Με το σκεπτικό ότι είμαστε υπεύθυνοι για την τύχη μας ή για την ατυχία μας, για τις ζωές μας, αλλά και για τους πολιτικούς που μας κυβερνούν, αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο πιο ενεργά και σαν υπεύθυνος πολίτης με την προεκλογική εκστρατεία.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Άδωνης Γεωργιάδης, Χριστίνα Ασημακοπούλου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρίζα Φασιανού, Κωστής Χατζηδάκης

 

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Βασίλης Κικίλιας, Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νίκος Παπαθανάσης, Λουκία Παπαθανάση

 

 

Οπωσδήποτε τίποτα δεν γίνεται από τον καναπέ του σπιτιού μας, χρειάζεται να είμαστε σε εγρήγορση και σε μια συνεχή δράση, ειδικά όταν πρόκειται για την κορυφαία στιγμή του λαού και της δημοκρατίας, όπως είναι οι εκλογες!

Με τον Άδωνη Γεωργιάδη

Με τον Βασίλη Κικίλια, την Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη και την Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου

Με τον Νίκο Παπαθανάση, την Τόνια Αράχωβα και την Άτζυ Μαργαρίτη Andrews

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να συνδιοργανώσω μια προεκλογική συγκέντρωση με την Χριστίνα Ασημακοπούλου, στον επαγγελματικό της χώρο, τον Β09 χώρο της όπου γίνονται events στο Γουδί, καλώντας άξιους και ικανούς κατά την γνώμη μου υποψηφίους, που θα μας έδιναν κάποιες απαντήσεις σε καίρια θέματα.

Οι Υπουργοί Βασίλης Κικίλιας, Άδωνης Γεωργιάδης, Κωστής  Χατζηδάκης

Κωστής Χατζιδάκης, Βασίλης Κικίλιας, Χριστίνα Ασημακοπούλου Νάζου, Άδωνης Γεωργιάδης, Σίσσυ Παπαγεωργίου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Άτζυ Μαργαρίτη Andrews, Ελένη Αζά, Αγνή Μαρμαρίδου, Νίκος Παπαθανάσης, Σάντυ Κανίου

Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, μια που ήταν Κυριακή, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου και η τελευταία ημέρα της εβδομάδας του Πάσχα, όπου πολλοί εκδρομείς δεν είχαν ακόμα επιστρέψει.

Με την αντιπεριφερειάρχη Αθηνών βόρειου τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη

Με την Μπίλη Τζώρτζη

Σίσσυ Παπαγεωργίου  Πόπη Καλαιτζή, Ναλίτα Καρρέρ

 

Με την Νταίζη Διαμαντοπούλου

Ωστόσο η αίθουσα γέμισε φίλους και γνωστούς, ανθρώπους σκεπτόμενους, προβληματισμένους, που ήθελαν πρώτα να ακούσουν, να μάθουν, να ρωτήσουν τους πολιτικούς και μετά να ρίξουν συνειδητά την ψήφο τους! Γύρω στους 100 ήταν οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσα τους και η αντπεριφερειάρχης Αττικής στον βόρειο τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, η υποψήφια δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Φένυ Χατζηαθανασιάδου και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού Μάγια Γάκη.

Με την Μάγια Γάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλο στο Δήμο Βάρης Βούλας, Βουλιαγμένης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος στον βόρειο τομέα Άδωνης Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και επίσης υποψήφιος στον βόρειο τομές Νίκος Παπαθανάσης (ένα πολύ πετυχημένο δίδυμο με αγαστή συνεργασία) τόνισαν τους αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης που έφερε η πολιτική της ΝΔ  στη χώρα, επεσήμαναν ότι κάνουν απολογισμό της κυβέρνησης και γόνιμο διάλογο με τους εργαζομένους στα ναυπηγεία της Ελευσίνας, όπου μέχρι πρότινος δεν τολμούσε κανείς κεντροδεξιός να εμφανιστεί εκεί και να μιλήσει, μίλησαν για την εμβληματική επένδυση του Ελληνικού και για την εγκατάσταση στη χώρα μας εταιρειών κολοσσών, όπως η Microsoft, η Google, η pfiser κλπ

Άδωνης Γεωργιάδης (υποψήφιος στο βόρειο τομέα)

Νίκος Παπαθανάσης( υποψήφιος στο βόρειο τομέα)

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νάνσυ Αγγελοπούλου, Άδωνης Γεωργιάδης

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νίκος Παπαθανάσης, Ρένα Σκαρβέλη

Λέμυ Κοντονή, Μέρω Κεσεσίογλου

Η Χριστίνα Ασημακοπούλου με το ζεύγος Μαρμαρίδη

Ο Υπουργός Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων και υποψήφιος στον βόρειο τομέα Κωστής Χατζηδάκης επεσήμανε την αποτελεσματικότητα του έργου της κυβέρνησης, την ταχύτητα στην έκδοση των συντάξεων και την αύξηση του κατώτατου μισθού.


Κωστής Χατζηδάκης( υποψήφιος στο βόρειο τομέα)

Με την Νάνσυ Αγγελοπούλου και την Τόνια Αραχωβα

Με την Έρση Βότση

Ρόζα Αρσενιάν

Άτζυ Andrews Μαργαριτη, Πόπη Καλαιτζή, Ναλίτα Καρρέρ

Τέλος ο Υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος στην Α Αθηνών Βασίλης Κικίλιας δήλωσε περήφανος για την έκρηξη του τουρισμο επί των ημερών του και την σημαντική επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας, γεγονότα  που δίνουν εργασία σε πολλούς και καταπολεμούν την ανεργία.

Βασίλης Κικίλιας( υποψήφιος στην Α Αθηνών)

 

Με την Μπίλη Τζώρτζη

Με την Βούλα Δήμου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νίκος Παπαθανάσης, Βάλυ Κατζιλιεράκη

Δημήτρης Αθανασόπουλος

Βούλα Σαραντάρη, Μπίλη Τζώρτζη


Κατερίνα Πατσαδέλη, Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου

Βάσω Καβαλάρη

Ιωάννα Σταθοπούλου, Εύη Χατζηδάκη

Εύη Μιγιάκη

Με την Βάσω Καβαλάρη

Κατερίνα Πατσαδέλη, Ρένα Σκαρβέλη, Αλεξάνδρα Βατοπούλου

Μπίλη Τζώρτζη, Δημήτρης Χατζημιχάλης


Με την Τόνια Αράχωβα

Κοινό σημείο της ομιλίας όλων των καλεσμένων Υπουργών ήταν η κρισιμότητα της κάλπης της 21ης Μαίου, με το σκεπτικό ότι αν αφεθούμε ελλοχεύει ο κίνδυνος του πισωγυρίσματος και της ανακοπής της ανάπτυξης.
Η κουβέντα που έγινε μετά με γνωστούς και φίλους, τα εκλεκτά εδέσματα του Christina’s catering και το κρασί, δεν στάθηκαν ικανά να καταρρίψουν τους προβληματισμούς μας και τις σνησυχίες μας, οι οποίες μας οδηγούσαν στον μονόδρομο: Όλοι στην κάλπη στις 21 Μαίου!