«Μη, δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω και μη με ξυπνάτε τώρα Μη, για ό,τι καλό ή ό,τι κακό τα λέμε άλλη ώρα…», σιγοτραγουδούσα και εγώ μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις θαυμάστριες- μικρές και μεγάλες- , ζώντας όντως σε ένα όνειρο από το οποίο δεν ήθελα να ξυπνήσω ποτέ, σε μια μοναδική συναυλία του μεγάλου ερμηνευτή με πολύ χορό, ανεβασμένη διάθεση και κέφι, που έγινε στο κυριολεκτικά κατάμεστο Θέατρο του Κολλεγίου, με σκοπό την υποστήριξη του Ταμείου υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού.
 
 
Με την Ρίτα Μωραϊτάκη και την Λέμυ Κοντονή απολαύσαμε στο έπακρο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
 
Εκατοντάδες σπίθες που, προαναγγέλοντας μια ψυχική Ανάσταση, άναψαν στο άκουσμα μαγικών τραγουδιών, που έχουν γράψει την δική τους ιστορία και έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί εκατοντάδες φορές από όλους μας, έδωσαν μια μαγική ατμόσφαιρα στο “party”.
 
Σ αυτό το μοναδικό “Party” που έκανε ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, χαρίζοντας μας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μία ξεχωριστή βραδιά, πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, μείναμε -με το ζόρι- στις θέσεις μας, όσο άντεξαμε βέβαια να μην χορεύουμε…
 
 
 
 
Γιατί μόλις 20 λεπτά μετά την έναρξη είχαμε σηκωθεί όλοι από τις θέσεις μας και τραγουδούσαμε και χορεύαμε μαζί με τον κορυφαίο καλλιτέχνη που μας μετέδιδε τον έντονο παλμό του και λίγο αργότερα είχαμε φτάσει οι περισσότεροι κάτω από την σκηνή και αποθεώναμε τον Χατζηγιάννη, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ανεβάζοντας το κέφι στο αποκορύφωμα!
 
 
 
 
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό, της Προέδρου της Επιτροπής Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών, Μαργαρίτας Κουτεντάκη, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης που πραγματώνονται μέσα από τις εκδηλώσεις για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Unplugged Orchestra του Κολλεγίου, η οποία καταχειροκροτήθηκε . Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πλαισιωνόταν από τους μουσικούς του: Σόλωνα Αποστολάκη (πιάνο- πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρο Μάζη (μπάσο), Γιώργο Μητσοτάκη (τύμπανα), Χρήστο Γκάτσο (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσωνα Μαυρογεώργο (ακουστική κιθάρα), Μπάτη Πεφάνη (σαξόφωνο- κρουστά).
 
 
 
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, καθώς το Πρόγραμμα Υποτροφιών αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνικής και παιδαγωγικής φιλοσοφίας του Κολλεγίου και κεντρικό στοιχείο της ξεχωριστής φυσιογνωμίας του. Χάρη σε αυτό, μαθητές, των οποίων οι οικογένειες είναι περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων ή αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σπουδάζουν στο Κολλέγιο, ώστε –όπως είχε τονίσει ο Στέφανος Δέλτα, δημιουργός του Προγράμματος μαζί με την σύζυγό του Πηνελόπη Δέλτα– να μην καταντά η εκπαίδευση και η μόρφωση που δίνει το Σχολείο μας, “ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως”. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου στηρίζει οικονομικά, κάθε χρόνο, εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες. Να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων (Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, Αποκριάτικος Χορός των Δημοτικών Σχολείων, εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες κ.λ.π.)
 
 
ΑΛΙΚΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΡΑΓΚΗ ΛΙΟΥΓΚΑ, ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΙΛΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ
 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, EIA JACKSON, RICHARD JACKSON
 
ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΝΟΝΗΣ, ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ, ΒΙΒΗ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
 
ΛΕΙΛΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ΧΑΡΙΣ ΚΟΝΔΥΛΗ
 
ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
 
ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΙΛΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ
 
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΛΙΑ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 
ΡΙΚΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΪΛΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, ΛΟΥΙΖΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΗ
 
ΑΝΝΑ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΑΝΙΑΣ
 
ΑΛΙΚΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΙΛΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ
 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΓΥΡΑ, ΝΟΝΗ ΒΑΚΟΝΤΙΟΥ, ΛΙΛΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΈΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ, ΤΪΝΑ ΠΑΛΥΒΟΥ, ΛΕΝΑ ΜΠΕΡΑΧΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ ΑΡΩΝΗ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΗ, ΑΝΝΑ ΣΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΪΛΗ
 
ΡΙΚΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΟΚΑΚΗΣ
 
ΑΝΝΑ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ, ΡΕΝΑ ΒΡΑΝΑ, ΠΕΓΚΥ ΜΑΣΟΥΡΑ
 
ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΣΑΜΟΙΛΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ
 
ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΛΕΙΛΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ

 
 
 

 

ΠΗΓΗ: papadakispress