“Το σύμπαν ακούει την ένταση των συναισθημάτων μας και ανταποκρίνεται! Γι’ αυτό ο,τι ζηταμε, πρεπει να το ζητάμε με θέρμη και πίστη”, είπε με νοημα στην ομιλία της ,στέλνοντας ενα βαθυστοχαστο μηνυμα, η δραστηρια ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ” ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΩΝ” ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ-ΚΟΛΝΤΥΡΗ, στον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ,με τίτλο”HOLLYWOOD MASQUERADE PARTY” , που διοργάνωσε προσφατα το σωματειο της ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ στο EKALI CLUB !
ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΝΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΚΟΛΝΤΗΡΗ
Με σύνθημα την ΑΓΑΠΗ ,ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ,τΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ , οι ” Αμαρυλλιδες” προσέφεραν στα μέλη και στους φίλους αλλη μια βραδιά ψυχαγωγίας και προσφοράς
,οπου τα έσοδα της θα διατεθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΙΜΟΡΟΦΙΛΙΚΩΝ και στο σύλλογο «ΠΙΣΤΗ», (γονείς και κηδεμόνες παιδιών με νοπλασματικές ασθένειες).
Και αφου ο τίτλος του παρτυ ήταν “HOLLYWOOD MASQUERADE PARTY”,η βράδυα εξελίχθηκε – όπως ήταν αναμενόμενο-,σε μια βράδυα απονομής Oscar( που παρουσιασε με το αναγκαίο χιούμορ το sissysworld.com) ,μια βραδυα με πολλές εκπλήξεις, δώρα ,χορό και άφθονο κέφι!
Την εκδήλωση ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ η εγκριτη δημοσιογράφος της huffingtonpost ,και εκδότρια του λευκώματος με ύλη σχετική με φιλανθρωπικές δραστηριότητες “Η δυναμη της προσφοράς”, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ , που ειναι γνωστη για την δυναμικη συμμετοχή της σε φιλανθρωπικές δράσεις,στην οποία μαλιστα απονεμήθηκε το Oscar Β΄ Γυναικείου ρόλου!
Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΚΑΙ Η ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΌΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Το προηγουμενο Σαββατο λοιπον γίναμε …χολλυγουντιανοι σταρ,ΛΑΜΨΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ! ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΗΩΝ , ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ
Οι Αμαρυλλιδεs είναι ένας γυναικείος, φιλανθρωπικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 2007 και που βοηθάει αναξιοπαθουντεs ανθρώπους ,καθωs και αλλα φιλανθρωπικα σωματεια που εχουν αναγκη. ΣΚΟΠΟΣ του συλλόγου είναι η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΊΣ ΕΓΩΙΣΜΟ , η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,η προσφορα και η Φιλια! Απο τις προηγούμενες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των ” Αμαρυλλιδων” , που ειχαν στεφθει με μεγαλη επιτυχια, κάποιες είχαν σκοπο την αντιμετώπιση του Παιδικού τραυμάτος , την ενισχυση της ” Πνοής”, καθώς και της ” Δράσης” της κ.Λαιμου,την στηριξη μοναδων εντατικής θεραπείας νεογνών κρατικών νοσοκομείων , μεσω του ανθρωπιστικού Οργανισμού ” Life Line Hellas” , την στηριξη της “Κιβωτου του κόσμου “, κ.α
ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΒΟΥΛΑ ΤΖΕΝΤΖΕΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΛΝΤΗΡΗ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΜΑΙΡΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΛΙΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Χορηγοί της εκδηλωσής ήταν:
Περιοδικό VOLTΑ , (Ανδρουλακη Φωτεινη), το
SissysWorld.com, (Σίσσυ Παπαγεωργίου), Κρασία Βακιρτζής, ( Παναγιώτη και
Βουλας Βαρκιτζή), Κομμωτήρια Demily Hair Salon and nail bar, (Ιλιάνα Χατζή),Alpha Medical Solution, ( Αδαμοπούλου,
Alexandrou Elen) ,Εταιρεία ΖΗΤΑ, ( Μαιρη και Αλεξ Ζαχαριάδου), Εταιρεία Εφτάζυμο, ( Γιάννη Καλαϊτζάκη),Miss Skin, (Κόλντηρη Ελπίδα),Athens Dermatology and Surgery Clinic, (Χαρά Παξιμαδάκη)
Κοσμηματοπωλείο :Σοφοκλής Χατζής,Κοσμήματα : Νικολέτα Τζεν,
Χειροποίητα κοσμήματα:Κάτια Κολοκυθά, Εταιρεία Telia, (Δήμητρα Ναλμπάντη).
Την μουσική προσέφερε η εταιρεία Satraxis του Γιωργου Καλογερόπουλου .
ΜΑΡΙ ΓΥΠΑΡΑΚΗ,ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ ΡΙΤΑ ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΚΟΥΤΣΟΧΡΗΣΤΟΣ ΙΡΕΝ ΧΟΜΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΒΕΛΥΝ ΜΑΝΙΟΥ
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
ΒΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΛΙΑ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΟΒΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥ
ΗΛΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΣΦΥΡΑΚΗ
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΛΝΤΗΡΗ ΝΙΚΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΔΑΛΑΜΠΙΡΑ
Η ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ” ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ” ΜΕ ΦΌΡΕΜΑ RAXEVSKY
ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ
ΠΗΓΗ: papadakispress