Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων ZEUS, γούρι 2020, στοus εκλεκτούς εκπροσώπους του Ελληνικού τύπου στο κεντρικό κατάστημα ZOLOTAS στην οδό Πανεπιστήμιου.
ΗΡΩ ΚΟΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ MARIANNE LE CLERE-PAPALEXIS 

Η πρόεδρος του οίκου Marianne Le Clere-Papalexis, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Georges Papalexis, καλωσορίσανε την πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ κυρία Μαριάννα Μόσχου και τις κύριες Ηρώ Κόβα, Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη και Άννα Μαραβέα, μέλη του διοικητικού συμβούλιου της ΕΛΕΠΑΠ.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ MARIANNE LE CLERE-PAPALEXIS (ΠΑΠΑΛΕΞΗ) ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ

Mε έμφαση στον ελληνικό πολιτισμό, ο Οίκος δημιούργησε ένα ξεχωριστό, πολύτιμο γούρι, εμπνευσμένο από τον Κεραύνιο Ζευς, που λατρεύτηκε ως ο θεός του ουρανού. Η συλλογή ΖΕUS 2020 αποτελείται από πολύτιμα παντατίφ, βραχιόλια και σκουλαρίκια, τα οποία προσφέρονται σε ασήμι, επίχρυσο ασήμι και χρυσό διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες.

ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΦΛΩΡΑ ΚΑΛΑΡΤΖΗ XΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ZOLOTAS MARIANNE LE CLERE-PAPALEXIS 

Για 13η συνεχή χρονιά, ο Οίκος ZOLOTAS διατηρεί το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεων της συλλεκτικής αυτής συλλογής στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ, με σκοπό να συνδράμει ουσιαστικά στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ, ΛΙΑ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΠΟΜΩΝΗ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΑΒΕΑ, ΧΧΧΧ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΒΕΑ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ

ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΑΒΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ- ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ΑΣΠΑ  ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ΦΛΩΡΑ ΚΑΛΑΤΖΗ  ΑΘΗΝΑ ΠΟΜΩΝΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΑΒΕΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ ΛΙΑ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΥΡΚΙΛΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΚΟΥ, ΕΛΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΓΛΟΥ, MARIANNE LE CLERE-PAPALEXIS (ΠΑΠΑΛΕΞΗ), ΣΟΦΙΑ ΤΣΕΠΑ

ΠΗΓΗ: studio panoulis