Από τη Marilyn στη Μαρία Κάλλας, από την Ava Gardner στην Grace Kelly, την Audrey Hepburn τις έγχρωμες Josephine Baker, Dorothy Dandridge, την Κινέζα Julie Yeh Feng, την Sofia Loren, την Bardot μέχρι τη σημερινή Ντίβα Monica Bellucci και άλλες ανεπανάληπτες Σταρς Ντίβες του Hollywood που συναντιούνται στο…”Hollywood Hotel” εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του Hollywood!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Φορέματα χρυσά, φορέματα από μπροκάρ, μαύρα σατέν, μεταξωτά, μακριά και μεταλλικά με λουλούδια. Φορέματα κεντημένα με πέτρες και μαργαριτάρια….φορέματα που μετατρέπουν τη σύγχρονη γυναίκα του 2024 σε μια σταρ του Hollywood, μια σύγχρονη Ντίβα που την συνοδεύουν άνδρες σε ρόλο Clark Gable, Sean Connery και Cary Grand.

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σας στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον, σχεδιασμένο στα τέλη του 1800 από τον Τσίλλερ στην Ιστορική Πλατεία Ομόνοιας, παρουσιάζοντας τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής με δημιουργίες για το 2024.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ, ΔΑΝΑΗ ΒΟΡΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

Στο Φινάλε με μια Ελληνίδα Ντίβα του σήμερα, την Κατερίνα Στικούδη που στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της άφησε άφωνο το κοινό με την απαράμιλλη ομορφιά της.

 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

Βασικοί χορηγοί: ο διάσημος πλαστικός χειρούργος Αριστομένης και η VK Nano, και των δυο σημαντική η συμβολή ώστε να μετατραπεί η γυναίκα του 2023 σε μια Ντίβα Ομορφιάς του Hollywood.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ, ΤΖΙΜΗΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολούθησε ένα prive dinner στο εκπληκτικό Callas Gastro Bar του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, στο Θησείο.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ

Ο Βασίλειος Κωστέτσος ευχαριστεί τους χορηγούς: Αριστομένη Γιαννόπουλο και OET organic electronic technologies αλλά και τους υποστηρικτές χορηγούς της επίδειξης και τις δημόσιες σχέσεις των διάσημων PR Agencies JGK&associates του Γιάννη Καζανίδη και τον Νεκτάριο Σκαμνάκη.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ

Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

LEO BAZIMAS

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ. ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ