Το φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas ήταν ένας εξαιρετικός λόγος για να με κρατήσει στην Αθήνα, δεδομένου ότι οι εκδηλώσεις του Οργανισμού, εκτός του ότι πραγματοποιούνται για ιερούς σκοπούς, είναι η μια καλύτερη και πιο επιτυχημένη από την άλλη!

Η ΔΡ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΠΟΠΗ ΜΠΕΓΝΗ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, Ο ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, Η ΛΕΝΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ST.GEORGE LYCABETTUS ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΕΝΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ


ΜΑΖΝΤ ΚΑΙ ΖΟΖΕΦ ΣΑΜΑΑΝ

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ

Και πράγματι δικαιώθηκα. Η θαλασσινή αύρα στο Island έμπλεκε όμορφα με την θετική αύρα των καλεσμένων, ενώ τα τραγούδια των τζιτζικιών δήλωναν πως είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ανακατεύονταν όμορφα με τις φωνές αγαπημένων μου φίλων που είχα καιρό να ακούσω λόγω της καραντίνας, ενώ αργότερα τα αγαπημένα αυτά ακούσματα επισκιάστηκαν από την μελωδική φωνή του αειθαλούς Πασχάλη που μας θύμησε τα μαθητικά μας χρόνια!

ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΥΡΑΟΥΛΙΔΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ

ΔΡ.ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΟΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΜΑΣ

Η DEBORAH WINCE SMIT ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ICC WOMAN HELLASΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ

Η ΔΡ. ΦΑΙΗ ΠΕΣΚΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ, ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΓΝΗΣ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ, ΤΕΣΥ ΝΟΔΑΡΑ

Και όλα αυτά την ώρα που στην καρέκλα του καθενός μας μας περίμεναν τα δώρα μας, τα θαυματουργά προϊόντα από την εταιρεία Δερμοκαλλυντικών & Ιατροτεχνολογικών προϊόντων Zartaux(www.zartaux.com,@zartaux_greece )

Η ΣΑΝΤΥ ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗ, ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ZARTAUX(www.zartaux.com,@zartaux_greece ) Η ΟΠΟΊΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ZARTAUX (www.zartaux.com,@zartaux_greece ) ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

DEBORAH WINCE SMITH, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΧΑΝΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΝΟΖΗ

Το φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε πρόσφατα  στο Island Athens Riviera ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas τελούσε υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης και είχε  σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΦΤΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

Η ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΒΕΝΙΑΜΗ

ΔΡ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΡΜΑ, ΔΡ. ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΟΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΜΑΣ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΡΕΤΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του. Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine που βοηθάει ανελλιπώς κάθε φορά τον Οργανισμό, την εταιρεία Zartaux και την εταιρεία Rafnar για την υποστήριξη τους.

ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

Η ΣΟΦΗ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ,Η Δρ. ΑΤΖΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΚΑΙ Η ΔΡ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ODCMEDIAL CLINIC

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΙΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΧΑΡΗ

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΚΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΜΑΡΙΑΔΟΥ

Επίσης, διαβάστηκε η συγχαρητήρια επιστολή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης προς τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, που ήταν παρόν, για την διεθνή διάκριση του από την Αμερική ως ο κορυφαίος, διεθνώς, γενικός χειρουργός στη ρομποτική χειρουργική.

Ο ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΤΗΝ ΑΤΖΥ ANDREWS ΚΑΙ ΤΟΝ DAVID ANDREWS 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΜΥ ΓΚΕΚΑ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΦΤΗ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΛΑΔΑΚΗ, ΤΑΤΗ ΜΠΟΚΟΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκινημένη από την μεγάλη στήριξη στο Lifeline Hellas, στον χαιρετισμό της δήλωσε πόσο ήθελαν με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση. Τέλος, ευχήθηκαν να ανταμώσουν σύντομα με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα στην επόμενη εκδήλωση του Lifeline Hellas.

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

ΝΤΕΜΥ ΒΕΖΥΡΟΥΛΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΜΑΣ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΤΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ

Η ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ODC MEDICAL CLINIC

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline.

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΡ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ

ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ, ΜΑΙΡΗ ΓΑΛΑΝΑΚΗ

Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ST.GEORGE LYCABETTUS ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι αδερφές Μαρμαρίδη με την Χαρά και την Ρίτα Μωραιτάκη

ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΕΝΙΑΜΗ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ

ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΙΦΤΗΣ, ΤΑΤΗ ΜΠΑΚΟΤΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΡΟΓΔΑΚΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΡ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΤΕΣΣΥ ΝΟΔΑΡΑ, ΡΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΦΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ηθοποιοί Ναταλία Κηρύκου και ο Παντελής Κοντογιάννης καλωσόρισαν τους καλεσμένους και παρουσίασαν την φιλανθρωπική βραδιά.

ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΗΡΥΚΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide, και διασκέδασαν με τον Πασχάλη και την μπάντα του στο πρόγραμμα «The party goes on».

Ο ΑΕΙΘΑΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ

Επίσης, απήλαυσαν ξεχωριστό μενού από το «Δειπνοσοφιστήριον» και δροσερό επιδόρπιο από την “Kayak”.

Τα δώρα της εκδήλωσης προσέφεραν η Ελβετική εταιρεία των υπέροχων Δερμοκαλλυντικών & Ιατροτεχνολογικών προϊόντων Zartaux και τα Ελληνικά φυσικά προϊόντα Entopia.


ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ZARTAUX (www.zartaux.com,@zartaux_greece ), ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΩΣ ΔΩΡΟ! ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!

 

 

 

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ZARTAUX (www.zartaux.com,@zartaux_greece ),ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ!

 

Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο που τραγούδησε με την υπέροχη φωνή του.

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΡ. ΦΑΙΗ ΠΕΣΚΕΣΗ, ΔΡ.ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΟΡΑ

 

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φαίη Πεσκέση, η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και ο Επίτιμος Προέδρος Γιάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη . Επίσης, παρευρέθηκαν η κα Deborah L. Wince-Smith, Πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλο του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας των ΗΠΑ, ο κος Γρηγόρης Στασινόπουλος με την σύζυγο του, ο κος Αλέξανδρος Τσαβλίρης, η κα Σοφία Βενιάμη, ο Γιώργος Χαντζηνικολάου, ο Πρόεδρος της τραπέζης Πειραιώς με την σύζυγο του, ο Βασίλης Τρίκαρδος και η Μαριάντζελα Παράβαλου, κα Όλγα Καραβερβέρη, ο κος και η κα Αλέξανδρου Μωραϊτάκη με τα παιδιά τους, η κα Όλγα Μπορνόζη, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Μαρίλια Βαζαίου, η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου, η κα Ναλίτα Καρρέρ, ο κος και η κα Πρίνου, η κα Εύη Περιστέρη, ο κος Ζόζεφ και η κα Μαζντ Σαμάαν, η κα Μαρίνα και η κα Νίκη Γιαβρόγλου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και η σύζυγος του Δρ. Μαριλένα Κωνσταντινίδη, η κα Όλγα Μπορνόζη, η κα Λιάνα Σκουρλή, η κα Άννα Μαρία Ρογδάκη, η οικογένεια Μαρμαρίδη, η κα Ντέμη Βεζυρούλη Βερνίκου, ο Δρ. Γκρίτζαλης με την σύζυγο του, ο κος Νίκος Καραγκιαούρης, ο Δρ. και η κα Αγγελίδη, και πολλοί άλλοι. Το Lifeline Hellas είναι ευγνώμων στους χορηγούς της εκδήλωσης: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Gancia, Evritos, Kayak, Βίκος, Zartaux, Entopia, Beat bespoke events and services, Sociel.