Μπορεί ο Πρίγκιπας Αλβέρτο να μην παρευρέθηκε  στην εκδήλωση «Maria Callas Monaco Gala & Awards», ωστόσο η εμβληματική Salle Empire του Hôtel de Paris στο Πριγκιπάτο του Μονακό άστραφτε από λαμπερές παρουσίες!


Η βραβευθείσα Μόνικα Μπελούτσι με την ιδιοκτήτρια του ODC médical clinic dr. Οδύσσεια Κωνσταντούρα

 

Η εκδήλωση είναι εμπνευσμένη από το θρυλικό gala που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό το 1960, όπου η ντίβα της Όπερας, Μαρία Κάλλας μάγεψε το βασιλικό ζεύγος πρίγκιπα Ρενιέ και πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό με τη μοναδική φωνή της.

Η βραβευθείσα Μόνικα Μπελούτσι με την Πωλίνα Μπιλίρη

Σόφη Χαιδεμένου

Τα βραβεία Maria Callas Monaco Gala & Awards που δόθηκαν σε προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει σε διάφορους τομείς, γίνονται στον τόπο που η Diva αγαπούσε περισσότερο, περνώντας μεγάλες περιόδους της ζωής της με τη μεγάλη της αγάπη, τον Αριστοτέλη Ωνάση. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν μάλιστα είναι πως η Μαρία Κάλλας ήταν πολύ καλή φίλη με την Γκρέις του Μονακό και τον Ρενιέ.

Νάσος και Λία Παπαποστόλου

Πωλίνα Μπιλίρη, Όλγα Καραβερβέρη

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τους σκοπούς του Princess CharleneMonaco Foundation για την προστασία των παιδιών στη θάλασσα

Η ιδιοκτήτρια του ODC médical clinic dr. Οδύσσεια Κωνσταντούρα

Ο Τομ Βολφ, η Μόνικα Μπελούτσι, ο γοητευτικός Γιώργος Ασημακόπουλος, γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor 4 και η δρ. Βάσω Τσίντζου

Πωλίνα Μπιλίρη, Τζίνα Τσαντρίζου, Ελένη Παπαδοπούλου, Κουμουλας Σταύρος

Μαρία Δεφίγγου

Έβελυν και Γιάννης Μανιός

Ο γοητευτικός Γιώργος Ασημακόπουλος, γνωστός από το Survivor 4

Ο γνωστός pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης με την Μόνικα Μπελούτσι

Η δρ. Βάσω Τσίντζου

Τζίνα Τσαντρίζου

 

Ο γνωστός pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης