Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε πρόσφατα για 8η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Moorings.

Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η ΑΜ Βασίλισσα Άννα Μαρία, η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα

 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των νοσοκομείων παίδων της Αθήνας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, με την νέα Πρόεδρο του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, τους Επίτιμους Προέδρους του Lifeline Hellas Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και Γιάννη Τρίκαρδου και τον γιό της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews

 

Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Νάσια Παπαμανώλη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Μέρω Κεσεσίογλου, ζ Χρυσάνθη Λεμού, Ντάνα Στασινού

Επίσης, καλωσόρισε και σύστησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, τους: Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, Δρ. Ιωάννη Πατινιώτη, Γιάννη Σαχίνη, Ήβη Αζαρία, Αλεξία Σαβράμη, Μιχάλη Δαλακούρα, Aurette Arkas, Δανάη Ασκητή, Μαρίλλη Διαμάντη Συλλάνταβου, Εριέττα Βορδώνη, Έρση Τσακίρογλου, Ιωάννα Δράγνη, Βάλια Σπυριδάκου, Απόστολο Τρίκαρδο και ευχαρίστησε τους προκατόχους της, τους Επίτιμους Πρόεδρους, Γιάννη Τρίκαρδο και Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα που ήταν παρόντες. 

Σοφία Εφραίμογλου, Λουκία Παπαθανάση, Άτζυ Μαργαρίτη Andrews, Θεοδώρα Βρούτση

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η  ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς εξήρε την αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς του Lifeline, την AS Marine της Αλεξίας Μάντζαρη, την Οικογένεια Τσάνη, τον Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα και τους χορηγούς της εκδήλωσης τις εταιρείες: K22 Global Traders – Κοττεάκος, SAAN Serifos Eco Rest Beach House, Motoroil, και Safra Bank.

Έρση Τσακίρογλου, Λίτσα Λάβδα


H Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την Πρόεδρο Νάσια Παπαμανώλη απένειμε το τιμητικό βραβείο του σωματείου στην Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και στην Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς.

Δρ.Άλκηστις Πρίνου, δρ.Ζήσης Μπουκουβάλας, Ιωάννα Δράγνη


Τα βραβεία του Lifeline Hellas έχει φιλοτεχνήσει η διεθνώς διακεκριμένη εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη.

Η Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, Η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και η Πέννυ Ζαγλαρίδου

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης με την σύζυγο του Δρ. Μαριλένα Βλάχου Κωνσταντινίδη

Την εκδήλωση παρουσίασε η Δημοσιογράφος – Διευθύντρια Ενημερωτικών Εκπομπών ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου και Ελένη Βάρσου

Η κυρία Χαλά Ερτζιγές, η Δρ. Άλκηστις Πρίνου και η Δρ. Ντόρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου


Η ΑΜ Βασίλισσα Άννα Μαρία, η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η δρ. Άτζυ Μαργαρίτη Andrews και η Ελένη Αζά


Φένυ Χατζηαθανασιάδου, Ειρήνη Ξακουστή

Βιολέτα Ανινου, Βούλα Σαραντάρη, Ρένα Ταμπακάκη

Οι χορηγοί της εκδήλωσης Κατερίνα Λάσπα, Αμαλία Χανδρινού και Μαρία Χαραλαμπίδη της εταιρείας K22 Global Traders

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου συνεπήρε το κοινό με την απαγγελία ποιημάτων της Κικής Δημουλά και άλλων σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η βιολίστρια Leida εντυπωσίασε με τις μελωδίες της και ο βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης αφιέρωσε τα τραγούδια του στην Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το φιλανθρωπικό της έργο.  

Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Ελένη και Κατερίνα Διδασκάλου, David Andrews


Η Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη με τις κυρίες που τιμήθηκαν, την Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της  KPMG

Αλίς Δικαίου

Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Έμη Τρικάρδου και Δρ. Άρτεμις Τσίτσικα

Ευγενία Μανωλίδου, Φένυ Χατζηαθανασιάδου

Η βιολίστρια Leida

Ο βαρύτονος Νίκος Καραγκιαούρης

Επίσης, οι συμμετέχοντες απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide
Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες  Native Laboratoire – Paris και Nutri Valley.

Έμη Τρίκαρδου και Βασιλική Παπαλουκά

H ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την Πρόεδρο του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη και την Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που τιμήθηκε.


Ο David Andrews, η Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG που τιμήθηκε, η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, ο Άνθιμος Θωμόπουλος και η Έμη Τρικάρδου

Ευγενία Μανωλίδου

Ρένα Ταμπακάκη, Βιολέτα Ανινου

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του και Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη. 

Ήβη Αζαρία και Εριέττα Βορδώνη


Ερμιόνη Γεωργουλάκη, Αθηνά Παπαθανασίου, Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Ελευθερία Γεωργάκαινα, Φανή Κώτση και Παρή Αγγέλικα.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο Γιάννης Σαχίνης, η Ήβη Αζαρία, η Εριέττα Βορδώνη, ο Παναγής Τρίκαρδος, η Έρση Τσακίρογλου, η Δανάη Ασκητή, η Ιωάννα Δράγνη και η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα.

Άννη Ποταμιάνου, Ιωάννα Τζερμιά, Δήμητρα Τουρνά, Δανάη Ασκητή, Ζανίνα Κορκίδη

Απόστολος και Παναγής Τρίκαρδος, Έμη Τρικάρδου, Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου Τρικάρδου, Γιάννης Τρίκαρδος

Η Τίτσα Παπά και η Μαρία Ορφανουδάκη της Ailin boutique

Φένυ Χατζηαθανασιάδου

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: A.S. Marine LTD., Οικογένεια Τσάνη, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας

 

Νούλη Μανώλη και Μαργαρίτα Σφέτσα

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Σοφία Εφραίμογλου με την κόρη της Βασιλική

Γιάννης Σαχίνης και Ιωάννα Ν. Βαρδινογιάννη

Κέλυ Μαρινάκη, Τίτσα Παπά

Χορηγοί Εκδήλωσης: Moorings, K22 Global Traders, Motoroil, SAAN Serifos Eco Rest Beach House, Native Laboratoire Paris, Margariti Dental Clinic, Αγγελική Αγγελίδη, ΑιΩ Μαλαγουζιά, Sociel, Evritos, Davlas & Partners, Artemide, JGK & Associates.

Η ΑΜ Βασίλισσα Άννα Μαρία, η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η Λουκία Παπαθανάση, η Θεοδώρα Βρούτση, δρ. Άτζυ Μαργαρίτη Andrews και η Ελένη Αζά

Αγγελική Γαρμπή, Κατερίνα Βρούτση, Στέλλα Φιλίππου

Η χορηγός της εκδήλωσης Έλενα Fornaro με την κόρη της

Χορηγός Αερομεταφορών: Aegean Airlines

 

ΠΗΓΗ: studio panoulis