Το νέο Exclusive Party “Roberto Cavalli Vodka Butterfly Color night“ πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Galaxy Bar του Hilton Athens, σε μία βραδιά γεμάτη φινέτσα, με Roberto Cavalli απόλαυση σε fashion και vodka!

ΑΡΣΕΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ

Στο Roberto Cavalli Vodka Butterfly Color night απολαύσουμε την roof-top απογειωτική super θέα της Αθήνας, πίνοντας “Roberto Cavalli Premium Vodka” σκέτη ή σε δροσιστικά signature cocktails, φτιαγμένα από τους δεξιοτέχνες bartenders του Galaxy Bar του Hilton Athens, καθώς επίσης και ένα fashion party – glam inspired από την ultra φινετσάτη υπογραφή του διάσημου Οίκου Roberto Cavalli.

ΑΝΤΖΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Διασκεδαστικά happenings, υπέροχη μουσική, όμορφες παρουσίες από τον χώρο του modelling και της μόδας και διάφορες άλλες εκπλήξεις, πλαισίωσαν ιδανικά και αρμονικά μία τόσο exclusive βραδιά, αντάξια του ονόματος “Roberto Cavalli”.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΡΙΤΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

Την διακόσμηση της βραδιάς ανέλαβε ο Ευάγγελος Μιχέλης, ο οποίος γιόρτασε παράλληλα και τα 20χρόνια λειτουργίας της εταιρείας του Vmichelis Interior Design, ο οποίος εξειδικεύεται στην συναισθηματική διακόσμηση.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΦΡΕΝΤΥ ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ

Χορηγοί: Ο ραδιοφωνικός σταθμός Music 89,2 με τους μουσικούς παραγωγούς Μάγκυ Χαραλαμπίδου και Άντζυ Καραγιάννη που ανέβηκαν στα decks ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους με τις μουσικές επιλογές τους.

Τα αναψυκτικά “LOUX” με τις υπέροχες δροσιστικές γεύσεις φρούτων, ανέβασαν την διάθεση. Τα καλλυντικά La Vie en Rose που ανάδειξαν το μακιγιάζ των μοντέλων . Η You Hair & Nail που επιμελήθηκε τα χτενίσματα των μοντέλων και των performers με τα ποιοτικά Ελβετικά της προϊόντα. Η 30Ο 3eyewear με την Mujosh που προσέφερε τα μοντέρνα και super stylish γυαλιά ηλίου , δώρο – έκπληξη στους καλεσμένους

Το χαλί πάνω στο οποίο περπάτησαν οι επώνυμοι καλεσμένοι ήταν του οίκου Μοιραράκη

ΣΑΝΤΡΑ ΒΟΥΤΣΑ, ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: AQUA ZOE – HILTON ATHENS – Hellenic Distribution Creative director και επιμέλεια & Deco : Ευάγγελος Μιχέλης του Vmichelis interior design Fashion director : Δημήτρης Γραμματικογιάννης Make up επιμέλεια : Freddy Make up Stage Καλλυντικά : La Vie en Rose Μαλλιά επιμέλεια : YOU Hair & Nails Οπτικά : Mujosh Χαλί : D.Miraraki Event Management – Public Relations: CK STRATEGIES

ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ ΧΡΥΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΥΛΙΑΝΑ ΣΤΕΓΓΟΥ ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΛΑΞΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΖΕΝΙΑ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΣΤΟΥΣΗΣ

ΑΝΤΖΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΤΡΥΦΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΗΤΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ