Αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες στην ατμοσφαιρική στοά του City Link στη καρδιά της Αθήνας, με την αρχιτεκτονική της εποχής του Μεσοπολέμου, δεν ήταν όμορφες κυρίες με πανάκριβα συνολάκια που περνούν νωχελικά το χρόνο τους κάνοντας shopping χιλιάδων ευρώ, ή τρώγοντας ανέμελα και πίνοντας τα ποτά τους, ούτε τεχνοκράτες και γιάπηδες από αυτούς που κυκλοφορούν βιαστικά και νευρικά για να προλάβουν ραντεβού και να σωρεύουν κέρδη, με motto τους ο χρόνος είναι χρήμα!
 
Αυτή τη φορά το μεγάλο αιτούμενο δεν ήταν το χρήμα, αλλά η ίδια η ζωή και το motto ήταν «τίποτε άλλο παρά μόνο υγεία!»
Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η δική μας Ραπουνζέλ, η Ραπουνζελ που ζει ανάμεσά μας και όχι στα παραμύθια, η μικρή Αλεξάνδρα.
Αλεξάνδρα Rapunzel, Γ. Αβασκαντήρα, Γ. Ξηρού
 
 
Ενάμιση χρόνο μετά την εκπλήρωση της ευχής της φόρεσε ξανά το φόρεμα της Ραπουνζέλ και με τη συνοδεία των ανθρώπων που βοήθησαν τότε να ζήσει το όνειρό της, Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα, έκλεψε τις καρδιές των 480 παρευρισκόμενων. Η συγκινητική αναβίωση του παραμυθιού υπό την αφήγηση της μητέρας ήταν καθηλωτική και κορυφώθηκε με την ερμηνεία του τραγουδιού «Βλέπω φως» από την Αλεξάνδρα.
Ο Γιώργος Χρανιώτης και η μικρή Αλεξάνδρα
 
Η ίδια η Αλεξάνδρα απέδειξε ότι ακόμα και στο τέλος ενός σκοτεινού τούνελ μπορεί να υπάρξει φώς, ότι ακόμα και στο σκοτάδι μπορούμε να δούμε το φως των αστεριών να λάμπει!
 
Ακόμα και μετά από έναν ανηφορικό Γολγοθά μπορεί να υπάρξει ένας ίσιος ανθοστολισμένος δρόμος, γεμάτος χαρά και θετική ενέργεια, με δεκάδες ανθρώπους γύρω ν´αγαπούν, να χειροκροτούν και να θέλουν να προσφέρουν.
Φαίη Σκορδά, Πρέσβειρα Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Αναστασία Μανιά, Πρώην Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος
 
Έτσι ήταν προχθές ο δρόμος της στοάς του city link, που ως διά μαγείας έχασε τη «ρηχότητα» και απέκτησε άλλη διάσταση από την επιφανειακή του διάσταση, ξαφνικά απέκτησε βάθος, νόημα, ψυχή, από το περίσσευμα ψυχής αυτών που παρέλασαν πάνω του!
 
 
Ο χώρος απέκτησε μια άλλη μεγάλη βαρύτητα, μια βαρύτητα που ωστόσο δεν τον βούλιαζε στα έγκατα της γης, αλλά τον έκανε πανάλαφρο, τον απογείωνε ψηλά πάνω από τη στέγη της στοάς, στον αφρό των σύννεφων, μαζί με το τραγούδι της μικρής Αλεξάνδρας, μαζί με τις ψυχές μας που συμπορεύονταν με την παιδική φωνούλα μέχρι τ´ αστέρια και το φεγγάρι!
 
 
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική Διευθύντρια του “make a wish”Hellas, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρία Μπεκατώρου
 
 
Απέκτησε άλλη διάσταση ο χώρος γιατί η γλυκειά Αλεξάνδρα, ήρωες και Superstars των παιδιών, όπως η Χιονάτη, η Tinker Bell, τα Στρουμφάκια, Star Wars, ο Άγιος Βασίλης, τα Χελωνονιτζάκια, και τόσοι ακόμα, εθελοντές, προσκάλεσαν τους παρευρισκόμενους μέσα από μία πρωτότυπη παρέλαση στον κόσμο των ευχών!
 
Gabriella Calini Petzetakis, Ιδρύτρια
Εθελοντές
 
Φίλοι και Υποστηρικτές του Οργανισμού, ιδιώτες και εταιρείες, που προσκλήθηκαν αντί ετήσιας εισφοράς, να παρευρεθούν σε μία εκδήλωση με μοναδικό σκοπό την υιοθεσία ευχών, ενίσχυσαν την προσπάθεια.
Όλοι πρωταγωνιστές σε ρόλο “wishmakers” – των ανθρώπων που κάνουν τα όνειρα των παιδιών που δοκιμάζονται πραγματικότητα!
Το μήνυμα της εξόδου από το σκοτάδι με το τραγούδι της μικρής Αλεξάνδρας «Βλέπω φως» έδωσε το έναυσμα για την Υιοθεσία Ευχών με αποτέλεσμα να καλυφθεί το κόστος 15 ευχών σε αναμονή, για παιδιά που έχουν ανάγκη τη ψυχική ανάταση για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Εύη Κλαουδάτου – Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γεν. Διευθύντρια – Κατερίνα Γκαγκάκη
 
Ωστόσο άλλα 119 παιδιά βρίσκονται σε αναμονή της εκπλήρωσης της ευχής τους και μόνο με την πολύτιμη βοήθεια όλων μας μπορεί ο Οργανισμός να ανταποκριθεί, προσφέροντας στους μικρούς του ήρωες μία μεταμορφωτική εμπειρία ζωής.
Ιωάννα Σουλιώτη
 
Η υπέρλαμπρη Μαρία Μπεκατώρου, εθελόντρια του Οργανισμού τα τελευταία 20 χρόνια, ανέλαβε το συντονισμό της βραδιάς και την παρουσίαση της Υιοθεσίας Ευχής με το δικό της μοναδικά εμψυχωτικό τρόπο!
Η παρουσιάστρια και συντονίστρια της βραδιάς Μαρία Μπεκατώρου
 
Η μοναδική Φαίη Σκορδά, πρέσβειρα του Οργανισμού, έδωσε για άλλη μια φορά το δυναμικό της παρών και τη θετική της ενέργεια!
Η πρέσβειρα του “make a wish Hellas” Φαίη Σκορδά
 
 
Μία ακόμη wishmaker πολλών ευχών κοριτσιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, η Έλενα Παπαρίζου, που συμμετείχε αφιλοκερδώς μαζί με τους μουσικούς της, έλαμψε επί σκηνής με την ομορφιά και την καλοσύνη της ενώ έκλεισε την εμφάνισή της τραγουδώντας το “My number one” θυμίζοντας σε όλους πώς τα παιδιά είναι το Νο 1 στη ζωή μας.
 
Η Ελενα Παπαρίζου που τραγούδησε αφιλοκερδώς
 
Μεγάλοι χορηγοί της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Praxia Bank και Elite Strom με την αναδοχή του Χρυσού Αστεριού, Κωτσόβολος και Pharmathen με την αναδοχή του Ασημένιου Αστεριού, Mercedes Benz, Ευρωκλινική Παίδων και Amuse Concept Events, με την αναδοχή του Χάλκινου Αστεριού, ενώ πολλές ακόμη υιοθέτησαν ευχές και στήριξαν με την αγορά εισιτηρίων τη συγκινητική βραδιά.
Μάριος Κασίνος – Deputy CEO Praxia Bank, Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Γεώργιος Κουτσός – Deputy CEO Praxia Bank
Υβέτ Κοσμετάτου – Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Σπύρος Σπίνος – CEO Elite Strom
 
Το “make a wish Hellas” θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για την πολύτιμη υποστήριξή τους: City Link, MINOS EMI, ΕΨΑ, ΤΣΑΝΤΑΛΗ, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, RSVP Event Design + Rental, Music Vibes, Torre, PAVLOS – The flower Workshop, New Advert, Next, Park My Car, Group 1 Security, Andrew Siveras-Saxophone Events.
 
Ελενα Μπαρμπαλιά, Φαίη Μπαρμπαλιά, Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Ρένα Σπηλιοπούλου
Σούλα Μαρινάκη, Ντέπυ Σιδεράκη, Rana Zein
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ):
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.180 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018.
Αυτή τη στιγμή 119 ευχές περιμένουν ολική ή μερική υιοθεσία!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.makeawish.gr
 
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μπίλη Τζώρτζη
Αναστασία Μανιά, Πρώην Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Έλενα Παπαρίζου – Φαίη Σκορδά – Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Κική Τσόκλα, MINOS EMI
Αναστασία Μανιά, Πρώην Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γεν. Διευθύντρια, Yvonne Bosnjak
Ντορέττα Παπαδημητρίου, Υβέτ Κοσμετάτου – Πρόεδρος Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Έλλη Κοκκίνου, Ζέτα Δούκα
Κωνσταντίνος Πρίφτης, Ελενα Πρίφτη
Πάνος, Δανάη και Αναστασία Μανιά
Η Μαρία Ψηφή της Achileas Accesories, η Φαίη Πεσκέση και η Χριστίνα Καρακίτσου
Μαριάννα Μπεζιάνη, Τέσυ Νοδαρά, Ρένα Ταμπακάκη
Ρένα Φλεβαράκη, Όλγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Καραβερβέρη
Χριστίνα Καρακίτσου, Βάλυ Κατζιλιεράκη, Ρούλα Ντημπ
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Γκαμπριέλλα Γαλήνη Πετζετάκη
Ελένη Τζέτζα, Ναλίτα Καρέρ
Τζελίνα Δημοπούλου, Σπήλιος Μανιάς, Άννα Ροκοφύλλου
Cristina Piedrahita, Μέλος Δ.Σ. Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Άντζελα Κοτρώτσου – G.M. Arla Foods, Μαρία Γρηγορίου, Arla Foods
Ελένη Κωνσταντινίδη, Μέλος Δ.Σ. Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Τίνα Κίκιζα
Μαρίνα Καποπούλου, Μέλος Δ.Σ. Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος – Βαγγέλης Καπόπουλος
Αθηνά Τρανούλη, Βίκυ Σφακιανάκη, δρ. Γιώργος Παπαβασιλείου, δρ. Φώφη Καμποσιόρα, Βούλα Σαραντάρη
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Κατερίνα Γκαγκάκη
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Αναστασία Μανιά
Κατερίνα Ζαρίφη, Έμη Λιβανίου
 
 
Μαρία Μπεκατώρου – Γεώργιος Κορμάς, Πρόεδρος και CEO Πειραιώς Real Estate
ΡΙΑΝΤ ΖΕΙΝ, ΡΑΝΑ ΖΕΙΝ
Φαίη Σκορδά
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Μαρία Μπεκατώρου
 
 
Η Ελενα Παπαρίζου με τη μικρή Αλεξάνδρα
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αναστασία Μανιά
Σ. Παρλιάρος, Ν. Παπαδημητρίου, Κ. Ζαρίφη, Y. Bosnjak, Κ. Βασάλος, Ε. Βαλαβάνη, Ζ. Δούκα, Δ. Σκρέτα, Φ. Σκορδά, Ε. Κοκκίνου, Μπο, Μ. Μπεκατώρου
Κατερίνα Γκαγκάκη, Υβετ Κοσμετάτου
Φαίη Μπαρμπαλιά, Ελενα Μπαρμπαλιά
Ντέπυ Σιδεράκη
Ελλη Κοκκίνου, Ντορέτα Παπαδημητρίου
Γκαμπριέλλα Γαλήνη, Μαρίνα Καποπούλου, Rana Zein
Ο Γιώργος Χρανιώτης με τη μικρή Αλεξάνδρα
 
Φαίη Σκορδά
Μαρία Μπεκατώρου, Άρης Καβατζίκης, Φαίη Σκορδά
Υβετ Κοσμετάτου, Μαρία Μπεκατώρου
 
 
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ελένη Γιαννοπούλου