Υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο το να περπατάς και να έχεις συνοδοιπορους αγωνιστές και νικητές της ζωής ;Ανθρώπους που καποτα διαβαιναν Γολγοθαδες, και αποκρημνα βουνα , αλλα που γλιτωσαν απο την ” σταυρωση” και τους γκρεμούς; Ανθρωπους που αγωνίστηκαν με περισσειο θάρρος και νίκησαν τον θανατο , παίρνοντας σαν τρόπαιο την ίδια τους την Ζωη; Είμαι σίγουρη πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση, και καλύτερος αγώνας αισιοδοξίας , χαράς και ΕΛΠΙΔΑΣ για ολους μας !
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ MAKE A WISH ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΆΤΙ ΜΠΛΕ.
Για τρίτη συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής την Παρασκευή 28 Απριλίου στέλνοντας ένα μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών, τον πιο φωτεινό περίπατο στους δρόμους της Αθήνας. Το Make a wish καλει τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές του, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που 37 χρόνια πριν, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”. Το “MAKE A WISH “έχει εκπληρώσει στην πορεία των 20 χρόνων του στην Ελλάδα 1670 ευχές,πραγματοποιώντας μόνο το 2016 169 ευχές! Χωρίς τυμπανοκρουσίες , ματαιοδοξιες και κοσμικοτητες, οι επικεφαλής low profil του Make a wish , η δυναμική πρόεδρος του ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ και η δραστήρια διευθύντρια του ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, φαίνεται πως “μιλάνε” χωρίς να “θορυβούν”, μόνο με το ουσιαστικό ,σοβαρό και αποτελεσματικο τους έργο! Η εκπλήρωση των ευχών οπλιζει τα παιδιά με ΧΑΡΑ, ΔΥΝΑΜΗ και κυρίως ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ και η ελπιδα αυτη τα φέρνει πιο κοντα στη Ζωη, τα εμψυχωνει ,τους δίνει δύναμη να νικουν τον φοβο, να παλέψουν για την ζωη τους και κάποιες φορές να νικήσουν! Ας τα βοηθήσουμε με καθε τροπο , και κυρίως με ” υιοθεσία ευχών”! Την Παρασκευή θα βρίσκεται μαχι μας στον όμορφο αυτο ” περίπατο” και η Πρέσβειρα του Οργανισμού μας για το 2017, κυρία Φαίη Σκορδά.
Αναχώρηση 7 μμ -Αθήνα: Απο το Θησειο( Σταθμό ΗΣΑΠ) ως την ΠΥΛΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ που θα φωταγωγηθεί με μπλε χρώμα στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας προς τα παιδιά που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες και τις οικογένειές τους. – Θεσσαλονίκη: Απο το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ως τις ομπρέλες Ζογγολόπουλου που και αυτές θα φωταγωγηθουν μπλε! Συμμετοχή: 4 Ευρω Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το φωτιζόμενο μπλε Αστέρι του Οργανισμού. Πληροφορίες:2109637660 ,2310523978