H JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία πραγματοποίησε μια εκδήλωση στην Κηφισιά, στον κήπο της πρεσβευτικής κατοικίας της Δανίας, όπου παρουσιάστηκε η ανανεωμένη συλλογή επίπλων και προϊόντων διακόσμησης για τον κήπο.

Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, Πρέσβης της Δανίας κος Klavs A. Holms

Εκπρόσωποι του τύπου από όλο το δημοσιογραφικό φάσμα αλλά και bloggers για τη διακόσμηση και το home improvement, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την γκάμα προϊόντων κήπου της JYSK και να απολαύσουν την βραδιά με μεσογειακό καιρό και σκανδιναβικό design.  


Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, Στέλιος Καφαντάρης

 

O κήπος της πρεσβευτικής κατοικίας της Δανίας, έγινε για ένα βράδυ το σκηνικό στο οποίο τα έπιπλα και τα είδη διακόσμησης κήπου της JYSK βρήκαν το χώρο και το ιδανικό περιβάλλον για να αναδειχτούν.

Αλέξανδρος Καρατζάς, Τίνα Σγουροπούλου  

Η Κηφισιά είναι γνωστή για τα όμορφα αρχοντικά σπίτια με τους δροσερούς, καταπράσινους κήπους και η πρεσβευτική κατοικία είχε ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά για να αποτελέσει το ιδανικό χώρο φιλοξενίας των καλεσμένων της JYSK.


Σίσσυ Παπαγεωργίου

H ομάδα της JYSK δούλεψε με κέφι και μεράκι για να μεταμορφώσει τον ήδη πολύ όμορφο κήπο σε μια πραγματική όαση χαλάρωσης και ευεξίας.

Στέλλα Μουγκαλιάν, Κωνσταντίνος Τέγος

Τα σαλόνια και οι τραπεζαρίες κήπου, τα bistro sets και οι αναπαυτικές πολυθρόνες και ξαπλώστρες στολίστηκαν με μαξιλάρια, ριχτάρια και άλλα διακοσμητικά ενώ καθώς ο ήλιος έδυε τα φαναράκια και τα ηλιακά φώτα φώτισαν διακριτικά την όμορφη  βραδιά.


Βασίλης Νάτσιος, Μαίρη Παπακωνσταντίνου


 

Ο Πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα, κος Klavs A. Holm καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στην ιστορία της JYSK, από την ίδρυσή της το 1979 έως τις ημέρες μας.

Στέλιος Καφαντάρης, Πρέσβης της Δανίας κος Klavs A. Holms

«Η JYSK είναι μια εταιρεία που αντιπροσωπεύει παγκοσμίως τη Δανία ενώ έχει μεγάλη αναγνώριση και στη χώρα προέλευσής της, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι επιλέχθηκε ως επίσημος προμηθευτής της βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Ο ιδρυτής της Lars Larsen, ήταν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στη Δανία καθώς στα πρώτα χρόνια της JYSK, τη δεκαετία του 80, συμμετείχε ο ίδιος στις τηλεοπτικές διαφημίσεις της εταιρείας ενώ το 2004 εξέδωσε την αυτοβιογραφία του την οποία μοίρασε σε όλα τα νοικοκυριά της Δανίας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης κος Holm.


Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, Νίνα Βλάχου Αντιδήμαρχος Κηφισιάς.

 
Από την πλευρά του ο κος Κώστας Δημόπουλος, Sales & Marketing Manager της JYSK στην Ελλάδα, ευχαρίστησε τον Πρέσβη κο Holm για την εξαιρετική φιλοξενία και τους καλεσμένους για την παρουσία τους στο event.

Ευφροσύνη Πολυζώη, Στέλιος Καφαντάρης

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα των προϊόντων της , το σκανδιναβικό design και τις εξαιρετικές προσφορές της. Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με όλα τα είδη για το σπίτι έχει εκατομμύρια πελάτες στα πάνω από 3.200 καταστήματα που διαθέτει στις 48 χώρες στις οποίες έχει παρουσία. Το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα άνοιξε το 2015 στην Αθήνα και πλέον η JYSK διαθέτει 54 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με το πλάνο επέκτασής της να προβλέπει πολλά ακόμα καταστήματα τα επόμενα χρόνια. Η γκάμα επίπλων και διακοσμητικών κήπου της JYSK κινείται στο γνωστό λειτουργικό, minimal σκανδιναβικό σχεδιασμό ενώ ταυτόχρονα προάγει το hygge, την παγκοσμίως γνωστή έννοια που έρχεται από τη Δανία και βασίζεται στην αίσθηση της θαλπωρής, της ασφάλειας και της ευεξίας.

Πρέσβης της Δανίας κος Klavs A. Holms, Άρης Καβατζίκης.

Λία Μπαρόλα, Νικόλ Μαργέτη

Σχετικά με τη JYSK GROUP

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων ειδών σπιτιού, με Σκανδιναβικές ρίζες, η οποία κάνει την ανανέωση του σπιτιού και του κήπου εύκολη για όλους.
Με περισσότερα από 3.200 φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 48 χώρες, η JYSK έχει πάντα μία εξαιρετική προσφορά και μία ανταγωνιστική εξυπηρέτηση κοντά στους πελάτες της, ανεξαρτήτως με ποιον τρόπο επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους.
Ο ιδρυτής της, Lars Larsen, άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Δανία το 1979. Σήμερα η JYSK απασχολεί 30.000 υπαλλήλους.
Η JYSK ανήκει στην οικογένεια που κατέχει το Lars Larsen Group, με ένα συνολικό ετήσιο τζίρο 5.869 δις ευρώ για το οικονομικό έτος 2021/22. Ο τζίρος της JYSK ήταν 4.87 δις ευρώ για το οικονομικό έτος 2021/22.

 

ΠΗΓΗ: studio panoulis