Σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο 1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας δρόμου LIFELINE RUN 2022 του Lifeline Hellas με ιδρύτρια την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο οποίος τελεί υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Υφυπουργού κυρίου Λευτέρη Αυγενάκη και την επιμέλεια της Πρέσβειρας της Lifeline Hellas και μαραθωνοδρόμου κυρίας Μαρίας Πολύζου(Marathon Team Greece By Maria Polyzou).

Σκοπός του αγώνα δρόμου είναι η υποστήριξη των παιδιών την Ουκρανίας και η ενίσχυση του Αττικού Νοσοκομείου με θερμοκοιτίδες!

Άτζυ Μαργαρίτη Andrews, Μαρία Πολύζου, Έλενα Βρεττού

 

Η δις Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στις 5 Σεπτεμβρίου θα τρέξει στον 1ο Αγώνα LifeLine Run στο ΟΑΚΑ!

Μαρία Πολύζου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Η κορυφαία βαδίστρια στην Ευρώπη, που έφτασε στην κορυφή κερδίζοντας δυο χρυσά μετάλλια, στα 35 και τα 20 χλμ βάδην, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, μετά από συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, δηλώνει παρούσα στο μεγάλο ραντεβού στις 5 Σεπτεμβρίου για αυτόν τον σπουδαίο σκοπό!

Η παραλαβή του πακέτου σας, μπλούζα και νούμερο αγώνα, θα γίνει από την γραμματεία που θα ανοίξει σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι και τις 17:30 στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, ΑΓΟΡΑ (δίπλα στο Αδριάνειο υδραγωγείο).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την πληρωμή τους και να έχουν μαζί τους  το καταθετήριο της Τράπεζας για την παραλαβή του πακέτου τους.
Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει την Δευτέρα θα λάβει νούμερο άλλα όσον αφορά την μπλούζα ίσως να μην είναι διαθέσιμη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας για εγγραφές: 697 9490858

Email: [email protected]