Με θέα την πανσέληνο και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ηρώδειο μια ακόμα μεγαλειώδης συναυλία του Συλλόγου Θυάτειρα με τον Παγκόσμιο Πρεσβευτή της τον Μάριο Φραγκούλη!

Γεώργιος Παπαγιανόπουλος (Πρόεδρος Συλλόγου Θυάτειρα) Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος-Χάρης Ρώμας-Μαρία Τσίφτη (Chief of the Coordination Committee του Συλλόγου Θυάτειρα) -Έλια Πορταλάκη (Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Θυάτειρα)

 

Τη βραδιά διοργάνωσε ο Σύλλογος Θυάτειρα πραγματοποιώντας έτσι το δεύτερο σταθμό του τρίπτυχου εκδηλώσεων, που αφορούν την ενίσχυση του ΕΣΥ σε κλινικές και ιατρεία νησιών του Αιγαίου, στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Δήμητρα Θεοχάρη-Γεώργιος Παπαγιανόπουλος-Ασημίνα Γκάγκα -Μαρία Τσίφτη-Ιωάννης Παππάς-Χάρης Θεοχάρης τ. Υπουργό

 

 

Διακόσιοι άνθρωποι επί σκηνής ένωσαν μουσικά τις ψυχές τους και μίλησαν κατευθείαν στις καρδιές των θεατών με το πιο εμβληματικό χορωδιακό – συμφωνικό έργο του 20ου αιώνα, τα  Carmina Burana.

Γεώργιος Παπαγιανόπουλος (Πρόεδρος Συλλόγου Θυάτειρα)-Χάρης Ρώμας-Χρυσάνθη Λαιμού-Σίσσυ Παπαγεωργίου 

Οι τρεις σολίστ, Μάριος Φραγκούλης, Deborah Myers και Νίκος Σπανάτης, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ την οποία διηύθυνε ο Λουκάς Καρυτινός, η χορωδία της ΕΡΤ, η Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η παιδική χορωδία ROSARTE μάγεψαν το κοινό του Ηρωδείου.

Μάριος Φραγκούλης, Deborah Myers και Νίκος Σπανάτης και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ την οποία διηύθυνε ο Λουκάς Καρυτινός,

Την εκδήλωση άνοιξε με το χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος αρχικά τόνισε ότι το ανθρωπιστικό έργο και η προσωπικότητα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας Νικήτα ενέπνευσε τη δημιουργία του συλλόγου Θυάτειρα το 2019.

Γεώργιος Παπαγιανόπουλος-Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος

Στη συνέχεια μίλησε για τις αξίες του συλλόγου, το έργο του και τη συνεχή προσπάθεια προβολής όσων πρεσβεύει η Ελλάδα, ώστε να αποτελεί μια ακόμα γέφυρα που ενώνει την πατρίδα μας με τους Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και απανταχού της γης.

Dr. Βαρβάρα Γελαδάκη-Γεώργιος Δημόπουλος-Γεώργιος Παπαγιανόπουλος-Μάριος Φραγκούλης-Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος-Ιωάννης Παππά-Μαρία Τσίφτη-Nancy Kaddourah-Rami Kaddourah

Mε την παρουσία τους τίμησαν το Σύλλογο Θυάτειρα, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας η κα. Μίνα Γκάγκα, πλήθος εκπροσώπων της Εκκλησίας και της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, ο Πρέσβης της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα κ. Matthew Lodge, προσωπικότητες της τέχνης και του πολιτισμού, εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, καθώς και πολλά από τα Μέλη και τους υποστηρικτές του Συλλόγου.

Σίσσυ Παπαγεωργίου-Χρυσάνθη Λαιμού

Άννα Μαρία Τσικρικώνη-Ισίδωρος Κούβελος-Κωνσταντίνος Φλώρος-Χριστίνα Τετράδη-Αναστάσιος Λάσκος-Σοφία Ευστρατίου

Δημήτρης Αυγερινός Ποταμιάνος-‘Εφη Πολυζωγοπουλου-Reem Bassatne-Maria Svourenos

Χάρης Ρώμας-Μάριος Φραγκούλης-Τάκης Ζαχαράτος

Παρή Κόλλια, Νίκος Κόλλιας

Αλέξανδρος Χατζημιχαήλ-Dr. Βαρβάρα Γελαδάκη-Γεώργιος Παπαγιανόπουλος-Michael Terpin-Μάριος Φραγκούλης-Μαρία Τσίφτη-Αναστασία Μπεζεριάνου-Γιώργος Περρής-Βαλεντίνο-Όλγα Καραβερβέρη


Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος-Λουκάς Καρυτινός-Μαρία Τσίφτη


Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος-Μάκης Τσίφτης-Μαρία Τσίφτη-Μάριος Τσίφτης

Γεώργιος Παπαγιανόπουλος

Μάριος Φραγκούλης

Λουκάς Καρυτινός

Deborah Myers

ΠΗΓΗ: NDP agency