Ο εορταστικός παλμός των Χριστουγέννων ξεκίνησε να χτυπά  μαζί με τον παλμό της κοινωνικής μας ευαισθησίας, με το φιλανθρωπικό dinner που έκανε το lifeline Hellas στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία!

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η χρυσή χορηγός του δείπνου Αγγελική Τσάνη με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο και την Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Ο σκοπός της κοινωνικής αλληλεγγύης του σημαντικού Ανθρωπιστικού Οργανισμού  έδενε απόλυτα με την εορταστική περίοδο της αγάπης και της προσφοράς!

Ο ΑΕ Πρέσβης της Αμερικής κος Γιώργος Τζέιμς Τσούνης, ο Υπουργός κος Τάκης Θεοδωρικάκος και η χρυσή χορηγός του Lifeline Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, το όνομα της οποίας πήρε η νέα πτέρυγα του Μαιευτηρίου Έλενας

Το καθιερωμένο πια επί δεκαετίες dinner του Οργανισμού, που περιμένουμε με λαχτάρα όλοι μας, σήμανε και επίσημα την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου, μέσα σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα, πασπαλισμένη με το glitter της καλαίσθητης διακόσμησης της Έμυς Τρίκαρδου, την αρχοντιά και την μεγαλοπρέπεια των χώρων του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεττανία» και εμφορούμενη από την κοινωνική ευαισθησία και διάθεση για προσφορά των καλεσμένων, που όλοι προσέφεραν με προθυμία τον οβολό τους: Από τα 200 Ευρώ που ήταν η συμμετοχή δωρεάς στο dinner μέχρι τις 23.000 Ευρώ που προσέφεραν κάποιοι -και μάλιστα κάποιοι ανώνυμα- για την αγορά θερμοκοιτίδων στο Αττικόν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Αντιπροέδρου του Οργανισμού δρ.Άλκηστις Πρίνου.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Πρίγκιπας Αλέξανδρος

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε πρόσφατα για 17η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Λίτσα Λάβδα

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Αλεξάνδρα και Ανδρέας Παναγιώτου

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους.


Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ειρήνη Νταϊφά, Πρίγκιπας Αλέξανδρος

Πόπη Χατζηδάκη, David Andrews, Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Υπουργός κος Κωστής Χατζηδάκης

Χάρης Θεοχάρης, Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, Δήμητρα Θεοχάρη, Λένα Αυγενάκη, Μαρία Πολύζου, Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της χρονιάς και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

Ιωάννα και Βασίλης Δράγνης


Ειρήνη Νταϊφά, Φανή Λεβέντη

Αγγελική Κερασιώτη, Αγγελική Αγγελίδη, Σοφία Γιαννικοπούλου, Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Νανά Βενέτη Dean

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Λούσυ Παπαθανάση

Μαριάντζελα και Βασίλης Τρίκαρδος

Η Οδύσσεια Κωνσταντούρα της ODC medical clinic

Λένα Δελενίκα, Άτζυ Μαργαρίτη Andrews

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine που στέκεται ανελλιπώς στο πλευρό του Οργανισμού τα τελευταία 5 χρόνια!

 

Η Σίσση Παπαγεωργίου με την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη

Επίσης η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, είπε χαρακτηριστικά ότι δεν ήρθαμε σπ αυτή τη ζωή για να πάρουμε, αλλά για να δώσουμε και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς της εκδήλωσης, την Οικογένεια Τσάνη και την Αγγελική Τσάνη.

Επίδειξη των κοσμημάτων Bold της Αγγελικής Τσάνη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Σάντυ Παπαναστασίου, Φανή Λεβέντη

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και της Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα για την δωρεά θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη, η κα Άννα Μ, και ένας ανώνυμος δωρητής με αποτέλεσμα να προσφερθούν 3 ακόμη θερμοκοιτίδες για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Οι χορηγοί Αλεξία και Βασίλης Σαβράμης

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Τέσσυ Νοδαρά, Ρένα Ταμπακάκη, Έλενα Χάρη, Μαρία Μιντζόλη Λαγομάτη

Κατά την διάρκεια της βραδιάς η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews απένειμαν το βραβείο του σωματείου στον Επίτιμο Πρόεδρο κο Ιωάννη Τρίκαρδο για την προσφορά του στο Lifeline Hellas.

Παναγής, Γιάννης, Βασίλης, Απόστολος Τρίκαρδος και Έμη Τρικάρδου

Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια και Πρέσβης του Lifeline Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά, Χάρης Τσιμόγιαννης, δρ. Άλκηστις Πρίνου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Λένα Μπένια Αυγενάκη, Αγγελική Αγγελίδη

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews, εγγονού της Πριγκίπισσας και συνεχίστηκε με την κα Άννα Αργυρού, νικήτριας του Voice, και την μπάντα 123 swing.


Η πρωταθλήτρια Μαρία Πολύζου με τον ταλαντούχο εγγονό της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Alexander Andrews


Η Σίσσυ Παπαγεωργίου με την υποστηρίκτρια του Lifeline Ευγενία Χραπανά, ιδιοκτήτρια του Litohoro Olympus Resort 

Η Αλίς Δικαίου, η Ντάνα Στασινού και η ιδιοκτήτρια του St.George Lycabettus

Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.


Ρένα Φλεβαράκη, Θεοδώρα Βρούτση, Majd Samaan

Μαρίλια Βαζαίου, Γιώργος Καβάδας και Γεωργία Τζήμα Κυτσαρά

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Lierac, Aveda, Λάβδας και καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλείου Iordanis.


Σίσσυ Παπαγεωργίου, Λίτσα Λάβδα

Δημήτρης και Ευγενία Ιορδάνη και Μιχάλης Μανιάτης στο κέντρο

Δήμητρα Θεοχάρη, Αγνή Μαρμαρίδου


Αγγελική Αγγελίδη, δρ. Στέλιος Αγγελίδης

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ιωάννα Μειμέτη

Dima και Majd Samaan

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, η Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη την κόρη της και την εγγονή της.

David Andrews, Άτζυ Μαργαρίτη Andrews, Νίκος Βερνίκος


Δρ. Στέλιος Αγγελίδης, Χάρης Θεοχάρης

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, ο κος Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα, η κα Αλεξία Σαβράμη, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, ο κος Παναγής Τρίκαρδος, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα.

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Φώφη Καμποσιόρα, Ντόρα Δημοπούλου

Εύα Παπαδοπούλου και Δρ. Φαίη Πεσκέση

Λίτσα Λάβδα, Ναταλία Φουρλή

Τέσσυ Νοδαρά, Ρένα Ταμπακάκη

Μαριάννα Βαλυράκη, Ρένα Φλεβαράκη, Αγγελική Αγγελίδη, Θεοδώρα Βρούτση

Έλενα Χάρη

Το ζεύγος Ασημακοπούλου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Majd Samaan, Θεοδώρα Βρούτση, Δήμητρα Θεοχάρη, Άτζυ Andrews Μαργαρίτη

Μέρω Κεσεσίογλου, Λέμυ Κοντονή, Ευριπίδης Κουτσοχρήστος


Μαρίλια Βαζαίου, Άννα Αγγελοπούλου, Μαριάννα Βαλυράκη, Ρένα Φλεβαράκη, Λίλα Γκατσινάρη 


Έλενα Χάρη

Φώτης Καρύδας, Πάολα Λαβράνου

Τζούλια Τσαντρίζου, Βούλα Σαραντάρη, Βιολέττα Ανανινου

Δήμητρα Μουτζούρη, Δήμητρα Μουτζούρη

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ΑΕ Πρέσβης της Αμερικής κος Γιώργος Τζέιμς Τσούνης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης με την σύζυγο του Πόπη, ο Υφυπουργός κος Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα, ο υπεύθυνος προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα, ο καθηγητής Δρ. Αυξέντιος Καλαγκός με την σύζυγο του Νατάλια, ο Πρόεδρος του Pierce Δρ. David G. Horner, o κος Γιάννης Βακαρέλης με την σύζυγο του Πόλα, η πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμος και Πρέσβης του Lifeline κα Μαρία Πολύζου, ο κος Νίκος Ποιμενίδης και η κα Αγγελική Κουζούμη, ο κος Βασίλης και η κα Ιωάννα Δράγνη. 

Πέγκυ Φιλίππου, Σίσσυ Παπαγεωργίου


Μαρία Μιντζόλη Λαγομάτη

Βάσω Τσίντζου, Οδύσσεια Κωνσταντούρα

Ναταλία Κρεμπς

Σίσσυ Παπαγεωργίου,Αθηνά Μπούζιου Παπαθανασίου, Ελευθερία Γεωργάκαινα

Ο Γιώργος Τσούκαλης  με τη σύζυγό του Μαργαρίτα

Παρευρέθησαν, επίσης, η κα Αγγελική Τσάνη, η κα Majd Samaan με την κόρη της Dima, η Σίσσυ Παπαγεωργίου, ο κος Γιώργος Καβάδας, ο κος Βασίλης και η κα Μαριάντζελα Τρίακρδου, ο κος Στέλιος και η κα Λίτσα Λάβδα, ο κος Στέλιος και η κα Αγγελική Αγγελίδη, ο κος Μάκης Κασνακίδης με την σύζυγο του Μαρίλια Βαζαίου, ο κος Γιώργος Κασσής και η Ιωάννα Μεϊμέτη, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, η κυρία  Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Ευγενία Χραπανά,ο κος Μάριος και η κα Γιώτα Τζήμα Κυτσαρά, η κα Πέγκυ Φιλίππου,  η Κα Ντάνα Στασινού, η κα Πηνελόπη Τρύφων, ο κος Μαρίνος Κιαγιάς, ο Δρ. Γεώργιος Στράντζαλης, η κα Έυη Αδάμ, ο κος Χριστόφορος Χριστοφίδης, η κα Νόνη Δούνια, η Σίσσυ Φειδά, η κα Φανή Λεβέντη, η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Θεοδώρα Βρούτση, Λουκία και Ευσταθία Παπαθανάση, ο κος και η κα Ιωάννη Μαρμαρίδη,  ο κος Γιάννης Καζανίδης, ο κος Γιώργος και η κα Δέσποινα Κωνσταντέλλη, η κα Σάντυ Παπαναστασίου, η κα Μάρω Κεσεσίογλου, η κα Μαρία Χριστίνα Λυμπεράκη, ο κος Νίκος και η κα Κρίστη Αργυρού, ο κος και η κα Αρμόδιου Γιαννίδη, ο κος Μάνος και η Δρ. Βελάνη, η κα Ελένη Δελενίκα, η κα Μαίρη Δαυίδ, η κα Ντάνα Στασινού, ο κος και η κα Δημήτρη Ιορδάνη, ο κος Νίκος Βερνίκος, η κα η κα Ιωάννα και η κα Όλγα Καραβερβέρη, η κα Σήλια Δραγούνη, ο Γιώργος Τσούκαλης, η κα Οδύσσεια Κωνσταντούρα, η Κα Βάσω Τσίντζου, η Κα Έλενα Χάρη, η Κα Μαρία Λαγομάτη, η Κα Χριστίνα Ασημακοπούλου,  η Κα Ρένα Ταμπακάκη, η Κα Τέσυ Νοδαρά, η κα Ρένα Φλεβαράκη, η κα Μαριάννα Βαλυράκη, η Κα Νάταλι Κρεμπς και πολλοί άλλοι.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Χάρης Θεοχάρης

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: AS Marine LTD., Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας

Τρυφωνόπουλος, Εύη Αδάμ, Νόνη Δούνια, Δρ. Γεώργιος Στράντζαλης

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αλεξάνδρα και Ανδρέας Παναγιώτου

Χρυσός Χορηγός Εκδήλωσης: Οικογένεια Τσάνη


Χάρης Θεοχάρης, Λίτσα Λάβδα, Στέλιος Λάβδας

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Βούλα Δήμου

Ανάμεσα στους χορηγούς της βραδιάς ήταν οι: BOLD by Angelique Tsanis, Andreas & Alexandra Panayiotou, The Ability Group, Majd Samaan, Margariti Dental Clinic, KPMG, ΔΕΔΔΗΕ, MCCL, Libra Social Responsibility, Valiant Shipping S.A., Ιορδάνης Jewelry, Αγγελική Αγγελίδη, GEON, Βίκος, AVEDA, METAXA, Domaine Agrovision, Artemide, Λάβδας, JGK & Associates, Sociel και πολλοί άλλοι.

Ο Μιχάλης Μανιάτης με τη Δήμητρα Θεοχάρη που φοράει δημιουργία του

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ιωάννα Δράγνη

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Hotel Grande Bretagne Athens, Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel Elounda Crete, Divani Collection Hotels, Kinsterna Hotel Monemvasia, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, Anemolia Mountain Resort Domotel Arachova, Zante Hospitality Group, SWOT Hospitality Group, Mitsis Hotels, SAY Hotel, Afanos Guesthouse, Margariti Dental Clinic, DNA Centers, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Spirito Rosa, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Holmes Place Premium Fitness Clubs, Golf Prive Glyfada – Colonial, Κτήμα Γεροβασιλείου, Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης, Κτήμα Αβαντίς, PATSEAS, Happy Box by Aggeliki Kerasioti, Όλγα Καραβερβέρη, ReBu Collective, Coco-Mat, Molton Brown. 


Αλεξία Κουλούρη και Δημήτρης Οικονόμου

Δήμητρα Θεοχάρη, δρ. Άλκηστις Πρίνου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Πέγκυ Φιλίππου, Χριστίνα Ασημακοπούλου

Δήμητρα Μουτζούρη, Νεκτάριος Ντουντουλάκης


Έλενα Χάρη

 

 

ΠΗΓΗ: studio panoulis