Έλαμψε η συλλογή της  Marina Raphael περισσότερο και από το ένα εκατομμύριο κρύσταλλα Swarovski, με τα οποία ήταν διακοσμημένο το κατάστημα που εγκαινίασε πρόσφατα η ταλαντούχα σχεδιάστρια!

Η ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΟ ΝΕΟ POP UP STORE

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η νεαρή Ελληνο-Αυστριακή δημιουργός στα πρόσφατα εγκαίνεια του πρώτου Pop-Up καταστήματος του διεθνούς ομώνυμου brand της, προσέφερε την αποκλειστική εμπειρία ενός αυθεντικού concept store στην οδό Παναγίτσας 1, στην καρδιά της Κηφισιάς.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

Ακολουθώντας την υψηλή αισθητική της σχεδιάστριας, το κατάστημα ήταν διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά με πάνω από ένα εκατομμύριο κρύσταλλα Swarovski, αντανακλώντας τη μοναδικότητα των αντικειμένων και την εκλεπτυσμένη φιλοσοφία του brand.
Χαριτωμένες φιγούρες ζωντανών θάμνων υποδέχονταν τους καλεσμένους, δίνοντας μία πρωτότυπη και χαρούμενη νότα στα εγκαίνια!

ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΤΑΜΑΡΑ ΖΕΗΝ

Στο κατάστημα παρουσιάζεται η πολυτελής συλλογή Nostalgia FW19 η οποία συνοδεύεται από πέντε αποκλειστικές τσάντες της Holiday Collection, μιας collection που παρουσιάστηκε μαζί με πέντε total black outfits του διακεκριμένου έλληνα σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Christos Costarellos.

ΝΙΝΕΤΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Επίσης στην Pop-Up boutique προσφέρεται και η μοναδική δυνατότητα personalization στις τσάντες Marina Raphael με την ενσωμάτωση αρχικών με κρύσταλλα Swarovski.

ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ ΛΥΜΠΕΡΗ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

Ήδη από το ξεκίνημά της, η Marina είχε ως στόχο την δημιουργία κομματιών που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και τη διαχρονική τους αξία. Τιμώντας την οικογένεια και τις ρίζες της οικογένειας Swarovski, ενσωματώνει πολύτιμες κρυστάλλινες λεπτομέρειες σε όλα τα σχέδια της. Στη φετινή εορταστική περίοδο μας καλωσορίζει να μοιραστούμε μαζί της το όραμά της.


ΖΕΤΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ, ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Η Pop-Up boutique θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά το brand και να ζήσουν μια “λαμπερή” shopping εμπειρία με γιορτινά δρώμενα και μουσικά happenings!

ΓΩΓΩ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΑΙΔΑΝΗ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΒΡΟΝΤΟΥ ΒΑΙΔΑΝΗ

HALA KHOURY, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

CHRISTIANA JABARA

ΜΑΡΙΝΑ ΡΑΦΑΗΛ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ

ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ , ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

ΕΛΕΝΑ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΦΛΩΡΙΔΗ

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΛΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΧΑΡΑ ΞΥΛΑ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΟΤΗΣ ΜΠΕΡΝΙΤΣΑΣ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ, ΞΕΝΙΑ ΠΙΤΤΑ

ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ, ΕΤΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

INGRID INCISA DI CAMERANA, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗ


Πηγή: studio panoulis