Το τέλος του 2021 σφραγίστηκε με τα χρυσά γράμματα της εκδήλωσης του Lifeline Hellas, που είναι πλέον συνώνυμη των Χριστουγέννων και του εορταστικού κλίματος που επικρατεί και που όλοι περιμέναμε φέτος σαν «πανάκεια» και σαν διέξοδο από το μουντό κλίμα της καραντίνας μας! 
Πράγματι δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς την θαλπωρή της εκδήλωσης που κάνει κάθε χρόνο τα τελευταία 16 χρόνια ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», με το εξαιρετικό art de la table της Artemide και της Έμυς Τρίκαρδου και με την  ζεστασιά μιας ατμόσφαιρας προσφοράς και αγάπης που είναι διάχυτη κάθε χρόνο και σε κάθε σπιθαμή της πολυτελούς αίθουσας!

Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που είχαμε τόσο ανάγκη από κάτι χαρούμενο και γιορτινό, από κάτι που θα χρωμάτιζε με κόκκινα χρώματα το γκρίζο της πανδημίας και της πολύμηνης καραντίνας μας…Κάτι που θα μας άλλαζε εντελώς το mood και θα μας το μετέτρεπε από στενόχωρο σε χαρούμενο. Και από καταθλιπτικό και κουρασμένο, σε ανάλαφρο και γιορτινό.
Και ειδικά όταν μάλιστα η εκδήλωση αυτή σφραγίζεται με την παρουσία του εκλεκτού καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη! 

Ο Α.Ε. Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα και στην Σερβία κος David Dondua, ο ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος, η χρυσή χορηγός Αλεξία Μάντζαρη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη στηρίζει ανελλιπώς σε κάθε εκδήλωση επί 5 συνεχόμενα έτη τους σκοπούς του Lifeline Hellas. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η νέα πτέρυγα νεογνών στο Μαιευτήριο Έλενας Βενιζέλου έχει πάρει το όνομα της απο αυτήν.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του και εόρτασε τα 20 χρόνια από την ίδρυση του, πρόσφατα υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», με χρυσή χορηγό της εκδήλωσης την Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη!Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου».

Η χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με τον διεθνούς φηπμης χειρουργό Δρ. Ντίνο Κωνσταντινίδη και την σύζυγό του Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δρ. Μαριλένα Βλάχου

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews που το αφιέρωσε στην γιαγιά του Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τα κάλαντα που τραγούδησε μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas.

Η υποστηρίκτρια της εκδήλωσης Λίτσα Λάβδα

 

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με τους δωρητές Κατερίνα και Γρηγόρη Στασινόπουλο

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της πορείας του και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Σίσσυ Παπαγεωργίου

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Ελένη Μπούση που αν και απούσα προσέφερε μία θερμοκοιτίδα, καθώς και την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, η οποία επί 5 συνεχόμενα έτη στηρίζει ανελλιπώς τον Οργανισμό σε κάθε του εκδήλωση. Τιμής ένεκεν μάλιστα για τη μεγάλη αυτή προσφορά της Αλεξίας Στέλλας Μάντζαρη, η οποία αποτιμάται συνολικά σε περίπου 150.000 Ευρώ, η νέα πτέρυγα νεογνών του Μαιευτηρίου της Έλενας Βενιζέλου πήρε το όνομα της!
Στη σύντομη ομιλία της η Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη εξέφρασε τη συγκίνησή της, μια που όπως ανέφερε, έκλεισε 5 χρόνια συνεχούς και αποτελεσματικής στήριξης του Lifeline Hellas!

Ο Mark Bellamaric και η χρυσή χορηγός Αλεξία Μάντζαρη η οποία κατά την σύντομη ομιλία της, εξέφρασε τη συγκίνησή της, μια που όπως ανέφερε, έκλεισε 5 χρόνια συνεχούς και αποτελεσματικής στήριξης του Lifeline Hellas!

 

Επίσης η Πριγκίπισσα ευχαρίστησε  και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου και τον Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη με το ξενοδοχείο Royal Marmin Bay οι οποίοι έδωσαν σύντομες ομιλίες.

Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Βίκυ Καγιά, Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, David Andrews

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, επίσης, ανέφερε πόσο ευγνώμων είναι στους γονείς της γιατί έμαθε από μικρή την χαρά της προσφοράς και τόνισε ότι ήλθαμε στην ζωή για να δώσουμε και όχι για να πάρουμε. Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την αγορά περισσότερων θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν πολλοί από τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 6 ακόμη θερμοκοιτίδες και δύο μόνιτορ για τα κρατικά νοσοκομεία.


Σίσσυ Παπαγεωργίου, Λίτσα Λάβδα

Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου προσέφερε 2 θερμοκοιτίδες και από μία θερμοκοιτίδα προσέφεραν η κα Ελένη Μπούση, η οποία στηρίζει για συνεχόμενα έτη τον Οργανισμό, ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου, ο κος Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου, ο Nikolaos J. Tourvas, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη και η κα Tierarzt Besserer. Συνολικά το Lifeline Hellas χάρις στους δωρητές του συγκέντρωσε 9 θερμοκοιτίδες σε ένα μήνα. Επίσης, τα δύο μόνιτορ προσφέρθηκαν από την Spiritworld Group.

Φανή Λεβέντη, Λίτσα Λάβδα, δρ.Φώφη Καμποσιόρα

Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά.

Άτζυ Μαργαρίτη Andrews, Βίκυ Καγιά, David Andrews

Ο δημοφιλής ερμηνευτής Μιχάλης Χατζηγιάννης

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas dr.Ζήσης Μπουκουβάλας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Επίσης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.Γιάννης Τρίκαρδος, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, Ντόρα Δημοπούλου, Έμη Τρικάρδου

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την ιδιοκτήτρια του Olympus Litohoro Resort Villas &Spa Ευγενία Χραπανά, που υπήρξε υποστηρικτρια της εκδήλωσης

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Mesoesthetics, Iordanis jewellery, Gerolymatos International, Λάβδας και Natural Doctor καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλείου Iordanis.

Alice Δικαίου, Ντάνα Στασινού, Νίκος Παπαζαρκάδας

Σοφία Εφραίμογλου, Δημήτρης Εφραίμογλου

Η χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη με τον γενικό γραμματέα απόδημου ελληνισμού του ΥΠΕΞ Ιωάννη Χρυσουλάκη, τον διακεκριμμένο χειρουργό δρ.Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη και τη σύζυγό του Μαριλένα Βλάχου

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη με τον σύζυγο της Γιώργο, την κόρη της και την εγγονή της.


Ειρήνη Νταϊφά, Λίζα Έβερτ


Έλενα Μακρή Λυμπέρη, Αντώνης Λυμπέρης


Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρί Γυπαράκη, Άννα Κούμπα

 

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι: Margariti Dental Clinic, Medical Antiaging Center, Mesoestetic, Gerolymatos, Artemide, Βίκος, Αδάμος Cellar, Skinos Mastiha Spirit, Godibile, Natural Doctor, Ιορδάνης Jewelry, Beat bespoke events and services, Λάβδας, FCA Hygiene, JGK, 5226 Celia Kritharioti και πολλοί άλλοι.


Γιάννης Τρίκαρδος, δρ.Φαίη Πεσκέση, δρ. Φώφη Καμποσιόρα, δρ.Γιώργος Παπαβασιλείου


Σάντυ Παπαναστασίου, Αγγελική Αγγελίδη, Ρένα Παπαδοπούλου, Ναταλία Φουρλή


Αλεξάνδρα Λοίζου Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου

Ρίτα Μωραϊτάκη, Αλέξανδρος Μωραιτάκης

 Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Margariti Dental Clinic, Hotel Grande Bretagne, Divani Collection Hotels, Elatos Resort & Health Club, Blue Palace Resort & Spa Crete, St. George Lycabettus Hotel, Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, Kinsterna Hotel Monemvasia, Aristi Mountain Resort Hotel, MyBlue Caldera Houses & Beach Villas, Grand Resort Lagonissi, Avragonio Hotel, Κτήμα Γεροβασιλείου, Golf Prive – Colonial, Blender Gallery, Holmes Place Premium Fitness Clubs, Spitiro Rosa, Sephora, Kayak, Άννα Μαρία Μαζαράκη, Αναγέννηση by Dr. Boukouvalas, Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Οδοντική Ανάπλαση, 5226 Celia Kritharioti, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Vitex, Coco-Mat, Kentia, Ev-Ilia, Όλγα Καραβερβέρη, Έλενα Κουλαουζίδου, The Massage World.

Η δρ. Άλκηστις Πρίνου


Ρένα Φλεβαράκη, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Βάλυ Κατζιλιεράκη

Ο Α.Ε. Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα και στην Σερβία κος David Dondua,Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η Πρόεδρος της Unesco της πολιτιστικής επιτροπής “Artist for Peace”

Βίκυ Καγιά 


Μαριάννα Βαλυράκη, Αρετή Στασινοπούλου, Σάντυ Παπαναστασίου

Άννα Κούμπα, Ναλίτα Καρρέρ, Φανή Λεβέντη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρίλια Βαζαίου

Απόστολος Τρίκαρδος και Mark Bellamaric

Η Σοφία Εφραίμογλου με τα παιδιά της Λάζαρο και Ουρανία

Το Δ.Σ του Lifeline Hellas λέει τα κάλαντα

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρί Γυπαράκη, Σάντυ Παπαναστασίου

Δωροθέα Χατζηνικολάου, Γιώργος Χατζηνικολάου

Ο Γιάννης Τρίκαρδος και η Έμυ Τρίκαρδου της οποίας η εταιρεία Artemide ανέλαβε την υπέροχη διακόσμηση της εκδήλωσης

Παναγής Τρίκαρδος και Μαρία Σπηλιοπούλου

Αγγελική Κουζούμη, Νίκος Ποιμενίδης

Βάλυ Κατζιλιεράκη

Ναλίτα Καρρέρ, Φωτεινή Ουραουλίδου

Η Ρίτα, η Χαρά και ο Γιώργος Μωραϊτάκηs με τον  Λάζαρο και την Ουρανία Εφραίμογλου

Φανή Λεβέντη, Σίσσυ Παπαγεωργίου

Ο ταλαντούχος εγγονός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Αλέξανδρος Andrews

Δρ.Άλκηστις Πρίνου, Λίτσα Λάβδα, Φανή Λεβέντη, Όλγα Καραβερβέρη

David Andrews, Γιάννης Πατινιώτης

Νόνη Δούνια, δρ. Στέλιος Αγγελίδης, Αγγελική Αγγελίδη, Εύη Αδαμ

Σάντυ Παπαναστασίου, Λίτσα Λάβδα, Αγγελική Αγγελίδη, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Ναταλία Φουρλή

Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Λίστα Λάβδα, Φανή Λεβέντη, Όλγα Καραβερβέρη


Δρ.Φαίη Πεσκέση, Σπύρος Παπαδόπουλος

Αλέξανδρος Andrews, δρ. Κώστας Συνολάκης

Η Ντομένικα Τσοπελογιάννη και ο Δημήτρης Τσοπελογιάννης

Ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας με την σύζυγο του Ιωάννα και την Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews.

Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη

Σοφία Γιαννικοπούλου, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Κατερίνα Παναγοπούλου

Η Ρόη Κωνσταντά με την αδερφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Μπέτυ Ρουμελιώτη

Δώρα Παπαμιχαλοπούλου και Άννα Μαρία Ρογδάκη

Ο  Α.Ε. Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα και στην Σερβία κος David Dondua,Πριγκίπισσα Αικατερίνη Πρίγκιπαs Αλέξανδροs , η Πρόεδρος της Unesco της πολιτιστικής επιτροπής “Artist for Peace”

Φανή Λεβέντη, Δημήτρης Ιορδάνης, Λίτσα Λάβδα

Λίτσα Λάβδα, Μιχάλης Μανιάτης

Χαρά Τζιουβάρα και Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρί Γυπαράκη

 

ΠΗΓΗ:studio panoulis