Σε απόλυτα χριστουγεννιάτικο πνεύμα πραγματοποιήθηκε στο χώρο της γκαλερί “Τhe Art Dose” στη Γλυφάδα η εκδήλωση “Artville – The Christmas Edition”.

ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΡΥΦΩΝ, ΝΙΚΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑΜΑΡΑ ΖΕΙΝ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Οι προσκεκλημένοι που κατέκλυσαν τον χώρο είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν μοναδικά δώρα τέχνης για τα αγαπημένα τους πρόσωπα με την υπογραφή σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών που δημιούργησαν αποκλειστικά για την γκαλερί «The Art Dose». Ιδιαίτερες προτάσεις, αξιομνημόνευτες επιλογές, πρωτότυπα γλυπτά, σύγχρονα έργα ζωγραφικής που κάνουν τους αγαπημένους σας να νοιώσουν μοναδικοί.

ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ

Η ιδιοκτήτρια της γκαλερί Νίκη Καποπούλου προσέφερε αναμνηστικά δώρα τέχνης-έκπληξη στους φιλότεχνους οι οποίοι επέλεξαν να κάνουν τις αγορές τους από την μοναδική συλλογή του The Art Dose.

ΛΑΜΨΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν από τον πλούσιο μπουφέ γλυκά και άλλες λιχουδιές στο πνεύμα των ημερών, τα οποία συνόδευσαν με ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ δίνοντας ευρωπαϊκό χαρακτήρα στην εκδήλωση. Ο DJ έπαιξε εορταστική μουσική και τραγούδια που έφεραν ευθυμία στην εκδήλωση.

ΜΑΛΟΥ ΛΑΡΣΙΝΟΥ

Παράλληλα η γκαλερί προέβλεψε και δημιούργησε και χριστουγεννιάτικα δωράκια για τους μικρούς της φίλους. Η μηχανή ποπ-κορν που στήθηκε ειδικά για τη γιορτή και ο ταχυδακτυλουργός που έκανε αισθητή την παρουσία του με τα μαγικά του κόλπα, ήταν δύο ακόμα νότες χαράς, στο κατώφλι των Χριστουγέννων.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ

Η γκαλερί The Art Dose προσφέρει δώρα τέχνης και εταιρικά δώρα σε χριστουγεννιάτικο ύφος, γλυπτά υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακoύ design, εξαιρετικές προτάσεις εικαστικών δώρων που δημιούργησαν καλλιτέχνες όπως οι: Mr. Brainwash, Hawini, Benjamin Spark, Reve de la Maison, Δημήτρης Γέρος, Κωνσταντίνος Βαλαής, Ανδρέας Ψαράκος, Αντώνης Καστρινάκης, Στάθης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Κοροβέσης, κ.ά. τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε, κάνοντας τις μέρες των γιορτών ομορφότερες.

ΔΑΡΕΙΑ ΣΠΥΡΙΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΣΕΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

CAROLINE DE SOUZA

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΓΓΟΣ