​​​​​​​​​​

​​​​​Η εταιρεία DDSA ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ελβετικής εταιρείας Δερμοκαλλυντικών και Ιατροτεχνολογικών προϊόντων ZARTAUX, παρευρέθηκε στο 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης AMWC στο Μόντε Κάρλο, Μονακό όπου και έγινε η επίσημη παρουσίαση της καινοτόμου σειράς ενέσιμων υαλουρονικών πλήρωσης δέρματος ZARTAUXFILL+ και μεσοθεραπειώνZARTAUXMESOEUTICS+.

Η εταιρεία συμμετείχε στην παρουσίαση των πατενταρισμένωνμε τεχνολογία S.C.E.D.I.S.TM καινοτόμων ενέσιμων Υαλουρονικών ZARTAUXFILL+, των προϊόντων μεσοθεραπείας, Zartaux Mesoeutics+.

Η ολοκαίνουργια σειρά ενέσιμων Υαλουρονικών ZARTAUXFILL+, με παγκόσμια πατέντα διασταύρωσης και οργανική σύνθεση ταυτόσημη με του καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, αποτελούν το μοναδικό οργανικό προϊόν στο κόσμο με τέτοια διάρκεια και αποτέλεσμα πλήρωσης δέρματος.

 

Η πλήρης σειρά μεσοθεραπειών ZARTAUX MESOEUTICS+ είναι ειδικά σχεδιασμένη και ενισχυμένη με δραστικά συστατικά που προσδίδουν άμεση αποτελεσματικότητα καθώς και επιτυγχάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που ακόμα και οι πιο απαιτητικοί αποζητούν.

Πολλοί συνεργάτες  έχουν ήδη επωφεληθεί από τα νέα προϊόντα της εταιρείας την αποτελεσματικότητά τους καθώς και την ασφάλεια και ικανοποίηση που χαρίζουν από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. 

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της εταιρείας DDSA κ. Καλιμίντζο, «τα νέα αυτά προϊόντα πρόκειται να κατακτήσουν τη διεθνή αγορά διότι είναι ίσως από τα πλέον καινοτόμα μοντέλα στην κατηγορία τους και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό.»

Η DDSA PHΑRMA κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση της να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικώνσκευασμάτων, επιλέγοντας να διανέμει εξιδεικευμένα προϊόντα καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του επαγγελματία με ιδανική σχέση ποιότητας – αποτελέσματος – τιμής. Με τον τρόπο αυτό η DDSA PHΑRMA αποτελεί σήμερα έναν αξιόπιστο προμηθευτή και αποκλειστικό αντιπρόσωπο της φημισμένης εταιρείας ZARTAUX που με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αποτελούνται από καταξιωμένους ιατρούς (δερματολόγους, πλαστικούς, κλπ.) έχει σαν στόχο την δημιουργία, την εξέλιξη και την απαράμιλλη δέσμευσή της εταιρείας στην τελειότητα.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία και θα εξυπηρετηθείτε άμεσαμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο

+30 210 590 11 17

[email protected]