Κορυφαίο ξενοδοχείο BEST GREEK HERITAGE HOTEL-GOLD AWARD στην Ελλάδα αναδείχτηκε το St. George Lycabettus στην απονομή των Greek Hospitality Awards 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά από την εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ!

 

Τα φετινά Greek Hospitality Awards 2021, με τη συμμετοχή σημαντικών ξενοδοχείων στις κατηγορίες βραβείων αναδείχθηκαν από την Κριτική Επιτροπή, αλλά και το ευρύ κοινό.
Πάνω από 200 άτομα έδωσαν τον παρόν στην τελετή βράβευσής του θεσμού της ελληνικής ξενοδοχίας!

Στη σημερινή ανταγωνιστική εποχή πολύ λίγα ξενοδοχεία επιβιώνουν χωρίς την ένταξή τους σε κάποια πολυεθνική αλυσίδα. 
Ο μοναδικός τρόπος για να παραμένουν επιτυχημένα αυτά τα ξενοδοχεία είναι να προσφέρουν άψογο σέρβις, ώστε να εξασφαλιστούν επαναλαμβανόμενη και πιστή πελατεία, νέες ιδέες αλλά και πολλά ανταγωνιστικά προνόμια!

Το ξενοδοχείο St.George Lycabettus αποτελεί ένα από τα λίγα ανεξάρτητα ξενοδοχεία στον κόσμο που κατορθώνει και προσελκύει πελάτες από όλο τον κόσμο τα τελευταία 50 χρόνια και επιδιώκει να προσφέρει μία άψογη ξενοδοχειακή εμπειρία σε κάθε έναν από αυτούς.
Η τοποθεσία του στην πιο σικ περιοχή της Αθήνας, το Κολωνάκι, η ασυναγώνιστη θέα της Ακρόπολης και του λόφου του Λυκαβηττού από όλους τους ορόφους του έχουν σίγουρα βοηθήσει την πορεία του.

Εκτός από αυτά η διεύθυνση, που είναι η ίδια από την έναρξή του το 1974, δημιουργεί συνέχεια λόγους για να προσελκύει κόσμο στο ξενοδοχείο καθώς και ένα θρύλο γύρω από το όνομά του.
Το St George Lycabettus είναι ένα μοναδικό lifestyle hotel στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Η πανοραμική θέα που προσφέρει και που  εκτείνεται από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττό και μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού έχει αναφερθεί ως μία από τις πιο εντυπωσιακές στον κόσμο όχι μόνο από τον ελληνικό αλλά και τον διεθνή τύπο και αποτέλεσε λόγο βράβευσης του ξενοδοχείου σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Τι είναι αυτό όμως που κάνει το St George Lycabettus Ηotel  να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του, εκτός από την ανεπανάληπτη θέα του;  Τα γαστρονομικά δρώμενα, η πολιτιστική, κοινωνική, οικολογική και φιλανθρωπική του δράση αλλά και η έμφαση στην υγεία , την ευεξία και τις οικογενειακές αξίες.