Με ένα ‘Stay Gold’ δείπνο υποδέχτηκε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Jean Claude Jitrois τους εκλεκτούς καλεσμένους του στο Vertigo PoolClub του St.George Lycabettus.
ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, JEAN CLAUDE JITROIS
 
Κατα την διάρκεια του dinner οι καλεσμενοι του Jitrois απόλαυσαν τον διεθνους φημης τενόρο Ευάγγελο Γιαμούρη,ο οποιος ειδικά για την βραδια ήρθε από την Κίνα, όπου εμφανιζοταν με τον Μποτσελι, για να τραγουδήσει κομμάτια από όλο τον κόσμο με θεα την Ακροπολη και το λόφο του Λυκαβηττού.
ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
 
Καθως ο διασημος τενορος τραγουδούσε, ο γνωστός εικαστικός και συνεργάτης του Jitrois, Thomas Iser δημιουργούσε ένα εντυπωσιακό φορεμα σε installation με την υπογραφή Jitrois-Iser. Το φορεμα θα βγει σε πλειστηριασμό στο Παρίσι και τα έσοδα θα δοθουν για κοινοφελείς σκοπούς.
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Ο ΤΗΟΜΑS ISER ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΝΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ
 
Το πολυβραβευμένο 5* ξενοδοχείο St. George Lycabettus, αποτελεί παράδειγμα μοντέρνας πολυτέλειας και διαχρονικής κομψότητας. Το ίδιο απέδειξε και πρόσφατα, μέσα από την ανακαίνιση όλων των δωματίων του. Το εντυπωσιακό design του St. George Lycabettus είναι εμπνευσμένο από το τρίπτυχο «ΤΕΧΝΗ-ΜΟΔΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ», με «άρωμα» Ελλάδας. Το δωμάτιο 211 δημιουργήθηκε για να αφιερωθει στον Jean Claude Jitrois και την καινούρια ‘Stay Gold’ καμπάνια του που φωτογραφηθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Rankin στο Λονδίνο και ήρθε να συμπληρώσει με μοναδικό τρόπο τον όροφο των Ελλήνων σχεδιαστών του δεύτερου ορόφου του ξενοδοχειου. Στο δωμάτιο που σχεδιάστηκε από τους Positive+ Architects κυριαρχεί η αίσθηση του χρυσού με κάποιες μπλε πινελιές, αποτίοντας φόρο τιμής στην τελευταία κολεξιόν του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή Jitrois.
JEAN CLAUDE JITROIS, ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, THOMAS ISER
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον υπάρχει ένα δωμάτιο με το όνομα μου σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Ελλάδας.Θα ήθελα κάποιος που θα μείνει σε αυτό να αγαπήσει και να σεβαστεί την Ελλάδα, όπως εγώ.»,λέει ο Jitrois. «Το Stay Gold θυμίζει να είμαστε πιστοί στις αξίες μας και το μπλε την Ελλάδα που με εμπνέει και κυρίως την αξιόπιστη Ελλάδα που ξέρω και αγάπησα. »
ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
 
Τα ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες στο Fashion Floor του ξενοδοχείου εγκαινιάστηκαν πέρσι από τους διεθνούς φήμης Γάλλους σχεδιαστές Jean-Claude Jitrois & Chantal Thomass ενώ φέτος ο διάσημος σχεδιαστής επισκέφτηκε για άλλη μια φορά την Αθήνα για τα εγκαίνια του δωματίου του.
ΓΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
 
Πιο συγκεκριμένα, ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Διαχρονικής αξίας σχεδιαστές όπως ο Γιάννης Τσεκλένης , Λουκία κ.α. αλλά και πιο σύγχρονοι εκφραστές της, όπως η Μαίρη Κατράντζου, η Σοφία Κοκοσαλάκη, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Βαλταδώρος, η Δάφνη Βαλέντε, ο Ντάσιος, η Εριφύλλη, ο Λάσκαρης, η Λένα Κατσανίδου, η Ορσαλία Παρθένη, η Χαρά Λεμπέση , κλπ. έχουν την τιμητική τους. Οι Σουίτες «Αnna Molinari» και «Pierre Cardin» είναι αφιερωμένες στους γνωστούς διεθνείς σχεδιαστές μόδας, που ήταν τακτικοί επισκέπτες του ξενοδοχείου και χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένο design, μετατρέποντας τις σουίτες σε ένα κομψό «ναό» μόδας.
ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΦΟΥΡΛΗ
 
Τη σχεδίαση των δωματίων και σουιτών ανέλαβαν αποκλειστικά Έλληνες αρχιτέκτονες. Η Κατερίνα Ευθυμίου των «Positive+ Architects» για τα δωμάτια των Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας, των Ελλήνων Ζωγράφων και Φωτογράφων. Επίσης η Μαρία Παπατριανταφύλλου και η Omniview Design που εμπνεύστηκαν από τον Ελληνικό Πολιτισμό. Τα έργο αυτά δεν αποτελούν μόνο μια αισθητική προσέγγιση αλλά μια συνολική εμπειρία του επισκέπτη, που δομείται από τα έργα τέχνης ως μέσο προώθησης της ελληνικής κουλτούρας και κληρονομιάς, μέχρι την ειδυλλιακή θέα που κόβει την ανάσα.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΕΛΕΑΝΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΠΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ
Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
ΜΑΚΗΣ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ
ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΤΣΟΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ
SEAN PRESANT (HOLYWOOD FILM PRODUCER), ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ
Ευάγγελος Γιαμούρης, Ερωτόκριτος
Τα μοντέλα
 
 
 

 

ΠΗΓΗ: studio panoulis