Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων του επιφανούς οικογενειακού οίκου «kessaris » Αναστασία Καίσσαρη  δεν θα μπορούσε παρά να κάνει μια υπέρλαμπρη  «χρυσή» βάπτιση για το δεύτερο διαμάντι της, την δευτερότοκη κόρη της, που γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2022 και που πήρε το όνομα Βικτόρια!

Μιράντα Πατέρα, Μαρία Πατέρα, Συλβάνα Πατέρα, Χριστιάννα Καίσσαρη, Αναστασία Καίσσαρη, Εύα Πατέρα

Ανάλογων προδιαγραφών με την εντυπωσιακή τελετή του γάμου της με τον Βέλγο Thomas Persy, που είχε γίνει το 2019, ήταν και η βάπτιση της μικρής κόρης τους στα τέλη Μαίου  στον Ιερό Ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών μέσα στον χώρο του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό! 


Η Αναστασία Καίσσαρη με την νεοφώτιστη Βικτόρια, την πρωτότοκη κόρη της Χριστιάννα και την μητέρα τηςThomas Persy


Ο πατριάρχης της οικογένειας, γνωστός κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσσαρης 


Η «χρυσή» βάπτιση «σφραγίστηκε» την επόμενη μέρα  με μια μεγάλη δεξίωση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ, με φόντο το φωτισμένο στέγαστρο του Καλατράβα και μέσα σε ένα
λαμπερό και πολύχρωμο σκηνικό που θύμιζε Bollywood!

Γιάννης Μαυρής, Δήμητρα Κούστα

Νινέττα Βαφειά

Οι ευτυχισμένοι γονείς

Εκατοντάδες πυροτεχνήματα, μουσική live με τον Χρήστο Μάστορα να ανεβάζει το κέφι των καλεσμένων στα ύψη,  γκουρμέ φαγητό και εκλεκτά κρασιά, ήταν από τα χαρακτηριστικά που απογείωσαν την βραδιά!

Χρήστος Μάστορας

Γιώργος Μαργαρώνης, Έλζα Πατσαδέλη, Γιάννης Μαυρής

Το πλατύ χαμόγελο των γονέων, αλλά και του παππού Κώστα Καίσσαρη και της γιαγιάς Χριστιάνας που έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, μοιράστηκαν οι Ροζμαρί και Πόλυς Χατζηιωάννου, Δάκης Ιωάννου, Νινέττα Βαφειά, Hala Khoury, Σήλια Κριθαριώτη, Μιράντα Πατέρα, Ανούσκα Ραφαήλ, Αλεξία Διβάνη, Ελίνα και Θεόδωρος Φέσσας, Αρετή Δαλακούρα, Γιάννης και Δήμητρα Κούστα, Γιάννης και Πηνελόπη Μαυρή, Σούλα Λιάκου, Φαίη Σκορδά, Μάγδα Μπαλτογιάννη, Ελίνα Σμπώκου, Χριστίνα Πλακόπιτα, Έλζα Πατσαδέλη και Γιώργος Μαργαρώνης, Έτα Παγίδα Σαμαρά, Διαμαντής Ξυλάς, Γιώργος Πετρόχειλος, δρ.Μαρία Κοτρώτσιου, Σούλα Λιάκου, Μαριάννα Σμπώκου, Βασιλης Σταθοκωστόπουλος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Φαίη Σκορδά και πολλοί ακόμα εκλεκτοί καλεσμένοι.

Φανή Γραμματικογιάννη Αισαλ, Αννούσκα Ραφαήλ

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει και μια πρωτότοκη κόρη, 3,5 ετών, που έχει πάρει το όνομα Χριστιάννα από την γιαγιά της.

Γιάννης Μαυρής, Αρετή Δαλακούρα, Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Δήμητρα Κούστα

Η παραμυθένια βάπτιση ήταν αντίστοιχη του μεγαλοπρεπούς γάμου του ζευγαριού!


Ελίνα Σμπώκου, Βασίλης Καίσσαρης

 

Η Αναστασία Καίσσαρη γνώρισε  τον άντρα της ζωής της από την φίλη της Αλεξάνδρα Οικονόμου στο γάμο της δεύτερης στην Σκιάθο με τον Βέλγο σύζυγό της Noach Vander Beken.

Γιάννης Μαυρής, Αλεξία Διβάνη, Μάγδα Μπαλτογιάννη

Διαμαντής Ξυλάς, Μιράντα Πατέρα, Γιώργος Πετρόχειλος

Ο γάμος της 1,5 χρόνο μετά την γνωριμία με τον Βέλγο Thomas Persy, ο οποίος είναι γόνος επιφανούς οικογένειας του Βελγίου και εργάζεται στις επιχειρήσεις LVMH του Μπερνάρντ Αρνό, έγινε με «τιμές και δόξες»!

Αρετή Δαλακούρα

Ο γάμος- υπερπαραγωγή ήταν διπλός, μια που το ερωτευμένο ζευγάρι, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με καθολικό γάμο που έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, παρουσία κλειστού κύκλου συγγενών και φίλων, ανάμεσα στους οποίους και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα και στη συνέχεια ακολούθησε πάρτυ στο Zonars, ενώ την επόμενη μέρα έγινε ο ορθόδοξος γάμος του ζευγαριού στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Χριστίνα Πλακόπιτα

Και στους δυό γάμους η υπέρκομψη νύφη φορούσε νυφικά διά χειρός της φίλης της και πελάτισσας της Σήλιας Κριθαριώτη.

Σήλια Κριθαριώτη

Μετά την τελετουργία ακολούθησε λαμπρή δεξίωση στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, στην οποία παρευρέθησαν περίπου 1.500 επιφανείς καλεσμένοι, τα πιο γνωστά ονόματα από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό!

Hala Khoury, Φανή Γραμματικογιάννη Αισαλ

Χριστιάννα Καίσσαρη, Πηνελόπη Μαυρή

Μιράντα Πατέρα, Μαρία Πατέρα, Συλβάνα Πατέρα, Εύα Πατέρα

Μαρία Κοτρώτσιου, Φαίη Σκορδά

Γιώργος Μαργαρώνης, Έλζα Πατσαδέλη

Αναστασία Καίσσαρη, Ελίνα Φέσσα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σούλα Λιάκου

Συλβάνα Πατέρα, Μιράντα Πατέρα

Ο χώρος ήταν παραμυθένια στολισμένος διά χειρός Φαίης Βαλλίδη, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τα τραγούδια του απογείωσε το κέφι το καλεσμένων!

Έτα Παγίδα Σαμαρά, Hala KhouryΟ Γιάννης Μαυρής με την κόρη του

Μιράντα Πατέρα

Δήμητρα Κούστα, Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Αρετή Δαλακούρα

Σήλια Κριθαριώτη

4 χρόνια μετά  τον γάμο η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με την γέννηση και την βάπτιση και της δεύτερης κόρης τους!


Μιράντα Πατέρα

Αρετή Δαλακούρα

Χριστιάννα Καίσσαρη, Μιράντα και Εύα Πατέρα

Χρήστος Μάστορας