Οι γιορτές πλησιάζουν και το ξενοδοχείο με την ωραιότερη θέα της πόλης, το St. George Lycabettus, το οποίο πρόσφατα διακρίθηκε ως ‘Best Greek Heritage Hotel’ είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με πολλές εορταστικές προτάσεις : Διασκέδαση ,live μουσική και υψηλή γαστρονομία από τον executive chef Βασίλη Μήλιο και Geoffrey Rembert.

 

REVEILLON ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

‘ Red Christmas Dinner’ με γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge με τη μοναδική θέα. DJ set, LIVE μουσική με τραγούδια σε pop, τζαζ και sweet soul ύφος από τους “The Velvet Project”.

 


 

REVEILLON ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε το ‘New Years Gold Glam Dinner’ και την εκπληκτική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης .Τα μεσάνυχτα, θα βγούμε όλοι στα συναρπαστικά μπαλκόνια του Le Grand Balcon για να δούμε την πόλη μας λουσμένη στα πυροτεχνήματα και να αφήσουμε μπαλόνια με τις ευχές μας για την πιο αισιόδοξη αλλαγή χρόνου!

Στη συνέχεια , LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ από τους “The Velvet Project που θα μας ταξιδέψουν με jazz, soul και pop ρυθμούς & το πιο κεφάτο dj set θα σας ξεσηκώσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

RECOVERY BREAKFAST απολαύστε το πρώτο πρωινό της χρονιάς από ψηλά! «από τις 05.00 το πρωί, στο Le Grand Balcon, με θέα όλη την Αθήνα,  για να έχει η νέα σας χρονιά ανοιχτούς ορίζοντες και χρώμα!!

 

 

FRIENDS & FAMILY BRUNCH BUFFET

Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς ελάτε στο Le Grand Balcon με την οικογένεια σας και τα παιδιά σας να απολαύσετε ένα εορταστικό πευστικές δημιουργίες  με φόντο την Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού!

 

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με επίσκεψη από τον Αί Βασίλη, δώρα, παιχνίδια και Χριστουγεννιάτικη παιδική ταινία στο Screening Room του ξενοδοχείου.

  • Για κρατήσεις & πληροφορίες : 210 7416191

     

  •