Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «ΠΡΑΞΗ» στο Νέο Ψυχικό από την επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικου Φαίνη Χατζηαθανασιάδου
 
Η υποψήφια Δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικου Φαίνη Χατζηαθανασιάδου
 
 
Χαρακτηριστική ήταν η πολυπληθής συμμετοχή των δημοτών της περιοχής, οι οποίοι κατέκλεισαν το σημείο και συνεχάρησαν από κοντά την υποψήφια Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού Φαίνη Χατζηαθανασιάδου.
Οι υποψήφιες δημοτικές συμβούλοι της " ΠΡΑΞΗΣ " Λίλυ Ξένου Θεώνη Θεοδωρίδου Μαίρη Αυγέρη Μαρία Ζωή Καλαϊτζίδου Μάγια Γάκη Τζίνα Θανοπούλου Αγγελική Καΐρη Φένυ Μπούζα Βιργινία Γιαννακοπούλου Γεωργία Τζίτζη
 

Τη Φαίνη προλόγισαν, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, οι γυναίκες του συνδυασμού, κάνοντας ειδική αναφορά στην έμφυτη δύναμη των γυναικών και τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί μια γυναίκα δήμαρχος να διαδραματίσει στα κοινά, ενώ ανέδειξαν τα χαρακτηριστικά της που μπορούν να αποτελέσουν τη συνταγή της επιτυχίας για τον Δήμο: διεκδικητικότητα, εργατικότητα, τόλμη, συνεργασία.

Λουκία Κεφαλογιάννη Φαίνη Χατζηαθανασιάδου Θοδωρής Ρουσόπουλος
 
Στη συνέχεια η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου απευθυνόμενη σε όλους τους συνδημότες της που τίμησαν τόσο την ίδια, όσο και τους συνυποψηφίους της, τόνισε πως στις 8 Οκτωβρίου η ΠΡΑΞΗ θα είναι πρώτη δύναμη στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και επανέλαβε την πεποίθησή της να κάνει το όραμά της για το Δήμο… «ΠΡΑΞΗ με δυναμική, με πίστη, με ανθρωπιά και για τις 3 κοινότητες»
Η υποψήφια Δήμαρχος αναφέρθηκε επισταμένως σε ένα Δήμο ανοιχτό, προσβάσιμο και συμπεριληπτικό ενώ εστίασε στο ότι «είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη για αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα» φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα σχετικά με τις προβληματικές υποδομές του Δήμου, αλλά και για την αδιαφορία της παρούσας δημοτικής Αρχής να αποκτήσει πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, να προστατεύσει τον οικιστικό χαρακτήρα του Δήμου και να προχωρήσει σε αναγκαίες παρεμβάσεις σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής των δημοτών. Σημείωσε τις ανάγκες του Δήμου στα θέματα της οδικής ασφάλειας, της προσβασιμότητας, της καθαριότητας και της ασφάλειας των δημοτών λέγοντας χαρακτηριστικά «ο δήμος θέλει γενική ανασυγκρότηση». Ακόμα, περιέγραψε τις πρώτες παραμβάσεις της «ΠΡΑΞΗΣ» πριν καν αναλάβει καθήκοντα με την ανακατασκευή διόδων στον Άγιο Δημήτριο, τη συμβολική δεντροφύτευση στην Κρύπτη της Φιλοθέης, τον καθαρισμό του Ποδονίφτη, και δράσεις για το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Στέρηση, ΕΣΤΙΑ. Ολοκλήρωσε την ομιλία της ζητώντας την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών και την στήριξη τους «για να δουλέψουμε για να φτιάξουμε το σπίτι μας» όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ υπενθύμισε ότι «ο Δήμος, είναι το μεγάλο σπίτι μας που χρειάζεται συνεχή και σταθερή φροντίδα. Δεν θέλουμε να βλέπουμε άλλο αυτή την εγκατάλειψη». Η βραδιά των εγκαινίων έκλεισε με πολλές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων των δημοτών με τους υποψήφιους της παράταξης και την ανάπτυξη διαλόγου μεταξύ των ενεργών πολιτών.