Θα μας «ταξιδέψει» η γνωστή ζωγράφος  Μίλλη Μαρτιώνου με την ατομική της έκθεση στην Artion Galleries την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 20.00.

Η Μίλλη Μαρτιώνου μπροστά από ένα έργο της

Στα έργα της η καλλιτέχνιδα μας προσκαλεί να επιδοθούμε σε μια  διαλογιστική πράξη αυτοεξερεύνησης και να παρασυρθούμε από τη δόνηση των έργων της. Ένα ταξίδι συναισθημάτων με οδηγό τα χρώματα και το φως.

Η διαδικασία ολοκλήρωσης κάθε έργου είναι μια βαθύτερη πνευματική εμπειρία και αναζήτηση.

Είναι ένας διαλογισμός που σε μεταφέρει σε άλλες διαστάσεις και κόσμους.

Έτσι κάθε έργο έχει μέσα του κομμάτια από τους κόσμους αυτούς.

Η αναγνωρισμένη ζωγράφος, είναι εκπρόσωπος του αφηρημένου εξπρεσσιονισμού και έχει ήδη κάνει  εκθέσεις στο Μονακό, στη Νέα Υόρκη, στη Ρώμη, στη Φλωρεντια, στη Βιέννη, στο Μαιάμι κ.α.

 

Εμπνευσμένη απο τον μεγάλο αμερικανό ζωγράφο jackson Pollock, προσαρμόζει την ιδιαίτερη αυτή τεχνοτροπία της στιγμιαίας διάδρασης και του action painting στην δική της προσωπικότητα. Δηλαδη οι πίνακες γεμίζουν απο χρώμα, ενέργεια, ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία! 

Η διακεκριμένη ζωγράφος Μίλλη Μαρτιώνου

Εμπνευσμένη απο τον μεγάλο αμερικανό ζωγράφο jackson Pollock, προσαρμόζει την ιδιαίτερη αυτή τεχνοτροπία της στιγμιαίας διάδρασης και του action painting στην δική της προσωπικότητα. Δηλαδη οι πίνακες γεμίζουν απο χρώμα, ενέργεια, ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία! Και αυτή η αισιοδοξία που αποπνέουν ειναι η ειδοποιός διαφορά της γνωστής ζωγράφου απο άλλους αφηρημενους εξπρεσσιονιστες. Η βιαστική πινελιά( το πέταγμα) παχύρευστης λαδομπογιάς με ζωηρά χρώματα πάνω στον καμβά, δημιουργεί μια διάδραση που σου προκαλεί την ανάγκη να βούτηξεις στον πίνακα, να κολυμπήσεις στα χρώματα του και σου βγάζει μια πολύ έντονη και θετική ενέργεια, μια αισιοδοξία και μια σκέψη που κινείται στη σφαίρα του μεταφυσικού, προκαλώντας μνήμες απροσδιόριστες, σαν να έχεις ζήσει αυτή τη στιγμή και άλλες φορές  στη ζωή σου, χωρίς να θυμάσαι πού, πότε  και αν αυτό είχε γίνει σ αυτή ή σε άλλη ζωή…