Δεξίωση με την ευκαιρία των γενεθλίων του, παρέθεσε ο Πρόεδρος της AHEPA Ψυχικού, κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, στο roof garden της «Αθηναϊκής Λέσχης».

Γιάννης Μάζης-Βούλα Σαραντάρη-Παναγιώτης Ριζόπουλος-Χαράλαμπος Λακαφώσης

Οι φίλοι του εορτάζοντα μέσα  απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα και άφθονη σαμπάνια μέσα σε μια πολύ ζεστή και γιορτινή βραδιά, την οποία είχε επιμεληθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ευγενικός οικοδεσπότης και την είχε «ντύσει» με άφθονα θετικά vibes δικά του και των καλεσμένων του!

Ο Γιάννης Χρυσουλάκης με τη σύζυγό του, η Παναγιώτα Λύρα και ο Γιάννης Λύρας

 

Στη δεξίωση παρέστησαν: ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών Καθηγητής κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων κ. Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας, η Πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού κ. Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Φιλοθέης κ.κ. Ελίνα Νικητιάδη & Κωνσταντίνος Γιαβάσογλου.

Γιώργος Τσούκαλης-Μαργαρίτα Τσούκαλη

Παναγιώτης Ριζόπουλος-Χρήστος Τεντόμας

Φαίνη Χατζηαθανασιάδου-Μαρία Ζωή Καλαϊτζίδου

Παναγιώτα Λύρα-Γιάννης Λύρας

Ανδρέας Ρέππας-Γιάννης Λύρας-Δήμητρα Φούντα-Αποστόλης Τσουλουβής

Γιάννης Μάζης-Παναγιώτης Ριζόπουλος-Αντώνης Γκορτζής

Ο εορτάζων Παναγιώτης Ριζόπουλος την ώρα που σβήνει τα κεράκια της τούρτας του. Το sissysworld εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά!

ΠΗΓΗ: NDP PHOTO AGENCY