Η κυρία Nτόρα Πάλλη, υποδιευθύντρια του ΔΚΟΕ, αρμόδια σε θέματα σχολικού εκφοβισμού  (bullying), έχει σχεδιάσει τον ψηφιακό διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό & διαδικτυακό εκφοβισμό» και το πρόγραμμα «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», που υλοποιούνται σε  όλη την Ελλάδα

 

 «Ο σχολικός εκφοβισμός σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον υπαρκτά προβλήματα της κοινωνίας μας», δήλωσε η κυρία Nτόρα Πάλλη, υποδιευθύντρια του ΔΚΟΕ, με αφορμή το περιστατικό bullying στο 17ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης και συνέχισε:

 «Δεν είναι πρώτη φορά που τέτοια περιστατικά προκαλούν τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης. Το φαινόμενο του bullying δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια αλλά με ουσιαστικές δράσεις. Δράσεις όπως ο ψηφιακός διαγωνισμός «Λέμε όχι στον σχολικό & διαδικτυακό εκφοβισμό» και το πρόγραμμα «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα» αμφότερα τα οποία έχω σχεδιάσει και υλοποιούνται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Στόχος μας να είμαστε δίπλα σε κάθε φοβισμένο παιδί, κάθε απελπισμένο γονιό, κάθε σχολική κοινότητα που ζει στο φόβο.»

Η κυρία Ντόρα Πάλλη με τον τ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Η κυρία Nτόρα Πάλλη, υποδιευθύντρια του ΔΚΟΕ, αρμόδια σε θέματα  bullying, έχει σχεδιάσει τον ψηφιακό διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό & διαδικτυακό εκφοβισμό» και το πρόγραμμα «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», που υλοποιούνται σε όλη την Ελλάδα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΠΑΛΛΗ:

* Η Ντόρα Πάλλη, είναι  σύμβουλος εκπαιδευτικών και κοινωνικών θεμάτων . Είναι υπεύθυνη για την δημιουργία και την υλοποίηση του εκπαιδευτικού  προγράμματος του  Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής εκεχειρίας «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα» που πρωταγωνιστεί στην μάχη κατά του Σχολικού Εκφοβισμού με ομιλίες ευαισθητοποίησης και βιωματικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. Στο πρόγραμμα έχουν, μέχρι στιγμής, συμμετάσχει περισσότεροι από 30.000 μαθητές και 3.000 εκπαιδευτικοί, καθώς και πολλοί γονείς και τοπικοί φορείς. Επίσης, υλοποιεί κάθε χρόνο τον πανελλήνιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό» με την συμμετοχή χιλιάδων μαθητών από όλη την Ελλάδα.