Μήπως σπουδάζει  το παιδί σας στην Αγγλία; Αν θέλετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την αβεβαιότητα  και να νιώσετε  σίγουροι για την ασφάλεια του μία είναι η λύση: Η υψηλών προδιαγραφών εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Spartan Elite Security Ltd

Συνδυάζοντας ποιότητα, αξιοπιστία, υπευθυνότητα, εχεμύθεια και ανταγωνιστικές τιμές, η  Spartan Elite Security Ltd, καλύπτει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για παροχή ασφάλειας φοιτητών σχεδόν αποκλειστικά, δεδομένου ότι η βρετανική νομοθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν προβλέπει την ανάθεση της προσωπικής ασφάλειας φοιτητή/σπουδαστή στις αστυνομικές αρχές και επιπλέον απαγορεύει την οπλοκατοχή  στους αστυνομικούς


Το NOVIKOV, στην περιοχή του Mayfair στο κέντρο του Λονδίνου, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης των φοιτητών για απογευματινές εξόδους. Στην φωτό ο ιδιοκτήτης και CEO της SPARTAN κ. Σωτηρόπουλος, κατά την διάρκεια επιχειρησιακής εντολής προσωπικής ασφάλειας φοιτητή.

 

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like

 

Εγκληματικότητα στο Λονδίνο

Είναι αλήθεια ότι το μήκος και το εύρος της Αγγλίας, της Ουαλίας και της Σκωτίας προσφέρει μοναδική και εξειδικευμένη εκπαίδευση για φοιτητές από το εξωτερικό. Τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ) και κυρίως στο Λονδίνο και στην Οξφόρδη αποτελούν την πρώτη επιλογή ανά τον κόσμο για φοίτηση και πανεπιστημιακή μόρφωση, καθώς επίσης και για περαιτέρω εξειδίκευση σε διάφορους τομείς.

Το London School of Economics (LSE) από τις πρώτες επιλογές παγκοσμίως για φοίτητση και εξειδίκευση. Τα τελευταία 2 έτη η εταιρεία έχει αναλάβει προσωπική ασφάλεια φοιτητών που ακολουθουν τις σπουδές τους στο LSE. 

 

Από την άλλη  μια τρομοκρατική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο  είναι πολύ πιθανή και ειδικά μετά τα πρόσφατα γεγονότα σε Γαλλία και Αυστρία που ανέβασαν  τον δείκτη του Level of Threat – (επίπεδο απειλής) σε SEVERΕ – (ΣΟΒΑΡΟ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ποσοστά εγκληματικότητας ολοένα και αυξάνονται, παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του Λονδίνου καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι οι επιθέσεις με μαχαίρι διπλασιάστηκαν  σε σχέση με πέρυσι (2019), καθώς σε καθημερινή βάση λαμβάνουν χώρα 60 επιθέσεις με μαχαίρι μεταξύ ατόμων νεαρών ηλικιών,  σύμφωνα με τα στοιχεία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου – (London Metropolitan Police).

Επιπλέον έχουν καταγραφεί παρενοχλήσεις φοιτητών εντός και εκτός των φοιτητικών εστιών από συγκατοίκους και ομάδες φοιτητών από διαφορετικές χώρες καταγωγής. Η διαφορά κουλτούρας και αντιλήψεων ελλοχεύει κινδύνους, ειδικά απέναντι σε νεαρές γυναίκες. Ο εκφοβισμός – bullying είναι δυστυχώς κάτι το οποίο μπορεί να βιώσει το αγαπημένο σας πρόσωπο κατά την διάρκεια των σπουδών του, όταν βρίσκεται μόνο του στο εξωτερικό μακριά από εσάς.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και ο διαχρονικός κίνδυνος από την χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια νυχτερινών εξόδων, αλλά και σε ιδιωτικές εκδηλώσεις μεταξύ των φοιτητών.


Μέλη της ομάδας ασφαλείας με τον CEO κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο εντός του Ινστιτούτο των Mechanical Engineers στο Westminster.

 

Ισχύουσα Νομοθεσία για Προσωπική Ασφάλεια

Είναι πολύ σημαντικό το ότι η βρετανική νομοθεσία δεν προβλέπει την ανάθεση της προσωπικής ασφάλειας φοιτητή/σπουδαστή στις αστυνομικές αρχές, παρά μόνο για τη φύλαξη μελών βασιλικών οικογενειών.

 Επιπλέον η βρετανική νομοθεσία απαγορεύει την οπλοκατοχή τόσο στους αστυνομικούς όσο και στους συνοδούς ασφαλείας, πλην του τμήματος της αντιτρομοκρατικής και των ειδικών δυνάμεων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι συνοδοί για κάθε ανάληψη έργου προσωπικής ασφάλειας Έλληνα ή Κύπριου φοιτητή πρέπει να είναι κάτοχοι (βάσει της νομοθεσίας) της βρετανικής άδειας Close Protection Licence από την Αρχή Security Industry Authority (the S.I.A.).

Ανάληψη έργου προσωπικής ασφάλειας από μη αδειούχο προσωπικό, τιμωρείται ως κακουργηματική πράξη και μπορεί να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον φοιτητή και την οικογένειά του.

Κατά την διάρκεια επιχειρησιακής εντολής ασφάλειας φοιτητή, μέλους Βασιλικής Οικογένειας από ΗΑΕ στο Κολλέγιο David Game στο City του Λονδίνου.

 

 Συνιστάται επομένως, οι οικογένειες ή οι εκπρόσωποι τους, να  ζητήσουν συστάσεις μόνο από υψηλού προφίλ συνοδείες ασφαλείας, ώστε να επιλέξουν μια εταιρεία με έμπειρα στελέχη, κατόχους των απαραίτητων αδειών συνοδού ασφαλείας

Για να μας ακολουθήσετε στο Instagram πατείστε https://instagram.com/sissysworld_com?igshid=kyn3xhob0dwcκαι στο Facebook https://www.facebook.com/sissy.papageorgiou.9


Λίγα λόγια για την Spartan Elite Security Ltd:

Η «SPARTAN» υποστηρίζεται από ένα αξιόπιστο και άρτια εκπαιδευμένο επίλεκτο δίκτυο συνεργατών, που προέρχεται αποκλειστικά από τα σώματα ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Όλοι οι συνοδοί ασφαλείας που ανήκουν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι κάτοχοι της υποχρεωτικής(σύμφωνα με την βρετανική νομοθεσία) άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Close Protection Officer. Επιπλέον πληρούν τις προυποθέσεις του Βρετανικού Ινστιτούτου των Προδιαγραφών (BSI – British Standards Institution). 


Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον σημερινό CEO της κ. Βασίλειο Σωτηρόπουλο τον Απρίλιο του 2017, εδρεύει στο Westminster στην καρδιά του Λονδίνου και είναι η μόνη ελληνική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Spartan Elite Security Ltd αποτελεί συνώνυμο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας υψηλού προφίλ και συνοδείας ασφαλείας επισήμων που επισκέπτονται ή διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, φοιτητών κλπ.

Αποκλειστικός  στόχος της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και η άριστη εξυπηρέτηση των εκάστοτε αναγκών των πελατών της και επομένως η  ευελιξία στη δράση ανάλογα με την περίσταση και η ικανοποίηση ακόμα και των  υψηλότερων απαιτήσεων με αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, εχεμύθεια και χτίζοντας μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

Μια σχέση εμπιστοσύνης, που καλλιεργήθηκε με την αποτελεσματική ανάθεση στην εταιρεία των θεμάτων ασφαλείας, όταν ήδη από τις αρχές της προηγούμενης ακαδημαϊκής χρονιάς, οικογένειες από Ελλάδα και Κύπρο ήρθαν σε επαφή με την SPARTAN  για την επίβλεψη ασφαλείας μελών των οικογενειών τους που ακολουθούν ή επρόκειτο να ακολουθήσουν σπουδές σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα εντός του Λονδίνου και του Ηνωμένου Βασιλείου γενικότερα.

«Η σχέση εμπιστοσύνης που καλλιεργήθηκε σε συνδυασμό με την ανάθεση των θεμάτων ασφαλείας στην «SPARTAN» μας τιμά ιδιαίτερα», δηλώνει ο CEO  της κύριος Βασίλειος Σωτηρόπουλος και συνεχίζει :

«Ως εταιρεία είμαστε υπερήφανοι για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που μας διακρίνει και προσαρμόζουμε το πλάνο ασφαλείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των γονέων ή νόμιμων εκπροσώπων αυτών.

Γνωρίζουμε ότι οι ακαδημαϊκές σπουδές απαιτούν αφοσίωση και συγκέντρωση. Επομένως ο στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ώστε οι φοιτητές να είναι ασφαλείς και να μπορούν να παραμείνουν απερίσπαστοι στο έργο τους.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Μπορεί να ορισθεί διαδικτυκή συνάντηση ή εφόσον το επιθυμείτε συνάντηση στην Ελλάδα ή Κύπρο.»

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά στο 0044-203-8882020, Δευτέρα εως Παρασκευή 12:00-17:00 ώρα Αγγλίας.

Μέσω email στο [email protected] , 24 ώρες.

Διαδικτυακά στο  www.spartanelitesecurity.co.uk , 24 ώρες.