Και επειδή… «η καρδιά περνάει από το στομάχι»,  ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου tête a tête με τον/την αγαπημένο/η σας, είτε στο σπίτι σας, είτε απολαμβάνοντας ρομαντικά την ωραιότερη θέα στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας τη διαμονή σας  στο St.George Lycabettus!

Ο ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΑΣ!

Για να περάσετε την γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου με τους αγαπημένους σας απολαμβάνοντας την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, ο executive chef, Βασίλης Μήλιος σας έχει ετοιμάσει γκουρμέ εορταστικό μενού από το εστιατόριο La Suite Lounge!

Με ένα τηλέφωνο στο 210 7416191 το πολυβραβευμένο εστιατόριο La Suite Lounge έρχεται σπίτι σας!

Οι παραγγελίες γίνονται μέχρι τις 13:00 της προηγούμενης ημέρας.

Ή

Κάντε την οn line κράτηση σας στο E-food.gr ή στο Wolt.com

Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε την γαστρονομική σας απογείωση με την ειδυλλιακή θέα του St.George Lycabettus και την ρομαντική ατμόσφαιρα που απαιτεί η μέρα, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα δελεαστικά «πακέτα» του ξενοδοχείου και να κλείσετε τη διαμονή σας εκεί για το βράδυ του Σαββάτου ή (και) της Κυριακής!

 

   
   

Για κάνετε κράτηση για το VALENTINES PACKAGE επισκεφτείτε το site μας www.sgl.gr στην κατηγορία OFFERS

Ή πατήστε ΕΔΩ

Δείτε τα VALENTINES MENU μενού στο site μας www.sgl.gr  στην κατηγορία TASTE.

 * Η φροντίδα για την ασφάλεια των επισκεπτών μας ήταν πάντα η πρώτη προτεραιότητα του St. George Lycabettus και ενώ διατηρεί  με συνέπεια υψηλά πρότυπα υγιεινής, έχει εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα υγείας και ασφάλειας ως απάντηση στο Covid -19.