Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα τοCocktail Party του καταστήματος Marina Rinaldi,στη Θεσσαλονίκη.

Οι Styling Experts της Marina Rinaldi με την Ανθή και την Κατερίνα Τσαβδάρογλου

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκαν προσωπικά ραντεβού με τις πελάτισσες του οίκου με την εκπρόσωπο της MARINA RINALDI από την Ιταλία. Οι φίλες και πελάτισσες του καταστήματος που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα designer capsule collectionMarina Rinaldi by Roksanda, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη τέχνη.

Μάρα Ταμπάκη, Χριστίνα Τζελέπογλου, Ηρώ Βαούτση

Η Roksanda Ilinčićguest designer της νέας Capsule συλλογής, εμπνεύστηκε από τα έργα του Frank Stella, ένα από τα πιο διακεκριμένα πρόσωπα στον χώρο της μινιμαλιστικής τέχνης στα τέλη του 20ου αιώνα. Μια ιδέα που η σχεδιάστρια έχει εξελίξει σε μια δυναμικότητα των αντιθέσεων, βασισμένη στο χρώμα.

Για την Roksandaη θηλυκότητα είναι ατρόμητη, δυναμική και θυμίζει γλυπτική, και όλα αυτά ορίζονται από έντονες αποχρώσεις όπως το βουργουνδί, η ώχρα, το ροζ, το κόκκινο και το μαύρο.

Οι σιλουέτες είναι επιβλητικές, με σοφιστικέ όγκους και τα υφάσματα πέφτουν απαλά στο σώμα ενώ τονίζονται από μαλακές μακριές λωρίδες υφάσματος που ξεκινούν από το λαιμό και ξεδιπλώνονται μέχρι τους γοφούς

 Για ακόμη μία φορά η αυθεντικότητα, η καλλιτεχνική προσέγγιση, οι ανάλαφρες γραμμές και οι αρμονικές συμμετρίες που χαρακτηρίζουν όλες τις συλλογές της Marina Rinaldi άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κατερίνα Τσαβδάρογλου, Ηρώ Τζελέπογλου, Ανθή Τσαβδάρογλου

Την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρία Mar.Com Τζελέπογλου www.marcom.gr

Κατερίνα Τσαβδάρογλου, Νανώ Κουγιουμτζόγλου

Δήμητρα Τσόκα, Αντώνης Τσαβδάρογλου, Μαρία Αγγέλου

Η Μαρία Σαμολαδά με Piumino Marina Rinaldi

Δήμητρα Τσαβδάρογλου, Αννέτα Στυλιανού