Με τον πιο όμορφο τρόπο επισφραγίστηκε η ευτυχία της Όλγας Κεφαλογιάννη, καθώς λίγους μήνες μετά από τον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα γέννησε σήμερα τα διδυμάκια της,  ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!

Η δημοφιλής βουλευτής της Ν.Δ μοιράστηκε με τους ακολούθους της την ευχάριστη είδηση με μια συγκινητική ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram:

«Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής.

Η ευλογία της οικογένειας.

Νιώθουμε ολοκληρωμένοι.

Καλωσορίσατε στον κόσμο!»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκλεισε τα 46 της χρόνια στις 29 Απριλίου και είχε πάντα σαν moto πως η μητρότητα δεν έχει ηλικία:
«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Περιμένω να βιώσω αυτή τη μοναδική ευτυχία» είχε τονίσει χαρακτηριστικά σε συνεντεύξεις της.

Η λαοφιλής βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης επισφράγισαν τον έρωτα τους με τον γάμο τους στις 3 Μαίου,  τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά τους.

Ο γάμος είχε γίνει στις Σπέτσες σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα,στο οποίο παρευρέθησαν οι γονείς του γαμπρού, Μάκης και Ρούλα, η μητέρα της νύφης και οι αδερφές της, ο θείος της Γιώργος Βαρδινογιάννης, ενώ κουμπάροι στο μυστήριο ήταν ο Δήμαρχος Σπετσών, η Χρυσή Βαρδινογιάννη και η Χριστίνα Μήτση.

 

Προσωπικά εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι να είναι γερά και καλότυχα τα νεογέννητα μωρά τους και τους ενημερώνω με βάση την προσωπική μου εμπειρία, ότι όσο και αν είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ταυτόχρονα δυό μωρά, η ανείπωτη ευτυχία που σου δίνουν την κάθε στιγμή, εκμηδενίζει την κάθε κούραση, την κάθε αγωνία, την κάθε ανησυχία...