Μπορείς και εσύ να χαρίσεις χαρά και ελπίδα στα παιδιά του «make a wish» με τον πιο εύκολο, οικονομικό, ευχάριστο  και απλό τρόπο! Πώς;

Με τη συμμετοχή σου στο Brand Bazaar Party με second hand αντικείμενα που διοργανώνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το “make a wish” σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά μέρη, το City Zen, στη καρδιά της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη!

Στις 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 μέχρι 20.00 θα πουληθούν στις καλύτερες τιμές, για τους σκοπούς του σωματείου,  γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα σε άριστη κατάσταση, αξεσουάρ ένδυσης όπως μαντήλια, ζώνες και τσάντες, υποδήματα, γυαλιά, κοσμήματα και ρολόγια, πίνακες ζωγραφικής και διακοσμητικά είδη, κομπολόγια, στυλό, αναπτήρες, σερβίτσια και άλλα.

Η συμμετοχή στο bazaar, που μας δίνει τη χαρά και την ευκαιρία να συμβάλλουμε στη πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών του “make a wish”γίνεται  με τους εξής τρόπους:

 • Είτε προσφέροντας δικά μας γνωστά brands για πώληση, σε καλή κατάσταση
 • Είτε αγοράζοντας τα brands που θα προσφέρουν οι άλλες κυρίες
 • Είτε ΚΑΙ προσφέροντας τα δικά μας ΚΑΙ αγοράζοντας των άλλων
 • Εσύ τι προτιμάς; Μια Louis Vuitton τσάντα που έχεις βαρεθεί, ή να χαρίσεις το χαμόγελο ενός παιδιού; Τα πολυφορεμένα Gucci παπούτσια σου, ή να αναστήσεις μια παιδική ψυχή; Το ξεχασμένο στις ντουλάπες  σου Chanel φόρεμα, ή να φωτίσεις με ελπίδα τα αθώα μάτια ενός παιδιού, που η ζωή δε στάθηκε τόσο γενναιόδωρη μαζί του;
 • Πέρα από ματαιοδοξία, φιλαρέσκεια,  πέρα απο την μύτη μας και τον μικρόκοσμο μας, πέρα από τον εγωισμό μας και τις υλικές αξίες, υπάρχει ένας άλλος κόσμος ανθρώπινων αξιών, πασπαλισμένος με αλτρουισμό, κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη, αγάπη  και διάθεση για προσφορά, ένας κόσμος ενεργών πολιτών  και σ αυτό τον κόσμο πρέπει να ανήκουμε ως κοινωνοί και πολίτες!

  Η «υιοθεσία μιας ευχής» παιδιών του “make a wish” μπορεί να μην είναι οικονομικά εφικτή από όλους μας! Το bazaar του «make a wish»  μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να συνεισφέρουμε εύκολα και απλά στην εκπλήρωση των ευχών, να γίνουμε και μείς κοινωνοί στο κόσμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς! Ας την αξιοποιήσουμε δεόντως!

  Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 Ευρώ και συμπεριλαμβάνει finger food, καφέ  και soft drinks

  City Zen, Μητροπόλεως 80 τηλ: 210-3254942

  Ώρες: 13.00-20.00

 • ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “MAKE A WISH”:

  Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά

  Με παρουσία  σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 17 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

  Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουν κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 2.020 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017.

  Το make a wish εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που μάχονται ενάντια σε μία πολύ σοβαρή για τη ζωή τους ασθένεια και έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές τους!

  Κορυφαίος τρόπος εκπλήρωσης ευχών είναι η «υιοθεσία ευχών» που μπορεί να γίνει είτε ολικά για όλο το ποσό, είτε μερικά για μέρος του ποσού!