Τα εγκαίνια της έκθεσης A JEWEL MADE IN GREECE πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Ζάππειον Μέγαρον παρουσία επιχειρηματιών, εμπορικών αντιπροσώπων, εκπροσώπων της πολιτικής και της τέχνης καθώς και πλήθος κόσμου! 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Τα εγκαίνια της έκθεσης AJMIG που διοργανώθηκε για 9η χρονιά, τέλεσε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κος Κωστής Χατζηδάκης.


ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΦΕΤΖΗ

 

Ο κ. Χατζηδάκης ξεναγήθηκε και συνομίλησε με όλους τους εκθέτες, εξήρε την επιχειρηματικότητα του κλάδου και δήλωσε την έμπρακτη στήριξη του, στο κλάδο του ελληνικού κοσμήματος.

 ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης AJMIG είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες Ελλήνων δημιουργών κοσμήματος, αμέτρητα στυλ και τεχνικές, χρώμα, λάμψη, νέες ιδέες και τάσεις. Κοσμήματα που παρουσιάστηκαν και στην επίδειξη μόδας που ακολούθησε λίγο αργότερα και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΒΑΓΕΝΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ

Στην επίδειξη μόδας με την επιμέλεια και την καλλιτεχνική διεύθυνση της Αλίς Δικαίου, παρουσιάστηκαν ρούχα του brand MELITTA της Βίκυς Γραμμένου, καθώς και γούνες της IMPORT & EXPORT P.K.Z FURS SA της Μαρίας Παπαδοπούλου.

ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΙΝΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΑ

ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΑΡΙΕΛΑ ΒΑΡΩΝΗ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Στην έκθεση A JEWEL MADE IN GREECE φιλοξενήθηκε έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής που διοργάνωσε η γκαλερί Athens Contemporary με τίτλο «Aισθάνομαι χωρίς εξηγήσεις» και στην οποία παρουσιάστηκαν δεκατέσσερις καλλιτέχνες που υπερασπίζονται τις αισθήσεις και δημιουργούν τους μύθους ενός κόσμου που ακόμα και τα «βαθύτερα», είναι παρόντα σε κοινή θέα, μεταξύ αυτών, ο Θανάσης Λάλας και η Della Rounick.


ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΦΕΤΖΗ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΩΜΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ,

Ακόμη στην έκθεση, πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις από τους καταξιωμένους γνώστες του χώρου, Ίρις Κρητικού, Δημήτρη Γραμματικογιάννη, Γιώργο Σπυρομήλιο, Μαρίνα Αλυσανδράτου, Χριστίνα Βασιλειάδου, Αγγελική Δεμερτζή, Νικόλαο Μέλιο.


Άλεξανδρος Σιώμος, Θανάσης Λάλας, Γιώργος Σταθόπουλος, Καλλιρρόη Μαρούδα, Γιάννης Αδαμάκης, Θανάσης Μιχαηλίδης

ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΝΓΚ, ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΓΑΡΜΠΗΣ

 

Η τετραήμερη γιορτή Ελληνικής έμπνευσης, δημιουργικής έκφρασης, υψηλής αισθητικής, επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας, που μετέτρεψε τo “Made in Greece” σε τίτλο τιμής για κάθε δημιουργό σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος, έκλεισε τις πύλες της την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου2023 με την ψυχή & υπεύθυνη του AJMG κυρία Μαίρη Σαμόλη να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένη και να βάζει τις βάσεις για το επόμενο μεγάλο βήμα, τη συνεργασία του AJMIG με τα ATTICA από τον Μάιο του 2023 στο Αttica City Link στην καρδιά της πόλης, όπου θα φιλοξενούνται 18 επιλεγμένοι – επώνυμοι Έλληνες δημιουργοί, με κοσμήματα υψηλής αισθητικής και αξίας, μοναδικών υφών, υλικών και σχεδίων. https://www.ajewelmadeingreece.gr/