Το 
«A Jewel Made In Greece » (AJMIG) 
άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στον υπέροχο χώρο του attica City Link για το συναρπαστικό event «Strike A Pose». Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, που ανέδειξε την εξαιρετική ελληνική δημιουργία στον τομέα του κοσμήματος, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη Μαίρη Σαμόλη

Την εκδήλωση «Strike A Pose», που πραγματοποιήθηκε  πρόσφατα, τίμησε με την παρουσία της η διάσημη Katerina Perez που είναι ευρέως καταξιωμένη στον χώρο του κοσμήματος. Μάλιστα, η Katerina Perez φωτογραφήθηκε φορώντας λαμπερά κοσμήματα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες του «A Jewel Made In Greece», ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Έλληνες δημιουργούς, υπογραμμίζοντας την επιχειρηματικότητα και την αξία του ελληνικού κοσμήματος. Ακόμη θαύμασε τις δύο υπέροχες εκθέσεις που φιλοξενούνται στο χώρο του AJMIG, την The Power of Nature by Tonia Dragouni, μία σειρά επτά φωτογραφιών-πορτρέτων επτά διαφορετικών λουλουδιών και τη συλλογή The Olive Garden by Constantinos Valaes που αφορά γλυπτά δέντρα ελιάς κατασκευασμένα από χαλκό και ορείχαλκο.

Βαρβάρα Βερνίκου Katerina Perez Λιάνα Βουράκη

Η εκδήλωση στον καλαίσθητο χώρο του «A Jewel Made In Greece» στο attica City Link, προσέλκυσε σημαντικές προσωπικότητες από τον κόσμο της τέχνης, της μόδας και της δημοσιογραφίας.

Ειρήνη Νταϊφά, Μαίρη Σαμόλη

Το «A Jewel Made In Greece» είναι η μοναδική ελληνική πλατφόρμα κοσμήματος που φιλοξενεί υψηλής αισθητικής κοσμήματα από 21 επιλεγμένους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος όπως οι Liana Vourakis, Ileana Makri, Polina Ellis, K.and., Maureen Wellens, Theodora D., Kouzoupis S.a., Kk Jewelry Lab, Mary Samoli, Mary Gaitani, Nadia Zachou, Neiromai, Vasso Galati, Morphe London, Marmarometry, Maggoosh, Alexandra Tsoukala, Alloover by Athina Oikonomakou. Vasilis Giampouras, Nicofilimon και Elsa Mouzaki.

Μαίρη Σαμόλη Τόνια Δραγούνη Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Όλα τα χρυσά κοσμήματα και οι πολύτιμες πέτρες είναι πιστοποιημένα από τον έγκριτο γεμολόγο Γιώργο Σπυρομήλιο IGLcert.

Γιώργος Σπυρομήλιος, Katerina Perez

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Τόνια Δραγούνη 

Το «A Jewel Made In Greece» συνεχίζει να αναδεικνύει την εξαιρετική δημιουργικότητα και την υψηλή αξία του ελληνικού κοσμήματος, και αναμένεται να συνεχίσει να εντυπωσιάζει το κοινό με μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων.

Πολίνα Έλις, Katerina Perez

Ειρήνη Νταιφά

Ταξιδέψτε στον κόσμο των κοσμημάτων και ανακαλύψτε κομμάτια υψηλής αισθητικής και αξίας, μοναδικών υφών, υλικών και σχεδίων, στο corner του «A Jewel Made In Greece», στον 4ο όροφο του attica City Link.

 

ΠΗΓΗ: Papadakis press