Τα εγκαίνια της έκθεσης της Debra Rapoport «ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ»Ανακύκλωση, Βιωσιμότητα και Τάσεις στη Μόδα
(“From the Streets of New York”), πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Μουσείο κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
με την παρουσία της καλλιτέχνιδος Debra Rapoport και του συντρόφου της άρτι αφιχθέντων από το κέντρο της Νέας Υόρκης.

Λάουρα Δράγνη, Debra Rapoport, Ιωάννα Λαλαούνη

Πλήθος κόσμου ήρθε για να γνωρίσει τη Debra και το ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ. Με το ανεξάντλητο ταλέντο της, προκαλεί τις συμβατικές απόψεις για την ομορφιά και τη γήρανση, εμμένοντας, με αυξανόμενο πάθος στη νεότητα και με την επιλογή μη- παραδοσιακών, ευτελών υλικών, πραγματεύεται όπως η ανακύκλωση και η βιωσιμότητα.

Στέλιος Κουδουνάρης, Debra Rapoport, Αλεξ Κασσανδρινός

Το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη επιδιώκει να δώσει το έναυσμα σε νέους δημιουργούς που διψούν για λύσεις στη βιωσημότητα της τέχνης τους, και να γνωρίσουν τη Debra, η οποία έχει εδραιωθεί στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Αμερικής, και χαίρει της αναγνώρισης σημαντικών της Μουσείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Αικατερίνη Λαλαούνη, Αλεξάνδρα Πάλλη

Για την έκθεση, η καλλιτέχνης επέλεξε έργα της προσωπικής της συλλογής που επιδεικνύονται σε συνδυασμό με την φωτογραφική κάλυψη γνωστών φωτογράφων μόδας.

Καλλιόπη Καρβούνη, Μαίρη Φιξ

Διάρκεια έκθεσης : 12 Φεβρουαρίου – 12 Απριλίου 2020 ____

 

 

Το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη επιδιώκει να δώσει το έναυσμα σε νέους δημιουργούς που διψούν για λύσεις στη βιωσιμότητα της τέχνης τους, και να γνωρίσουν τη Debra, η οποία έχει εδραιωθεί στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Αμερικής, και χαίρει της αναγνώρισης σημαντικών της Μουσείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Για την έκθεση, η καλλιτέχνης επέλεξε έργα της προσωπικής της συλλογής που επιδεικνύονται σε συνδυασμό με την φωτογραφική κάλυψη γνωστών φωτογράφων μόδας.

 

Διάρκεια έκθεσης : 12 Φεβρουαρίου – 12 Απριλίου 2020 ____

 


Τάσος Κριεκούκης, Ζέττα Αντσακλή

Έργα της Debra Rapoport βρίσκονται στις παρακάτω συλλογές ΗΠΑ Barbara Rockefeller Collection, New York, New York Costume Institute, Metropolitan Museum of Art, New York, New York Helen Drutt Gallery, Philadelphia, Pennsylvania Houston Museum of Fine Arts, Houston, Texas LACMA, Los Angeles, California Louise Nevelson Estate, New York, New York Philadelphia Museum of Art, Philadelphia, Pennsylvania ΕΥΡΩΠΗ Hermitage Museum, St. Petersburg, Russia Musee des Beaux Arts, Lausanne, Switzerland Maya Behn Gallery, Zurich, Switzerland Pinothek der Moderne Die Neue Sammlung, Munich, Germany Ilias Lalaounis Jewelry Museum, Athens, Greece

Πρέσβης της Ιαπωνίας κύριος Yasuhiro Shimizu με τη σύζυγο του Yoshimi Shimizu, Λίλα Λαλαούνη

Debra Rapoport, Λίλα Λαλαουνη

Ιωάννα Λαλαούνη, Οδυσσέας Τσουκόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κύριος Κωνσταντίνος Λούλης και η κυρία Ελένη Λούλη

Αλεξία και Βασίλης Πονηράκης

Λάουρα Δράγνη, Αλίκη Δρακούλη

Debra Rapoport με την κυρία Britt Σπύρου, σύζυγο του Πρέσβη της Αυστραλίας

Δόμνικα Γρηγοριάδη, Λάουρα Δράγνη

 

πηγη: studio panoulis