«I AM HOPE» party με στόχο την στήριξη των σκοπών του οργανισμού HOPEgenesis, που αφορούν την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε μία ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Οργανισμός   στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Αθηνών.

Ο Πρόεδρος  της «HOPEgenesis» Στέφανος Χανδακάς με την πρέσβειρα του Οργανισμού Όλγα Κεφαλογιάννη


Σίσσυ Παυλοπούλου, Στέφανος Χανδακάς


Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πάνω από χίλια άτομα, με εκπροσώπους από τον επιχειρηματικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα εδώ και τέσσερα χρόνια, το έργο της HOPEgenesis, την προσπάθεια ανατροπής του κλίματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Ταμάρα Ζέην, Κλαίρη Τσαβλίρη, Εμιλυ Βαφειά

Πέτρος Κωστόπουλος, Αγάπη Πολίτη

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου και το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Μαρίλυ Γλύπτη Κανελλάκη

Ο Στέλιος Καφαντάρης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, με τη Στέλλα Βουλγαράκη και την Έλενα Βρετού

Γιώργος Μαργαρώνης, Ντόρα Πάλλη, Ελσα Πατσαδέλη

Έλλη Τανες, Φαιη Μπαρμπαλιά-Μάνεση, Όλγα Μηλιαρέση

Χρυσάνθη Πετραλιά, Μαριάντζελα Δοκοπούλου, Ναταλία Μουνδρέα, Εβελίνα Πετράκη


Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια άνοιξε τις πόρτες του ο χώρος του Κολυμβητηρίου, κατόπιν χορήγησης ειδικής άδειας από την Oλομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με την υποστήριξη του Προέδρου της κυρίου Σπύρου Καπράλου.

Στέφανος Χανδακάς, Σπύρος Καπράλος

Στέφανος Χανδακάς, Χρήστος Μπαρτσόκας, Γιάννης Παπαδάτος

Ο γνωστός εκφωνητής Αλέξης Κωστάλας παρουσίασε τη βραδιά η οποία ξεκίνησε με μοναδικές ερμηνείες από τους ταλαντούχους καλλιτέχνες Αντώνη Δόμινο και Joanna Dousso, ενώ οι εθελοντές της HOPEgenesis μοίραζαν λαχνούς για την κλήρωση με έπαθλο δώρα μεγάλης αξίας.

Κωνταντίνα Ευαγγελίου, Κωνταντίνα Διβάνη, Μαρίλη Κανελλάκη, Εβελίνα Πετράκη-Μαυρίδη, Αλέξης Κωστάλας, Αρετή Δαλακούρα, Τατιάνα Βάρδα, Μαριάννα Σμπώκου

Joanna Dousso

Αντώνης Δόμινο

 


Στη συνέχεια τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν κατά σειρά η Αλίνα Πολέμη και ο Αντώνης Δημητριάδης με dj set που κράτησαν το ρυθμό στα ύψη.

Αλίνα Πολέμη

Αντώνης Δημητριάδης

Παράλληλα, περιμετρικά των χώρων του Κολυμβητηρίου, οι οποίοι είχαν διακοσμηθεί φαντασμαγορικά, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Art Court, όπου είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν αλλά και να αγοράσουν μοναδικά έργα τέχνης, προσφέροντας το 50% των εσόδων για τους σκοπούς της HOPEgenesis.

Εμιλυ Βαφειά, Νινέττα Βαφειά

Μέη Καλεμκέρη, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρί Γυπαράκη

Χάρης Οικονομόπουλος, Γιασμίν Οικονομοπούλου

Άννα Αγγελικούση, Μαρία Τζιμοπούλου

Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου, Χούντα Γκαντουρ, Αμαλία Καρέντζου

Ειρήνη  Νταϊφά, Πάολα Παύλου 

Από τα κορυφαία σημεία της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, που τραγούδησε αφιλοκερδώς για τον οργανισμό και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης όντας καταγεγραμμένος από το 2017 ως πρώτος “Φίλος της HOPEgenesis” παρέλαβε απ’ τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του οργανισμού , Δρ. Στέφανο Χανδακά, το κλειδί #FILOS2020 ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά : “Είναι τιμή μου που είμαι δίπλα στον οργανισμό, συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο σας και συγχαρητήρια σε όλους όσους στηρίζουν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του Οργανισμού για την εξάλειψη της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα”.

Κωνσταντίνος Αργυρός

 Ο Στέφανος Χανδακάς με μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής

Παράλληλα, περιμετρικά των χώρων του Κολυμβητηρίου, οι οποίοι είχαν διακοσμηθεί φαντασμαγορικά, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Art Court, όπου είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν αλλά και να αγοράσουν μοναδικά έργα τέχνης, προσφέροντας το 50% των εσόδων για τους σκοπούς της HOPEgenesis.

 


Κωνσταντίνα Διβάνη, Μαρικέλα Βάρδα, Θεόδωρος Βάρδας, Αλεξία Διβάνη

Νάνσυ Ιωαννίδου

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό διαδέχθηκε στη σκηνή, κλείνοντας τη βραδιά, ο ξεχωριστός Thanassis Vassilopoulos and his band @Dunes of Mykonos project.

Τίνα Φιλιππιδη, Αλεξάνδρα Ποταμιάνου-Μάνεση

Ελπίδα Νικόλ Βασιλειάδου, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ελένη Δρακοπούλου

Μαρία Ιωάννου, Μαρία Γρυλλάκη

Κατερίνα Τσαγκά-Κεφαλογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Ειρήνη Βασιλοπούλου

Αρετή Δαλακούρα, Αλεξάνδρα Πάλλη, Νίκος Γεωργακόπουλος, Ισμήνη Παναγιωτίδη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του οργανισμού, Δρ. Στέφανος Χανδακάς, δήλωσε: «Ο στόχος της HOPEgenesis παραμένει ο ίδιος, από την ημέρα ίδρυσής της. Προσπαθούμε να μειώσουμε την υπογεννητικότητα, ένα μείζον ζήτημα και να πείσουμε τις γυναίκες ότι είμαστε έμπρακτα δίπλα τους, προσφέροντας ελπίδα. Τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών έχουν θετικό πρόσημο και γι’ αυτό νιώθουμε περήφανοι».

Στέφανος Χανδακάς, Θαλής Πιτούλης

Αλεξάνδρα Οικονόμου, Αναστασία Καίσαρη

Περικλής και Ναταλία Βασιλόπουλου

Βίβιαν Παπαγεωργίου, Θάσος Παπούης

Χριστίνα Καρακίτσου, Μαρί Γυπαράκη

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε και ο κύριος Καπράλος, ο οποίος, φορτισμένος συναισθηματικά, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι σε αυτόν τον ιστορικό χώρο που έχει αποτελέσει το εφαλτήριο ανάδειξης Ελλήνων πρωταθλητών τα προηγούμενα χρόνια και πλέον πολύ σύντομα με την επαναλειτουργία του, θα το καταφέρει και πάλι!».

Riad Zein, Αρετή Δαλακούρα, Rana Zein, Tamara Zein

Μάνος Μαυρίδης, Κάρεν Μαυρίδη

Αντώνης Παπαδημητρίου, Αφροδίτη Παναγιωτάκου

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στην κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ως HOPE Ambassador αναφέρθηκε στο έργο του οργανισμού και την ανάγκη υποστήριξης τέτοιου είδους πρωτοβουλιών.

Ο Στέφανος Χανδακάς και η πρέσβειρα του “HOPEgenesis” Όλγα Κεφαλογιάννη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ολγα Κεφαλογιάννη

Λίγα Λόγια για την HOPEgenesis:

Η HOPEgenesis είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2015 από τον Δρ. Στέφανο Χανδακά με στόχο τη μεταβολή του κλίματος της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας την οικονομική στήριξη των γυναικών που κατοικούν σε ακριτικά νησιά κι απομονωμένα ηπειρωτικά χωριά της χώρας κι επιθυμούν να τεκνοποιήσουν ή κυοφορούν ήδη. Από το 2015 έχει υποστηρίξει πάνω από 230 οικογένειες, κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών. Στο πρόγραμμα της HOPEgenesis έχουν ενταχθεί 354 περιοχές, εκ των οποίων τα 317 είναι απομακρυσμένα ηπειρωτικά χωριά και τα 37 είναι ακριτικά νησιά της Ελλάδας.

Ελίνα Βαμβακά, Αλίκη Μαρτίνου

Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

Στέλιος Αγγελίδης, Φωτεινή Πετρογιάννη, Αγγελική Αγγελίδη

Μαριάννα Σμπώκου

Μαίρη Φίξ, Γιώργος Καράμπελλας

Στέλιος Καφαντάρης, Ελενα Χριστοπούλου, Αρης Καβατζίκης

Λούση Φάις, Ρενάτα Σαρακάκη

Μαίρη Παναγιωτίδη, Ισμήνη Παναγιωτίδη

Μάρα Κουρκούλη-Πετράκη, Φράνκη Μαυρίδη

Χριστίνα Καρακίτσου, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρία Ψηφή

Μαργαρίτα Σαραντοπούλου, Ελζα Πατσαδέλη

Σάντυ Μπήτρου, Τέντυ Γερουλάνου

Βασίλης Νάτσιος, Χριστίνα Πολίτη

Δανάη, Όλγα, Χριστίνα Κεφαλογιάννη

Στελιος Καφαντάρης, Ελιανα Χρυσικοπούλου, Νίκος Πολυδερόπουλος

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αγγελική Αγγελίδη, Ναλίτα Καρρέρ

ΠΗΓΗ: studio panoulis