Η ΑΕΛΙΑ πιστή στο έργο της ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διοργάνωσε με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης μία μεγαλειώδη μουσική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ξένια Καπόρη του χρυσού χορηγού ROCHE HELLAS με την πρόεδρο της ΑΕΛΙΑ Αθηνά Γιαννοπούλου

Ο Δημήτρης Μπάσης ένωσε τις δυνάμεις του με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης και έδωσαν ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που περιελάμβανε ένα πλούσιο κράμα αξέχαστων και διαχρονικών ελληνικών τραγουδιών.

Oι επτά γυναίκες μαέστροι που διεύθυναν την Συμφωνική Ορχήστρα και έδωσαν  την δική τους ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Στο τέλος της συναυλίας 600 ροζ μπαλόνια έπεσαν από την οροφή της κατάμεστης αίθουσας του Μεγάρου ,ενώ χορευτές της ομάδας Dolce Vita ξεσήκωσαν τον κόσμο για ένα εντυπωσιακό φινάλε.

Δημήτρης Μπάσης

Την βραδιά άνοιξε η  αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά καλώντας στην σκηνή την πρόεδρο της ΑΕΛΙΑ κα Αθηνά Γιαννοπούλου η οποία μίλησε για τους στόχους και τις δράσεις της ΑΕΛΙΑ και την συγκέντρωση πόρων που θα της επιτρέψουν να θωρακίσει την εκστρατεία της για υποστήριξη της θεραπείας οικονομικά ευπαθών γυναικών που αντιμετωπίζουν τη νόσο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για το σημαντικό έργο τους  τα σωματεία ‘ Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ’ και ‘ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ’

Αθηνά Γιαννοπούλου, Δέσποινα Πορτοκάλη

Την φαντασμαγορική διακόσμηση του Μεγάρου επιμελήθηκε ο Μάρκος Μαχαιρόπουλος της MR.CO, που είχε και την καλλιτεχνική διεύθυνση.

 

Στο φουγιέ του Μεγάρου προηγήθηκε  ένα Wine & Chocolate Reception κατά την διάρκεια του οποίου οι καλεσμένοι είχαν  την δυνατότητα να επισκεφτούν την έκθεση  φωτογραφίας της Σύλβιας Κουβέλη με αντικείμενο το γυναικείο στήθος.

Ωραία έκπληξη ήταν τα βραχιόλια της Zoe Sevak που κατασκευάστηκαν  στην Κένυα ειδικά για την βραδιά και δόθηκαν δώρο  στις κυρίες.

Χριστίνα Καραμίχου, Αλεξία Αηδονά, Μαρία Τσακάλου, Γλυκερία Καπάνταη

 Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

Νανώ Κουγιουμτζόγλου, Ζωή Γιαννοπούλου, Ρουμπίνη Παπανικοπούλου, Σόφη Χατζηνικολάου

Πόλυ Στεφάνου

Αλεξάνδρα Λιάγα, Βασιλική Φεσσατίδου

Η διακεκριμένη φωτογράφος Σύλβια Κουβέλη που παρουσίασε την έκθεση της με θέμα το γυναικείο στήθος.