες κάβες στο κέντρο της Αθήνας, με εξαίρετες επιλογές ετικετών όλων των αποσταγμάτων ανά τον κόσμο. Γνωστοί sommeliers του χώρου ξεχωρίζουν για εσάς τα καλύτερα κρασιά για να συνοδέψουν το γεύμα σας.

Amber Athens Resto & Bar :Κολοκοτρώνη 38-40 & Λεωχάρους, 105 62 Αθήνα+30 210 322 7757

www.amberathens.gr