Με σκοπό να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, για να ανακαλύψει και να διαμορφώσει τον «επόμενο, καλύτερο εαυτό του» και με όραμα ένα καλύτερο κόσμο και μια κοινωνία με περισσότερους συνειδητούς, υπεύθυνους και ευτυχισμένους ανθρωπους, ξεκινάει το The Next U, τα νέα  webinars στις 9 Νοεμβρίου η γκουρού» της αυτοεξέλιξης και της αυτοβελτίωσης και ειδικευμένη στη Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία Ξένια Κούρτογλου,  πολυβραβευμένη  επιχειρηματίας,  και συγγραφέας του best seller “Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!», μαζί με την Κέλλυ Ιωάννου, διακεκριμένη Κλινική Εγκληματολόγο και Σύμβουλο Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων


 

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like


Αν πιστεύεις ότι θέλεις να περάσεις τη ζωή σου σε άλλο ανώτερο επίπεδο, να πετύχεις στόχους που δεν έχεις πετύχει μέχρι τώρα, ν απολαύσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι, αν εχεις βαρεθεί να σε ρωτούν όλοι τι κάνεις και ν απαντας ένα σκέτο καλά, αν  δεν μπορείς ν αλλάξεις τις συνθήκες, άλλαξε τον τρόπο που ανταποκρινεσαι σε αυτές, παρακολουθώντας κάθε Δευτέρα 7-9 μμ. τα διαδικτυακά  μαθήματα webinars, ξεκινώντας από αυτή τη Δευτέρα τον πρώτο κύκλο ολοκληρωμένων webinars με θέμα «Άγχος, Αβεβαιότητα, Απαλλαχθείτε ΤΩΡΑ!»

Θα υπάρξουν επίσης free webinars που θα γίνουν κατά την διάρκεια του Lockdown για όλο τον κόσμο. 


https://www.facebook.com/thenextugr/videos/413028719688115/?vh=e

Το The Next U είναι  μια σειρά από ολοκληρωμένα webinars series, πάνω στα πιο σημαντικά θέματα της εποχής μας, που έρχεται στη ζωή μας για να σταματήσουμε να επιβιώνουμε και να μάθουμε να ζούμε, είναι ένα ασφαλές περιβάλλον όπου μιλάμε για ό,τι μας απασχολεί και αλλάζουμε σελίδα στη ζωη μας, βρίσκοντας   αυτό που μας λείπει. 
Χαρακτηριστικό και πολύ επίκαιρο παράδειγμα είναι τα μαθήματα για την αντιμετώπιση αυτών που «σκρολάρουν» σαν να μην υπάρχει αύριο, αυτών δηλαδή που κάνουν κατάχρηση των social media, λόγω του «FOMO»(Fear of Missing Out), ήτοι του φόβου να μην χάσουν το τι συμβαίνει, γιατί διακατέχονται από την ανάγκη να συνδέονται συνεχώς με αυτό που κάνουν οι άλλοι. Κάτω από το FOMO κρύβεται συχνά το άγχος, η κατάθλιψη και η μοναξιά, που εκδηλώνονται σε όσους κάνουν υπερβολική χρήση των social media.
Για όλους αυτούς  ήρθε η ώρα να αφιερώσουν παραπάνω ποιοτικό χρόνο στους εαυτούς τους για να ανακαλύψουν ποιοι είναι πραγματικά.


Σε μια περίοδο που η ψυχολογία μας δοκιμάζεται συνεχώς με νέες προκλήσεις και πρωτόγονες συνθήκες που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού, η Κέλλυ Ιωάννου και η Ξένια Κούρτογλου, με εξειδικευμένες σπουδές ψυχολογίας, εγκληματολογίας και ψυχοθεραπείας, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη ανθρώπων και με κοινό όραμα ένα καλύτερο κόσμο, με περισσότερους συνειδητούς, υπεύθυνους και ευτυχισμένους ανθρώπους, δημιούργησαν το The Next U.

To The Next U, είναι ένα community που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας και επιστρέφει ξανά με νέα δράση, την διεξαγωγή Webinars Series

Στα Webinars του The Next U θα παρουσιάζονται θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους εφήβους, τους νέους αλλά και τους γονείς τους, θέματα που χαρακτηρίζουν την εποχή μας και που είναι σημαντικό να τα γνωρίζουμε, να αποδεχτούμε την ύπαρξή τους και να μάθουμε πρακτικά να τα αντιμετωπίζουμε.

Ξεκινώντας από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Ιούλιο του 2021, θα διεξαχθούν 7 εξειδικευμένα Webinar Series από 4 δίωρα workshops. Τα 4 δίωρα webinars για κάθε θεματική θα διεξάγoνται κάθε Δευτέρα 7-9 μμ και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν διαδικτυακά. Στα πρώτα τρία webinars της θεματικής, θα παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά του κάθε φαινομένου, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να το αντιληφθούν στην δική τους ζωή, θα αναλύονται οι πιθανοί κίνδυνοι και αθέατες πλευρές, θα προσφέρονται πρακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης και πληθώρα πραγματικών παραδειγμάτων. Το τελευταίο webinar-workshop θα αφιερώνεται σε live συζήτηση πραγματικών περιστατικών και πώς αντιμετωπίζονται, δίνοντας έτσι και ένα δείγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μια live συνεδρία με ειδικούς.

Για το 2020 – 2021 τα προγραμματισμένα Webinar Series είναι τα εξής:

ΑΓΧΟΣ & ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ : 9.11, 16.11, 23.11, 30.11.2020 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ : 14.12, 21.12, 28.12, 4.1.2021

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ : 18.1, 25.1, 1.2, 8.2.2021 ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ : 22.2, 1.3, 8.3, 15.3.2021

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ/ΕΠΙΡΡΟΗ SOCIAL : 29.3, 5.4, 12.4, 19.4.2021 BULLYING / ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ : 17.5, 24.5, 31.5, 7.6.2021 ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ / ΕΘΙΣΜΟΙ : 21.6, 28.6, 5.7, 12.7.2021

Άγχος; Αβεβαιότητα; Απαλλαχτείτε ΤΩΡΑ!

Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος webinars του «Τhe Next YOU» με θέμα το άγχος και αβεβαιότητα.

Το άγχος είναι πλέον κάτι το νορμάλ… Όχι όμως και η παράδοσή μας σε αυτό!

Mήπως προσποιείστε ότι όλα είναι οκ, ενώ δεν είναι; Αυτή είναι μία συνήθεια που στην ουσία αυξάνει το άγχος σου. Το πρώτο βήμα προς την ψυχική ηρεμία είναι να κατονομάσετε ΔΥΝΑΤΑ το δυσάρεστο συναίσθημα που βιώνετε, όποιο κι αν είναι αυτό. Αν θέλετε να διαχειρίζεστε επιτέλους αποτελεσματικά το άγχος, τις φοβίες και την αβεβαιότητά σας κάντε εγγραφή σήμερα στη νέα σειρά Webinars ψυχικής υγείας του «The Next U», και δείτε τη ζωή σας να αλλάζει.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή με ένα κλικ!

 

Το κόστος συμμετοχής για κάθε σειρά των 4 workshops στην ειδική τιμή «early bird» που θα προσφέρεται έως και μια εβδομάδα πριν την έναρξή του κάθε κύκλου είναι 75 ευρώ / άτομο, ενώ για όσους κλείσουν την συμμετοχή τους την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη είναι 100 ευρώ/άτομο. Όσοι συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα Webinar Series θα έχουν μόνιμα την προνομιακή τιμή!

Μετά την παρακολούθηση του κάθε κύκλου σεμιναρίων της κάθε θεματικής παρέχεται σε όλους τους συμμετέχοντες ένα e-book—συγγραφή από τις δημιουργούς–με πολύτιμες γνώσεις, συμβουλές και πρακτικά εργαλεία αντιμετώπισης του κάθε θέματος, καθώς και ένα πιστοποιητικό (certificate) παρακολούθησης.

Διαδώστε το και ελάτε στο community του The Next U

Για να σταματήσουμε να επιβιώνουμε και να μάθουμε να ζούμε !

«Πριν λίγους μήνες, λέει στο sissysworld η Ξένια Κούρτογλου, εν μέσω lockdown, εμπνευστήκαμε μαζί με την Κέλλυ Ιωάννου μια δράση και δημιουργήσαμε ένα κλειστό community όπου ξεκινήσαμε να μοιραζόμαστε γνώσεις και εμπειρίες με αποστολή μας την έμπνευση ανθρώπων στο προσωπικό τους εξελικτικό ταξίδι, στην προσωπική τους ανάπτυξη.
Η δράση αυτή προσέλκυσε αμέσως σχεδόν 2000 ανθρώπους και αυτό μας έδωσε το κίνητρο και την διάθεση να προχωρήσουμε περισσότερο.  Μαζί με την Ήβη Μπελέση  και το Businessmum εξελιχθήκαμε σε The Next U και δημιουργήσαμε μια σειρά από ολοκληρωμένα webinars series, πάνω στα πιο σημαντικά θέματα της εποχής μας, έτσι όπως έχουν αναδείξει οι έρευνες της Focus Bari.  Βέβαια, μαζί με τους ανθρώπους που εμπνεύσαμε και που ξεκίνησαν αμέσως να διαδρούν, προσφέροντας και εκείνοι στην ομάδα μας ήρθαν και εκείνοι, που-ευτυχώς εκτός του γκρουπ-εξέφρασαν την όχι και τόσο καλοπροαίρετη κριτική τους για την νέα δράση, κυρίως λόγω της γνωστής και μακρόχρονης εξειδίκευσης και δράσης μου στην Έρευνα Αγοράς.  Η απάντησή μου σε όλους αυτούς είναι “Ε και;  Τι σημαίνει αυτό;  Ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εξ ίσου καλά;”  Και θέλω να εξηγήσω με αυτή την ευκαιρία σε όλους κάτι:  εμένα πάντα με ενέπνεε η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και η προσπάθεια αλληλοκατανόησης και αλληλοσύνδεσης μεταξύ των ανθρώπων:  επιχειρήσεων και καταναλωτών τους, ΜΜΕ και ακροατηρίου τους, υπηρεσιών και πελατών τους, παλαιμάχων και νέων!  Όπου κι αν ρίξουμε το βλέμμα μας υπάρχει ένας  κοινός παρονομαστής:  η ανθρώπινη ύπαρξη και οι ανθρώπινες σχέσεις.  Γιατί τα πάντα είναι σχέσεις στην ζωή μας, και η ποιότητα των σχέσεών μας καθρεφτίζει την ποιότητα της ζωής μας, ξεκινώντας από την πιο ουσιαστική σχέση: εκείνη με τον εαυτό μας, με προϋπόθεση την αυθεντικότητα.  Και αυτό κάνουμε εδώ στο The Next U αγκαλιάζουμε την αυθεντικότητά μας, μοιραζόμαστε τις αθέατες πλευρές μας, ανακαλύπτουμε και δημιουργούμε τον υπέροχο “επόμενο εαυτό μας”, κατέληξε η Ξένια Κούρτογλου, προτρέποντας μας: «Δηλώστε τώρα συμμετοχή για τον πρώτο κύκλο webinars –> https://www.thenextu.gr και αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας!»

Προσωποκεντρική  ψυχοθεραπεύτρια που ασχολείται με την προσωπική ανάπτυξη εδώ και 10 χρόνια, η Ξένια Κούρτογλου, έχει σφραγίσει τις γνώσεις και τις πολύτιμες εμπειρίες της με εκατοντάδες μαθήματα, διαλέξεις, συνεντεύξεις και σεμινάρια, με κορωνίδα όλων το  βιβλίο της που έγινε best seller  «Η καλύτερη ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ»

Η φιλοσοφία της για τη ζωή είναι ότι τα πάντα είναι σχέσεις, όχι μόνο με τους άλλους, αλλά πρωτευόντως με τον ίδιο μας τον εαυτό.
Σύμφωνα με την Ξένια Κούρτογλου έλκουμε όχι αυτό που θέλουμε, αλλά αυτό που είμαστε. Το ζητούμενο είναι να πάρουμε τα ηνία της ζωής στα χέρια μας  και να την οδηγήσουμε εμείς -και όχι αυτή-εκεί που θέλουμε, να δημιουργούμε, να αδράξουμε τις ευκαιρίες «τώρα», να τολμάμε, να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας, να βελτιώνουμε  τους εαυτούς μας και τη ζωή μας, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις εμπειρίες μας και μαθαίνοντας  από τα λάθη μας.

Και πώς θα τα πετύχουμε αυτά; Μόνο με ικανό και κατάλληλο «καθοδηγητή».

Και δεν υπάρχει καλύτερη καθοδηγήτρια και καταλληλότερη coach από την πολυσχιδή Ξένια Κούρτογλου, η οποία αποτελεί ζωντανό παράδειγμα η ίδια με τις πράξεις της και άρα μπορεί να μεταλαμπαδεύσει το πνεύμα της και τις εμπειρίες της  και μάλιστα με τον πιο άμεσο, απλό, αξιόπιστο και μεταδοτικό τρόπο!

Αυτοδημιούργητη και πετυχημένη, η Ξένια δεν σταματάει να αυτοβελτιώνεται, να αγωνίζεται, να εξελίσσεται, να δοκιμάζει  και να πετυχαίνει σε πολλούς τομείς.

Η πληθωρικότητα της και η ενασχόληση της με απόλυτη επιτυχία και με άλλους τομείς πλην του «επιχειρείν», γεγονός που μόνο κάποιους μονολιθικούς, στενόμυαλους και κοντόφθαλμους θα μπορούσε να ενοχλήσει, αποτελεί στην ουσία το όπλο της, το επίτευγμά της και το πλεονέκτημά της.

Το γεγονός  ότι ενώ έχει ολοκληρώσει ένα λαμπρό και πολυβραβευμένο κύκλο επιχειρηματικής και ακαδημαικής καριέρας , φοίτησε και πήρε το πτυχίο της πρόσφατα από το  ICPS/Stathclyde MSc. στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, καθώς  και η συγγραφική της δραστηριότητα και το coaching, που έχουν στεφθεί με επιτυχία, όλα αυτά δείχνουν πως δεν πρόκειται για μια γυναίκα «που κάθεται στ αβγά της», αλλά που αντίθετα «σπάει τ´αβγά προκειμένου να φτιάξει σωστή ομελέτα» και αυτό είναι προς τιμήν της!

Η αυτοπειθαρχία της, η δύναμη του μυαλού της και η ατέρμονη διάθεσή της για αυτοεξέλιξη, την έχουν κάνει να περπατήσει-στην κυριολεξία- σε αναμμένα κάρβουνα, σε εκδηλώσεις του  διεθνώς διάσημου μέντορα της Tony Robbins, τον οποίο ακολουθεί ανελλιπώς

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ:

Η Ξένια είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου Μεντόρων – IforU, επιλεγμένο μέλος των European Business Mentors, Mentor στο Egg της Eurobank και δραστήριο μέλος του ΤΟΓΜΕ (Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Managers & Επιχειρηματιών της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων). Aπόφοιτος του Pierce College και κάτοχος ΒΒΑ του Deree College ξεκίνησε την καριέρα της στην Έρευνα Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια στο Deree και μητέρα μιας κόρης 2 ετών. Είναι ιδρύτρια και Managing Partner της Focus Bari, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ερευνών με τριάντα χρόνια λαμπρής πορείας στην Ελλάδα και συνεργασίες σε 46 χώρες, και συνιδρύτρια του πρωτοποριακoύ startup «e-satisfaction», το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από τα 250 μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, προσφέροντας καταγραφή και ανάπτυξη του 360 Customer Experience στο retail και στο e-Commerce. Ως διακεκριμένη γυναίκα καριέρας, η Ξένια Κούρτογλου είναι εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια καλεσμένη ομιλήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια σε θέματα επιχειρηματικότητας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης. Η δίψα της για εξέλιξη την οδήγησε ξανά στα θρανία το 2010, και ύστερα από πενταετείς σπουδές πιστοποιήθηκε ως Life & Business Coach με το ICPS Triple Certification in Coaching (MDI, AMA, Coach U), ακολουθώντας την ανάγκη της να προσφέρει σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί τρόπους για μια καλύτερη ζωή. Στη συνέχεια παρακολούθησε το  ICPS/Stathclyde MSc. , όπου πήρε το πτυχίο της στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, ενώ το πρώτο της βιβλίο «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ!» που εκδόθηκε τον Ιανουάριο 2018 έγινε best seller στην κατηγορία του από τους δύο πρώτους μήνες της έκδοσής του. Με κορυφαία αξία την πίστη στην ανθρώπινη δύναμη, η Ξένια Κούρτογλου προσφέρει ουσιαστικό έργο για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των νέων και των γυναικών, μέσα από τις συνεχείς, αντίστοιχες Έρευνες της Focus Bari, την συνεισφορά της με συστηματική διδασκαλία στο Πάντειο και σε άλλα Πανεπιστήμια από το 1997, την υποστήριξή της σε σχετικές διοργανώσεις, και κυρίως, μέσα από το προσωπικό της παράδειγμα. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς), είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην EMRO, είναι μέλος των ESOMAR, IMRS, EEET, ΕΕΔΕ, ΕΙΜ, TOΓΜΕ, ΙΕΠ και IAB Hellas, και είναι μόνιμη συνεργάτης & αθρογράφος στο περιοδικό Deluxe και blogger στην Huffington Post.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΛΛΥ ΙΩΑΝΝΟΥ:

Κλινική Εγκληματολόγος και Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων.

Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) και υποψήφια διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Essex
Δημοσιογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έρευνα και την κάλυψη ειδησεογραφίας φαινομένων κοινωνικής παθογένειας, με έμφαση σε επίκαιρα θέματα, όπως το οργανωμένο και το διαδικτυακό έγκλημα. Eξειδίκευση στο αστυνομικό – δικαστικό ρεπορτάζ και την κλινική εγκληματολογία. Πλούσια εμπειρία σε μέσα ενημέρωσης όπως Huffington Post, Alpha TV, SKAI Radio, και ΕΡΤ TV.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για τον πρώτο κύκλο webinars –> https://www.thenextu.gr και αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας!