Στην έκθεση με θέμα “Ωδή στο γαλάζιο” συμμετέχει η εικαστικός Αναστασία Κεφαλληνού.

Η ταλαντούχα εικαστικός Αναστασία Κεφαλληνού.

 

 

Η διοργανώτρια εταιρεία Art Way, υπό την διοίκηση της Αφροδίτης Σάρδη παραθέτει μια σειρά εκθέσεων στο νησί της Πάρου, στον ωραιότερο πολιτιστικό χώρο του νησιού, στην καρδιά της Νάουσας, 2 με 10 και 13 με 21 Αυγούστου.


Οι αμιγώς εξπρεσιονιστικοί, μη απεικονιστικοί, πίνακες της εικαστικού Κεφαλληνού Αναστασίας ενεργοποιούν ζωτικά τον χώρο μέσα από έντονες αντιθέσεις, γεωμετρικά και ενίοτε ακανόνιστα σχήματα συνθέτοντας ένα εκρητικό αποτέλεσμα.
Δημιουργούνται πάντα με γνώμονα τις χρωματικές επιθυμίες του εκάστοτε αγοραστή και το στυλ του χώρου που θα τοποθετηθούν.


Έχουν επιλεγεί κυρίως για επαγγελματικούς χώρους, αλλά και για μινιμαλιστικού στυλ κατοικίες.
Πίνακες της διατίθενται και δικτυακά στην γκαλερί Saatch Art New York.
Μπορείτε να δείτε την πλήρη συλλογή και να συνομιλήστε με την καλλιτέχνη για αποκλειστικες δημιουργίες σχετικά με τον χώρο σας εδώ:
Instagram: N_un_ciee
Facebook: Original abstract art paintings – Αυθεντικοί πίνακες αφηρημένης τέχνης
What’s App: 6976994928

Σύντομο βιογραφικό
Η Ζακυνθινής καταγωγής εικαστικός Κεφαλληνού Αναστασία, γεννημένη στην Αθήνα το 1981, αρχικά σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Φλωρεντία της Ιταλίας, εξ’όυ και το έντονο γεωμετρικό στοιχείο στους πίνακες της. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τα εικαστικά, με έδρα την Αθήνα και κάνοντας εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.