Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου στο Ecali Club τα εγκαίνια του πρώτου A Magic Cabinet pop up shop.

Ευγενία Χανδρή – Ηρώ Κόβα- Θεόδωρος Γιαννούσης


Μάιρα Τσαβλίρη, Κλαίρη Τσαβλίρη

H ευρηματική και πρωτοπόρος ιδρύτρια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.aMagicCabinet.com, Ευγενία Χανδρή, αποφάσισε για πρώτη φορά να μεταφέρει σε ένα φυσικό κατάστημα τους θησαυρούς που με προσωπική έρευνα και πάθος έχει συλλέξει από ελληνικά brands και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και η ανταπόκριση ήταν ενθουσιώδης.


Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ευγενία Χανδρή, Χριστίνα Καρακίτσου

Μαρίζα Φασιανού

Φίλοι της από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και πιστοί πελάτες του A Magic Cabinet βρέθηκαν εκεί για να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα ανάμεσα σε προτάσεις γαστρονομίας, αποστάγματα, προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης, για το σπίτι, το στυλ, τα κατοικίδια και το γραφείο, όλα με υπογραφές επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών και σχεδιαστών, όπως Zeus + Δione, Mary Katrantzou, Vourakis, Marina Vernicos, Minas, Elena Syraka, On Entropy, Salt Odyssey, Anassa Organiscs, The Cool Projects και άλλα.

Μάτα Ζησιάδη, Μπουμπού Μπαρμπαλιά

Ελένη Κωνσταντακάτου Σαμαρά – Δήμητρα Φιλίππου – Νινέτα Βαφειά

Μαρίτσα Τραυλού

Το A Magic Cabinet pop up shop διήρκησε 3 ημέρες με την υπόσχεση σε όσους δεν πρόλαβαν να το επισκεφθούν ότι θα επαναληφθεί πολύ σύντομα.

Ευγενία Χανδρή, Μαριάννα Μόσχου

Χριστίνα Καρακίτσου, Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ειρήνη Νταιφά

Εν τω μεταξύ οι λάτρεις του ποιοτικού madeinGreece και όσοι αναζητούν μοναδικά δώρα, μπορούν να προμηθεύονται όλα τα διαλεγμένα με αποκλειστικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα και το εκλεπτυσμένο γούστο τους προϊόντα στο www.amagiccabinet.com


Νάνσυ Ιωαννίδου – Μαρία Γιαννούλη

 

Λίγα λόγια για το A Magic Cabinet :

Η Ευγενία Χανδρή, ηγετική φυσιογνωμία της ελληνικής βιομηχανίας φιλοξενίας, συγγραφέας και συνιδρύτρια της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post, είναι η ιδρύτρια του A Magic Cabinet. Αφοσιωμένη στην ιδέα της να μετασχηματίσει ένα υπαρκτό «μαγικό ντουλάπι» σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα εμπεριέχει την αγάπη της για την ανακάλυψη εξαιρετικών προϊόντων και τις ιστορίες των ανθρώπων που τα δημιουργούν, εμπνεύστηκε το A Magic Cabinet.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα παρουσιάζει επιλεγμένα προϊόντα από τον κόσμο της γαστρονομίας, του στιλ, της διακόσμησης και της ομορφιάς. Αφηγείται ιστορίες μέσα από δημιουργίες που είναι βαθιά ριζωμένες στην παράδοση και τις μνήμες, άριστα αποτυπωμένες με μια σύγχρονη ματιά.

Ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το A Magic Cabinet έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο οnline προορισμο για όσους θέλουν να αποκτήσουν προϊόντα από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές που θα συνθέσουν το προσωπικό τους Magic Cabinet για μια περισσότερο συναρπαστική και απολαυστική καθημερινότητα.

Χάρης και Γιασμίν Οικονομοπούλου

Φανή Σαραντοπούλου, Στέλλα Βουλγαράκη

Νίκος Χαραλαμπόπουλος – Marina Dodero

Χριστίνα Καρακίτσου, Ντέπυ Πεγκλή, Μάνια Δερδεβάνη, Μαρί Γυπαράκη, Σίσσυ Παπαγεωργίου

Ειρήνη Νταϊφά, Σίσσυ Φειδά

Δημήτρης Τσακούμης – Ζέτα Τσακούμη – Άντζελα Θεοφανίδου – Νικ Καϊρης

 

Νάντια Θεοχαράκη, Μαριάννα Σταφυλοπάτη

Ιζαμπέλα Ράλλη Παπαπολίτη – Μαρκέλλα Μαυριδόγλου

Ιλεάνα Λαγά – Ελένη Χαρλαύτη – Χρυσούλα Κέρος

 

Ευγενία Χανδρή, Νίκη Κουτσιανά

Γιώργος Ραφαήλ – Γιάννης Πλουμής – Θεόδωρος Γιαννούσης – Θεόδωρος Παϊδούσης

 

Μίλα Γιαννακοπούλου – Αλίντα Καλοφωλιά – Αν Κοκοτού

 


Χαρά Ξυλά – Ξένια Λεκανίδη

Ευγενία Χανδρή – Ηρώ Κόβα- Θεόδωρος Γιαννούσης

 

Νίνα Παπαϊωάννου – Έλενα Ξυλά Ματζαβίνου