Ήταν ένας γάμος μεγαλειώδης! Και ήταν μεγαλειώδης, όχι μόνο γιατί όλα ήταν πλούσια καμωμένα, αλλά γιατί μοσχοβολούσε στην ατμόσφαιρα ένα μεγαλείο  ψυχής, που έδενε απόλυτα αρμονικά με τα λευκά τριαντάφυλλα που κοσμούσαν κάθε σπιθαμή του μαγευτικού Island!
Μια αρχοντιά αιωρούνταν στην ατμόσφαιρα, αυτή την αρχοντιά που έχουν οι άνθρωποι που όσα διαμάντια και αν φορούν στα χέρια τους, το μεγαλύτερο διαμάντι το έχουν στην ψυχή τους!

Το πανέμορφο ζευγάρι Αναστασία Παλυβού-Thomas και Joseph Thomas

Ένα πανέμορφο ζευγάρι η Αναστασία Παλυβού και ο Joseph Thomas αποφάσισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης, έρωτα και αγάπης να ενώσουν τις ζωές τους. Και η επίσημη σφραγίδα αυτής της ένωσης,  άφησε  ανεξίτηλα λαμπρά ίχνη στις μνήμες, όχι μόνο του ζευγαριού, αλλά όλων μας που είχαμε την τύχη και την τιμή να είμαστε καλεσμένοι!

Τα φωτεινά χαμόγελα όλων επισκίασαν τον ήλιο που έμοιαζε να μην θέλει να δύσει, και η θετική αύρα των παρευρισκομένων γινόταν ένα με την αύρα της θάλασσας που μας μάγευε δίπλα μας και γινόταν ένα με την προέκταση του ματιού μας!

Λευκά τριαντάφυλλα, σαν να είχαν ξεφυτρώσει από τον Παράδεισο, αιωρούνταν στον καταγάλανο ουρανό μαζί με δεκάδες πανάκριβους πολυελαίους και λικνίζονταν νωχελικά στον ρυθμό του ανέμου, συνοδεύοντας ρυθμικά την λυγερόκορμη υπέρκομψη νύφη,  την 32χρονη Αναστασία, που λικνιζόταν κι αυτή μεθυσμένη από έρωτα, στον πρώτο της χορό σαν παντρεμένη με τον άντρα της ζωής της, τον 36χρονο γεροδεμένο και πανύψηλο σύζυγό της Thomas!

Το ερωτευμένο ζευγάρι Αναστασία Παλυβού-Thomas και Joseph Thomas


Η όμορφη νύφη Anastasia Palyvos  καθώς χορεύει με τον πατέρα της Peter Palyvos

Ο Joseph ThomasΧορεύει με την κομψή μητέρα του

Στην πίστα και... ο μικρός Peter Palyvos

Τα  πάντα στη δεξίωση ήταν πλουσιοπάροχα και σε μια καλαίσθητη αφθονία!









Η υπέροχη διακόσμηση, με τα πολλά λευκά λουλούδια, τα ρομαντικά κεριά και τα ακριβά σερβίτσια, το menu που αποτελείτο από 5 πιάτα- πρώτη φορά  χόρτασα τόση σφυρίδα-, τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που για 10 ολόκληρα λεπτά άστραψαν και βρόντηξαν στον ουρανό και τον έκαναν υπέρλαμπρο, πυροδοτώντας την ένταση, τη συγκίνηση και την  ευτυχία των στιγμών μέχρι να βυθιστούν και να πνιγούν στη θάλασσα, ο Gabriel, ο τραγουδιστής που ήρθε ειδικά για το γάμο από το Παρίσι που έδινε εξαιρετικό παλμό στην  εκδήλωση!

 


Όλα αυτά ήταν σε μια αφθονία, που δεν έφτανε όμως στην υπερβολή, σε μια αφθονία  που ήταν «τόσο-όσο», που δεν παραβίαζε τα όρια και δεν άγγιζε τον νεοπλουτισμό, αλλά που συνδύαζε ποσότητα με ποιότητα σε τόσο σωστή δοσολογία, ώστε να κυριαρχεί στο χώρο μόνο η αρχοντιά, και το chic!


Σίσσυ Παπαγεωργίου(sissysworld), Βίκυ Παλυβού, Αναστασία Παλυβού

Ο Δημήτρης Μπούσης, η Ελένη Μπούση με εκπληκτική δημιουργία by Peter Dundas και η Βικτώρια Μπούση

Με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη την συμβολή του οποίου στην ανάπτυξη του τουρισμού εξήρε στην ομιλία του ο Πέτρος Παλυβός

Με το νιόπαντρο  ζευγάρι Αναστασία Παλυβού-Thomas και Joseph Thomas

Ελένη Μπούση, Περικλής Μπαρτσώκας, Ρούλα Τζουρμέτη 

Ήταν μεγάλη η χαρά μου να μοιραστώ την σημαντική αυτή μέρα των αγαπημένων  ομογενών που με τίμησαν ιδιαίτερα με την πρόσκληση τους, δεδομένου ότι καλεσμένοι από την Ελλάδα ήταν ελάχιστοι! Για την γαμήλια εκδήλωση προτίμησα ένα βεραμάν καφτάνι με παγιέτες, εντυπωσιακά κόκκινα σκουλαρίκια boho, που αναδείκνυαν το πρόσωπό μου και το έκαναν να λάμπει. Τη μεγαλύτερη λάμψη ωστόσο την εδινε στο πρόσωπό μου η χαρά μου που έβλεπα αγαπημένους μου ανθρώπους και φυσικά το ελβετικό θαυματουργό Sérum της Zartaux, το Concentrated Hyalouronic Serum, το μοναδικό στην αγορά με 8% περιεκτικότητα σε υαλουρονικό, που δεν αποχωρίζομαι ποτέ! 

Κυριαρχούσε στο χώρο η αρχοντιά, και το chic και σ αυτό  φυσικά συνέβαλε και η προσωπικότητα των 200 ομογενών που είχαν έρθει στην Ελλάδα για το γάμο: Παρά τις πανάκριβες τουαλέτες τους και τα βαρύτιμα κοσμήματά τους, οι γυναίκες φάνταζαν απλές, σεμνές και απέριττες και οι άντρες προσιτοί, αυθόρμητοι, καθόλου υπερόπτες, στημένοι ή αλλαζόνες, παρά το γεγονός ότι ήταν όλοι τους πετυχημένοι επιχειρηματίες πρώτης, δεύτερης ή τρίτης γενιάς, που έφτιαξαν ή διατηρούν σεβαστές περιουσίες έως και οικονομικές αυτοκρατορίες!


Με την υπέρκομψη Ελένη Μπούση, αδερφή του πατέρα της νύφης  Πέτρου Παλυβού, που είναι γνωστή παγκοσμίως ως «Μητέρα Τερέζα» λόγω της έντονης φιλανθρωπικής της δράσης, αφού έχει το ελληνικό Γηροκομείο στο Ιλλινόις, ορφανοτροφείο στην Αφρική,  καθώς και το Hippocratic Cancer Research Foundation, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ερευνών στον κόσμο για την καταπολέμηση του καρκίνου!

Ελένη Παλυβού, Ελένη Μπούση, Δήμητρα Ριγκογιάννη-Θεοχάρη, Χάρης Θεοχάρης, Βίκυ Παλυβού

Το ζεύγος Πέτρου και Βίκυς Παλυβού με τον εγγονό τους Πέτρο Παλυβό που έκλεψε την παράσταση!

Ο γοητευτικός κουμπάρος του ζευγαριού και αδερφός της νύφης Angelo Palyvos

Με την Ελένη Μπούση και την Ειρήνη Γραμματικοπούλου

Ελληνοαμερικάνοι ομογενείς, κυρίως από το Σικάγο, το Λας Βέγκας, τον Παναμά, το Μαιάμι και τη Νέα Υόρκη, ήρθαν στην Ελλάδα με λαχτάρα για το γάμο, μια που εκτός από την αγάπη, την εκτίμηση και το σεβασμό, που τρέφουν για τις οικογένειες Παλυβού, Thomas και Μπούση,  ποτέ δεν ξέχασαν την μητέρα Ελλάδα, πάντα την επισκέπτονται και δεν ξεχνούν να κάνουν αθόρυβα πολλά φιλανθρωπικά έργα!

Με την γενική Πρόξενο του Παναμά, γνωστή επίσης για τη φιλανθρωπική της δράση, Γεωργία Αθανασοπούλου

Η όμορφη ξαδέρφη της νύφης και παραγωγός ταινιών στο Χόλλυγουντ Βικτώρια Μπούση με τη Μαριάνθη Λογοθέτη, σύζυγο του Δημήτρη Λογοθέτη (Αντιπροέδρου του Leadership 100)

Με την Μαριάνθη Λογοθέτη

Η ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά με την Σούλα Μυστρά ( μέλος του Leadership 100) και την γνωστή δικηγόρο Ειρήνη Γραμματικοπούλου

Ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τη σύζυγό του Λένα Μπάνια και ουφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό ο Κώστας Βλάσης

Με την Λένα Μπάνια

Δημήτρης Μπούσης, Έλενα Κουντουρά, Βίκυ Παλυβού, Δήμητρα Ριγκογιάννη, Ελένη Μπούση, Πέτρος Παλυβός, Χάρης Θεοχάρης

Με τη Δήμητρα Ριγκογιάννη

Ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με τη σύζυγό του Δήμητρα Ριγκογιάννη

Όλοι αυτοί που κατέκλυσαν το Four Season Astir Palace   και το Margi δεν είχαν το παραμικρό ύφος σνομπισμού και αλαζονείας στη συμπεριφορά τους!

Οι διάσημοι σχεδιαστές Peter Dundas και Ευάγγελος Μπούσης με τη μητέρα του δεύτερου Ελένη Μπούση που φοράει δημιουργία του Peter Dundas.

Angelo Palyvos, Ελένη Παλυβού, George Bousis

Οι 200 ομογενείς έδωσαν τον παλμό με την ζωντάνια τους και την θετική τους ενέργεια τις προηγούμενες μέρες στα πάρτυ του ζευγαριού που έγιναν πριν τον γάμο, το beach party που έγινε στο Coyacan Playa στη Βάρκιζα και το πάρτυ που έγινε στο Golf Prive της Γλυφάδας!

Χάρης Θεοχάρης, Σούλα Μυστρά

 

Ο Δημήτρης και η Ελένη Μπούση με τον εγγονό τους Δημήτρη, τη φίλη του και την κόρη τους Βικτώρια

Η Έλενα Κουντουρά με τον Πέτρο Παλυβό 

Με την Σούλα Μυστρά

Σημαντικά ονόματα όπως της Ελένης και του Δημήτρη Μπούση,  που είναι θείοι της νύφης, του Γιώργου Μπούση, του οποίου το όνομα του το 2015 φιγουράριζε στη λίστα Forbes στην κατηγορία πλουσίων μέχρι 30 χρονών, του Ευάγγελου Μπούση και του διάσημου σχεδιαστή Peter Dundas, της Μαριάνθης Λογοθέτη και του Δημήτρη Λογοθέτη (Αντιπροέδρου του Leadership 100), της γενικής Προξένου του Παναμά Γεωργίας Αθανασοπούλου, της οικογένειας Μαρτίνου, της Σούλας Μυστρά (ενεργού μέλους του Leadership 100), της Βικτώριας Μπούση επιτυχημένης παραγωγού ταινιών στο Χόλλυγουντ, του εκδότη ελληνικών εφημερίδων της ομογένειας Πωλ Κοτρώτσιου, του Έλληνα Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη,(την προσφορά του οποίου στον ελληνικό τουρισμό εξήρε ο πατέρας της νύφης) ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Δήμητρα Ριγκογιάννη, του Έλληνα Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Λένα Μπάνια, του υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό Κώστα Βλάση, της ΕυρωβουλευτούΈλενας Κουντουρά, της καθηγήτριας στη Νομική Σχολή Αθηνών Γλυκερίας Σιούτη, της δικηγόρου Ειρήνης Γραμματικοπούλου και πολλών άλλων

Με τη Ρούλα Τζουρμέτη

Οι νεόνυμφοι με το ζεύγος Γιώργου και Ελένης Παλυβού

Η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών Γλυκερία Σιούτη

Με την Ελένη και την Βικτώρια Μπούση

Με τον δημιουργό έγκριτων sites και εφημερίδων της ελληνικής ομογένειας Paul Kotrotsio

Ο Δημήτρης και η Ελένη Μπούση με τον νεογέννητο εγγονό τους Αλέξιο που τους έχει κλέψει την καρδιά!


Η γαμήλια τελετή έγινε ακριβώς πριν την μεγαλειώδη δεξίωση, στην εκκλησία της Αγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, όπου το μυστήριο ευλογήθηκε από τον αγαπητό σε όλους πάτερ Χρύσανθο Kerkeres από το Σικάγο!

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με μια λευκή Ρολς Ρους αντίκα, ενώ σύμφωνα με τα αμερικανικά έθιμα στον ναό (όπως επίσης και μετά στη δεξίωση), πρώτα εμφανίστηκαν τα φιλικά και συγγενικά ζευγάρια των νεονύμφων ως παράνυφοι  ντυμένοι στα λευκά και με λευκές ανθοδέσμες, μετά έφτασε ο γαμπρός Joseph Thomas συνοδευόμενος από τους γονείς του, η νύφη Anastasia Palyvos συνοδευόμενη από τον πατέρα της Peter Palyvos, που δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του και την συγκίνησή του και ο κουμπάρος Angelo Palyvos συνοδευόμενος από την καλλονή μητέρα του Vicky Palyvos!

 

 

Η Amanda ο Peter και ο Gregory Palyvos

Η τελετή έγινε με ιδιαίτερη κατάνυξη, μια που η οικογένεια Παλυβού είναι μια βαθειά θρησκευόμενη οικογένεια, ενώ τα βλέμματα έκλεψαν (εκτός από τους νεόνυμφους) στο γάμο όπως και στη δεξίωση μετά, ο νεογέννητος εγγονός της Ελένης και του Δημήτρη Μπούση, ο Αλέξιος και ο εγγονός της Vicky και του Peter Palyvos, ο Peter!

Η νύφη φορούσε ένα ρομαντικό έξωμο νυφικό από δαντέλα με μακρυά ουρά και στενό περίγραμμα, που άφηνε να διαγράφεται το καλλίγραμμο κορμί της και την έκανε να φαίνεται αέρινη και μεγαλοπρεπής!

 

 

Η Αναστασία Παλυβού θα μπορούσε άνετα να  διέπρεπε   σαν μοντέλο, αν δεν ήταν τόσο μορφωμένη και τόσο έξυπνη, ώστε να της παρουσιάζονται ευκαιρίες για σοβαρές καριέρες σε σημαντικά πόστα! Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως μόλις επιστρέψει στην Αμερική, θα της ζητηθεί  σύμφωνα με πληροφορίες να αντιπροσωπεύσει το δημοκρατικό κόμμα στην Ελληνική Βουλή, γεγονός που θα είναι πολύ θετικό για την Ελλάδα!

Το αξίωμα αυτό όμως δεν έρχεται τυχαία, αλλά είναι η συνέχεια μιας ήδη πολύ πετυχημένης καριέρας! Η Αναστασία Παλυβού, είναι η πρώτη Ελληνοαμερικανίδα στο Συμβούλιο Ελέγχου Ρύπανσης του Ιλινόις, το νεότερο Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου και μία από τις λίγες Ελληνοαμερικανίδες γυναίκες που κατέχουν αυτήν τη θέση. 
Υπήρξε νομικός και σύμβουλος πολιτικής του προέδρου της Επιτροπής Εμπορίου του Ιλλινόις και είχε διοριστεί στα 28 της χρόνια ως η νεότερη Επίτροπος από τον Ρεπουμπλικανικό κυβερνήτη Bruce Rauner στην Επιτροπή Εμπορίου του Ιλλινόις.
Η Αναστασία Παλυβού που έχει λάβει το Juris Doctor και το Bachelor of Arts στην πολιτική επιστήμη από το Πανεπιστήμιο DePaul, έχει στο αίμα της πολύ ισχυρό DNA.
Προέρχεται από οικογένεια διαπρεπών Ελλήνων της Αμερικής, με πολύ έντονη δράση φιλανθρωπίας!

Οι γονείς της νύφης Πέτρος και Βίκυ Παλυβού

Συγκεκριμένα είναι κόρη της Βίκυς Παλυβού, που είναι γνωστή στην ομογένεια για την έντονη φιλανθρωπική της δράση και του κορυφαίου Έλληνα δικηγόρου της Αμερικής Πέτρου Παλυβού, ο οποίος ζει στο Λας Βέγκας και είναι ένας από τους ισχυρότερους Έλληνες της ομογένειας με μεγάλες διασυνδέσεις με τον Μπάντεν καθώς και με άλλους πλανητάρχες. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν 1 χρόνο  ζήτησε αποζημίωση από την Κίνα τέσσερα τρισεκατομμύρια για τις ζημιές που υπέστησαν λόγω COVID-19 32 εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις των ΗΠΑ τις οποίες εκπροσωπούσε ως δικηγόρος!
Σημαντικός επιχειρηματίας, εισαγγελέας, κορυφαίος δικηγόρος, πρωτοπόρος στον τομέα των real estate, (είναι ιδρυτής της Nevada Real Estate Investments), ενεργό μέλος του Leadership 100, συνιδιοκτήτης του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα και με ισχυρούς δεσμούς με τον Λευκό Οίκο, ο πατέρας της Αναστασίας Παλυβού, ο  Πέτρος Παλυβός (Peter Palyvos) αναπτύσσει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα, ηγείται όλων των φιλανθρωπικών ενεργειών του ΟΦΗ, οι οποίες είναι ασταμάτητες από τότε που ανέλαβε ως πρόεδρος της  ομάδας ο ανιψιός του Μιχάλης Μπούσης, ενώ μέλη του ΔΣ της θρυλικής ομάδας είναι τα παιδιά  του Gregory Palyvos και Angelo Palyvos, ο οποίος ήταν και ο κουμπάρος στο γάμο της Αναστασίας και του Thomas!

Οι θείοι της νύφης Ελένη και Δημήτρης Μπούσης με έντονη φιλανθρωπική δράση και ο ξαδερφος της Γιώργος Μπούσης

Τέλος η Αναστασία Παλυβού είναι ανηψιά της Ελένης Μπούση, αδερφής του πατέρα της Πέτρου, που είναι γνωστή παγκοσμίως ως «Μητέρα Τερέζα» λόγω της έντονης φιλανθρωπικής της δράσης, αφού έχει το ελληνικό Γηροκομείο στο Ιλλινόις, ορφανοτροφείο στην Αφρική,  καθώς και το Hippocratic Cancer Research Foundation, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ερευνών στον κόσμο για την καταπολέμηση του καρκίνου, στο οποίο η Αναστασία Παλυβού είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τουκαι με δυναμική παρουσία στην έντονη φιλανθρωπική του δράση.
Ο Joseph Thomas είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας με αλυσίδα γυμναστηρίων  στο Σικαγο. ενώ είναι και επαγγελματίας μποξέρ. Ο ίδιος και η οικογένειά του κάνουν πολλές φιλανθρωπίες βοηθώντας τους άπορους με όποιο τρόπο μπορούν.

Το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει γαμήλιο ταξίδι στα ελληνικά νησιά!Εύχομαι στην Αναστασία Παλυβού και στον  Joseph Thomas να ζήσουν μια ζωή γεμάτη ροδοπέταλα, όπως τα λευκά τριαντάφυλλα που κοσμούσαν την εκδήλωση του γάμου τους, μια ζωή τόσο ευτυχισμένη όσο τη μέρα που παντρεύτηκαν και να εξακολουθούν να μας κάνουν περήφανους ως Έλληνες, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!