Για τον εορτασμό της δεύτερης συνεργασίας μεταξύ της Rug Company και της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Mary Katrantzou, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ένα δείπνο δίπλα στη θάλασσα στο Island Lougne στην Αθήνα -την πόλη της σχεδιάστριας.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ, JATE JUDD


40 εκλεκτοί καλεσμένοι προσκλήθηκαν για δείπνο, ποτό και χορό, στο μαγικό δείπνο που διοργανώθηκε από την Rug Company και την Petratos Rugs.

ΜΑΡΙΛΗ ΓΛΥΠΤΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

Η Brandy Butter –η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την επιτυχημένη βραδιά– δημιούργησε ένα μακρύ τραπέζι  -κάτω από μια διάφανη σκηνή- με κεριά και ροζ λουλούδια εμπνευσμένα από το σχέδιο των χαλιών της Μαίρης Κατράτζου.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ, ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι 4 από τα πιο εμβληματικά χαλιά, συμπεριλαμβανομένου αυτού που χρησιμοποιήθηκε στο σκηνικό της νέας εκδοχής του sex and the city – Και ακριβώς όπως αυτό – που χρησιμοποιήθηκε για το σπίτι της Carrie.

ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

Ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια με ένα σαξόφωνο να παίζει μαζί με το δείπνο και τη μουσική υπόκρουση του Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Μάνου Χατζιδάκι και της θρυλικής Μελίνας – δημιούργησαν αυτή τη μαγική βραδιά που θα αξέχαστη!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΑΤΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

ΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΝΝΕΣ, JATE JUDD

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ, ΣΥΛΒΙΝΑ ΚΡΟΝΤΗΡΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΦΕΤΣΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΒΑΝΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ, ΛΩΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

ΕΛΙΣ ΚΙΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

ΜΑΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΠΗΓΗ: studio panoulis