Η εταιρία Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1960 από τον αείμνηστο Ηλία Καμμένο. Ο Ηλίας Καμμένος ξεκίνησε από ένα μικρό πρατήριο καυσίμων και κατάστημα ανταλλακτικών στη Λ. Συγγρού το 1954. Μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία και με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο κατάφερε να οικοδομήσει το Συγκρότημα Εταιριών «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ» με πρωτοστάτη την Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΙΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Από το 1960 μέχρι σήμερα η «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.» έχει αντιπροσωπεύσει πολλές γνωστές αγαπημένες εταιρίες.   Τα πρώτα χρόνια εισήγαγε αυτοκίνητα από ανατολικές χώρες της Ευρώπης όπως τα Wartburg, Barkas, Trabant, Fiat Polski και Autobianchi. Ακολούθησαν η Γενική Αντιπροσωπία της Daihatsu στην Ελλάδα, η Kawasaki και συμμετοχή στη Lancia.

ΜΗΤΣΗ ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ ΜΠΕΚΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κατά τη δεκαετία του ’70 η «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.» επεκτάθηκε και σε άλλες μάρκες όπως οι μοτοσυκλέτες Triumph, Ducatti & Lambretta καθώς υπήρξε και αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Hino Contessa, Saab, Aston Martin και Alfa Romeo.

ΤΑΝΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΣ ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ

  Στηριζόμενη στους ανθρώπους και τις αξίες που πρεσβεύουν -την τιμιότητα και την εργατικότητα, η νέα γενιά της «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.» έρχεται σήμερα ανανεωμένη, να προσφέρει ποιοτικά αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται  στις σύγχρονες απαιτήσεις του μέσου καταναλωτή.

ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ

  Στην έκθεσή στη Λ. Συγγρού 196, η εξειδικευμένη ομάδα είναι έτοιμη να προτείνει υπεύθυνα επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε αγοραστή με γνώμονα την καλή σχέση ποιότητας – τιμής. Έχοντας επενδύσει στις σχέσεις με συνεργάτες που αποδεικνύουν εδώ και δεκαετίες την αξιοπιστία τους στην αγορά, η εταιρία σας προσκαλεί να αναζητήσετε μαζί τους ό,τι όχημα επιθυμείτε. Στόχος τους είναι να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε.

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΣ

ΜΕΛΙΝΑ ΦΕΣΣΑ, ΙΛΕΑΝΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΒΑΓΙΑ ΛΙΑΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ, ΣΟΡΑΓΙΑ ΤΣΑΝΤΊΛΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΑ ΤΖΟΥΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ ΡΟΖΑ ΑΡΣΕΝΙΑΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΕΛΕΝΑ ΤΖΟΥΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΜΗΤΣΗ ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ ΜΠΕΚΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΜΠΙΑΝΚΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΡΕΝΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΝΑ ΚΟΥΜΠΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

 

ΠΗΓΗ: papadakis press