Μια λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα στο χώρο του κλαμπ Ρέμβη στη Θεσσαλονίκη. Το Fashion Elevate show, η πιο σημαντική φετινή πολιτιστική εκδήλωση στη βόρεια Ελλάδα, είναι μια ιδιαίτερη γιορτή που αποτελεί θεσμό για την συμπρωτεύουσα. Συντονίστρια και ψυχή της βραδιάς ήταν η Ελίνα Παππά Ελευθεριάδου η οποία παρουσίασε ένα άψογα οργανωμένο θέαμα μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθεί στην εθελοντική φιλανθρωπική οργάνωση Φροντίδα Για Το Παιδί.
Πολλά τα τιμώμενα πρόσωπα πολλές και οι διασημότητες που έδωσαν το παρών ενώ ποικίλες οι εκπλήξεις χαρακτήρισαν την μεγάλη αυτή γιορτή της Θεσσαλονίκης την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Επίδειξη μόδας για άνδρες και γυναίκες, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, λαμπερά πρόσωπα, κέφι και πλατιά συμμετοχή, συνέθεσαν ένα πολύ λαμπρό σκηνικό.
Τιμώμενο πρόσωπο ο πολυβραβευμένος ιδιωτικός ερευνητής, συγγραφέας, σύμβουλος πολιτιστικής κληρονομιάς Unesco Πειραιώς και νήσων και αριστίνδην μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Γιώργος Τσούκαλης.
 
 
Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο ιδιωτικός ερευνητής, συγγραφέας, σύμβουλος πολιτιστικής κληρονομιάς Unesco Πειραιώς και νήσων και αριστίνδην μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Γιώργος Τσούκαλης. Τιμήθηκε για την συνεισφορά του στην υπόθεση των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν στο Μάτι. Την βράβευση του έκανε η ζωγράφος Λιλίκα Αρνάκη η οποία αναφέρθηκε επίσης στην εθελοντική του δράση κατά της αρχαιοκαπηλίας εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.
Λιλίκα Αρνάκη, Ελίνα Παππά Ελευθεριάδου και το τιμώμενο πρόσωπο ο Γιώργος Τσούκαλης
 
Ο Γιώργος Τσούκαλης παραλαμβάνοντας το βραβείο του επανέλαβε μια παλαιότερη πρόταση που είχε κάνει σε μια εκπομπή καταχειροκροτούμενος. «Το υπουργείο Γεωργίας πρέπει να έχει έδρα του τον Κάμπο ενώ το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να έχει μόνιμη έδρα στη Θεσσαλονίκη».
 
 
 
Ιδιαίτερη έκπληξη της βραδιάς ήταν η ανάδειξη του Γιώργου Τσούκαλη ως επίτιμου μέλους της εθελοντικής διασωστικής ομάδας ΟΦΚΑΘ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε επίσης ο ΟΦΚΑΘ αλλά και οι έλληνες διασώστες Rescue.gr. Την βραδιά παρουσίασαν η Βιβή Αναστασιάδου και η Δήμητρα Τρανού.