Αν θέλετε ο χαρταετός σας να «αγγίξει» ευλαβικά την  Ακρόπολη, να «σκύψει» στους καταπράσινους πρόποδες του Λυκαβηττού και στο τέλος να «βουτήξει» στα γαλανά νερά του Αργοσαρωνικού, ή όλα τα παραπάνω να τα κάνει το βλέμμα σας, και όλα αυτά να τα συνδυάσετε με μια γαστρονομική πανδαισία,  μία είναι η λύση: Saint George Lucabettys!

Αν έχετε  αποφασίσει το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (02/03) να παραμείνετε στη πόλη και να πετάξετε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και ο βραβευμένος executive chef, Βασίλης Μήλιος σας έχει ετοιμάσει ένα gourmet buffet στο Grand Balcon με θαλασσινές γεύσεις. Λαγάνες χειροποίητες, γαρίδες με λαδολεμονο μαστίχας ,καπνιστός σολομός με άγριοράπανο, Πιπεράτη χταποδοσαλάτα με κάπαρη ,Μπακαλιάρος τηγανιτός με κουρκουμά και άλλα πολλά…

Από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge & Le Grand Balcon θα «Μετράμε τους χαρταετούς της πόλης» από τον λόφο του Λυκαβηττού, του Φιλοπάππου & τον Παρθενώνα μέχρι τα τα νησιά του Σαρωνιού.

Όσο για τους μικρούς μας φίλους , παιδαγωγοί-animateurs της nannuka.gr θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια και κατασκευή  χαρταετών.

Καθαρά Δευτέρα Buffet 12:00 – 16:00

42€ κατ’άτομο – παιδία μέχρι 12 ετών -50%

 

Για περισσοτερές πληροφορίες 2107416191

Για κρατήσεις online :  https://sgl.travelotopos.com/s/24/1