DAISY’S NURSERY SCHOOL: Ο υπερσύγχρονος πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός Σταθμός ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Καπανδρίτι με όλες τις υγειονομικές συστάσεις που σχετίζονται με το Covid-19.  

Ένας πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός Σταθμός και Νηπιαγωγείο υψηλών προδιαγραφών και καινοτόμων υπηρεσιών στο Καπανδρίτι, το Daisy’s Nursery Schoolστεγασμένος σ’ ένα υπερσύγχρονο κτίριο 1.000 τ.μ μέσα σε κήπο 3 στρεμμάτων, εγκαινιάστηκε πρόσφατα  και άνοιξε τις πύλες με αυστηρά μέτρα υγιεινής για να υποδεχτεί  και να φιλοξενήσει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του τα πρώτα  βρέφη και νήπια.

Δεδομένου ότι η περάτωση της κατασκευής έγινε στην μετά Covid-19 εποχήκαι έχουν ληφθεί όλες οι υγειονομικές συστάσεις που σχετίζονται με το Covid-19, το Daisy’s Nursery School προσφέρει πολύ υψηλές υγειονομικές προδιαγραφές, που έχουν προσαρμοστεί και στις ανάγκες της εποχής, ώστε κάθε γονιός να νιώθει σιγουριά και κάθε παιδάκι να έχει αποκλειστική φροντίδα από το έμπειρο προσωπικό της σχολής  για την θωράκιση τηςυγείας του.

Οι υπηρεσίες και το περιβάλλον, αλλά και η εμπειρία, το μεράκι  και η προσωπική φροντίδα της ιδιοκτήτριας, της Ναλίτας Καρρέρ, η οποία οραματιζόταν να κάνει πράξη ό,τι εκείνη ήθελε ως μητέρα να προσφέρει στο δικό της παιδί, κατατάσσουν το Daisy’s Nursery School ως μία πρότυπη ευρωπαϊκή βρεφονηπιακή μονάδα, μοναδική  στην Ελλάδα.

Το Daisy’s Nursery School δεν είναι ένας απλός βρεφονηπιακός σταθμός. Είναι η πρόταση για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένας πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών.
Γιατί  στο μεγάλωμα και στην ανατροφή των παιδιών μας δεν μπορεί να υπάρξουν εκπτώσεις και περικοπές.
Το Daisy’s Nursery School δέχεται συμμετοχές από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. 

Το Daisy’s Nursery School παρέχει:

Δημιουργική Απασχόληση

Μελέτη παιδιών δημοτικού υπό την επίβλεψη φιλόλογου

Φύλαξη παιδιών στον παιδότοπο του DNS

• Ένα ιδιαίτερο εσωτερικά και εξωτερικά περιβάλλον, πληρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική 

• Υψηλών προδιαγραφών παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Σωστή διατροφή των παιδιών

• Δυνατότητα παραλαβής παιδιών το μεσημέρι από το σχολείο τους (προσφέροντας σίτιση ή όχι) και μεταφορά στο σχολείο μας για μελέτη & φύλαξη

• Σπορ με συνεργαζόμενους ομίλους (ιππασία, τένις, κολύμβηση)

• Διοργάνωση Ημερίδων για γονείς και παιδιά

SummerCamp για τα παιδιά έως τρίτη δημοτικού.


 Οι υψηλές και καινοτόμες υπηρεσίες μοναδικών προδιαγραφών του πρότυπου δίγλωσσου Βρεφονηπιακού Σταθμού, Daisy’sNursery School  καλύπτουν πρωτόγνωρες για την Ελλάδα υπηρεσίες στον χώρο των βρεφονηπιακών σταθμών.

Το Daisy’s Nursery School στεγάζεται σ’ ένα υπερσύγχρονο κτίριο 1.000 τ.μ., όπου κατασκευάστηκε με τα πιο σύγχρονα και ασφαλή υλικά για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού, ώστε  οι γονείς να μπορούν να εμπιστευτούν τη διαπαιδαγώγηση και τη φύλαξη των παιδιών τους με ασφάλεια και σιγουριά.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο ισόγειο βρίσκονται:  Ρεσεψιόν, το γραφείο της εμπνεύστριας και ιδιοκτήτριας Ναλίτας Καρρέρ, που επιβλέπει η ίδια τη λειτουργία του Daisy’s Nursery School, γραφείο διευθύντριας, δωμάτιο μόνωσης νηπίου με κρεβατάκι (για την περίπτωση άρρωστου παιδιού που έρχεται η μητέρα του να το πάρει), τουαλέτες νηπίων, 2 μεγάλοι χώροι απασχόλησης νηπίων, τραπεζαρία, κουζίνα όλη κατασκευασμένη από ινοξ.

Στον 1ο όροφο οι αίθουσες απασχόλησης νηπίων έχουν ονομαστεί σε “Green Room”, “Orange Room” κλπ, ανάλογα με το φόντο της αίθουσας, υπάρχει επίσης το δωμάτιο όπου κάθονται οι δασκάλες, υπάρχει το “milk room” όπου δίνεται το γάλα και αλλάζονται τα μωρά, υπάρχει δωμάτιο ύπνου βρεφών καθώς και δωμάτιο ύπνου νηπίων.

Στο υπόγειο έχουν ήδη γίνει πολλές εργασίες ώστε να δοθεί φωτεινότητα και να λειτουργήσει ο χώρος ως παιδότοπος, ενώ υπάρχουν αποθήκες, καθώς και πλυντήριο & στεγνωτήριο ρούχων όπου πλένονται τα σεντονάκια και οι πετσετούλες.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα ρόλερ στα παράθυρα έχουν παιδικά θέματα, ότι όλα έχουν γίνει πολύ σχολαστικά  βάσει των προδιαγραφών που έχουν δοθεί από το υπουργείο και ότι σε κάθε κολώνα του εσωτερικού χώρου έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά

Η Ναλίτα Καρρέρ εμπνεύστρια και ιδρύτρια του υπερσύγχρονου Daisy’s Nursery School

Ειδικοί διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι 3 στρεμμάτωνπεριβάλλουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και κατατάσσουν το Daisy’s Nursery School σαν μία πρότυπη ευρωπαϊκή βρεφονηπιακή μονάδα, μοναδική  στην Ελλάδα.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο οικόπεδο των 3 στρεμμάτων έχει ήδη τοποθετηθεί:

1)Τεχνητός  χλοοτάπητας ασφαλείας και πάνω του θα τοποθετηθεί μεγάλο φουσκωτό ως τραμπολίνο

2) Δάπεδο ασφαλείας σε άλλο χώρο, όπου τα παιδιά θα παίζουν στα διαλείμματα

3) Μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου (5 Χ 5) με χλοοτάπητα ασφαλείας   σε άλλο χώρο 

4)Αληθινό γκαζόν όπου πάνω του θα μπουν οι κούνιες και ξύλινος πύργος (παιχνίδια)

5)Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής με κίτρινες γραμμές 

Όπως όμως έχουν δοθεί αυστηρές προδιαγραφές στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στους περιβαλλοντολογικούς χώρους, έχουν αντίστοιχα δοθεί και στο έμψυχο υλικό που πλαισιώνει το Daisy’s Nursery School.

Η εμπνεύστρια του Daisy’s Nursery School κα Ναλίτα Καρρέρ και ο σύζυγός της και αρωγός στο καινοτόμο εγχείρημα Στέλιος Κοκκάλας, με την κόρη τους Νταίζη, από την οποία πήρε το όνομά του ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός

Η κόρη της εμπνεύστριας Νταίζη Κοκκάλα, η οποία έδωσε το όνομα της στο Daisy’s Nursery School, με τον θείο της και κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα