Ο σύλλογος Φίλων Κυριών της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας με πρόεδρο την κ. Γιούλη Τριχίλη διοργάνωσε δείπνο για φιλανθρωπικό σκοπό στον κήπο του Μεροπείου Ιδρύματος στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάτω από την Ακρόπολη.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Αθηναίων και Πρόεδρος Μεροπείου Ιδρύματος Ελευθέριος Σκιαδάς, η Αλίς Δικαίου, η Έλλη Θανογιάννη, η Γιούλη Τριχίλη και ο Ευάγγελος Φιλόπουλος

Στην διάρκεια της βραδιάς η κ. Γιούλη Τριχίλη και ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τους εξής : την πρόεδρο του Μεροπείου Φιλανθρωπικού Σωματείου κ. Ελη Θανογιάννη και τον αναπληρωτή Δήμαρχο των Αθηνών και πρόεδρο του Μεροπείου Ιδρύματος κ. Ελευθέριο Σκιαδά, για την προσφορά τους στο έργο του Μεροπείου Φιλανθρωπικού Σωματείου.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Αθηναίων και Πρόεδρος Μεροπείου Ιδρύματος Ελευθέριος Σκιαδάς και η Έλλη Θανογιάννη

 

Επίσης βραβεύτηκε η κ. Αλίς Δικαίου η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας για την καλλιτεχνική επιμέλεια των εκδηλώσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Χριστίνα Εστέλ Βράκα με τη μητέρα της, Αλίς Δικαίου

Μετά την βράβευση, ακολούθησε επίδειξη μόδας υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της κ. Αλίς Δικαίου και παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες κοσμημάτων ‘’S’’ της κ. Σοφία Σκαπέρδα που συνδυάστηκαν από τους ανερχόμενους σχεδιαστές της PANSIK στα πλαίσια της πρακτικής τους, με την προσωπική συλλογή της Saadia με Μαροκινά καφτάνια.

Η δημιουργός των κοσμημάτων "S" της Σοφίας Σκαπέρδα μαζί με τη Σααδια, τα μοντέλα και την Αλίς Δικαίου

Στο φινάλε παρουσιάστηκαν τα μαγιό της Caldera και η γαλλική εταιρεία Nuxe προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους καλοκαιρινά καλλυντικά. Κοσμικοί Αθηναίοι όπως κ. Βασιλική Κορδερά της Bergmann Kord, κ. Ντάνα Στασινού, κ. Ντίνα Σιόρα, κ. Κλαίρη Χατζημηνά εικαστικός, κ. Μαρία Σκαπέρδα, κ. Τιτίκα Τσαντίλη και άλλοι, παρευρέθηκαν στο φιλανθρωπικό δείπνο και απόλαυσαν την εκδήλωση με ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας. 

Η εικαστικός Κλαίρη Χατζημηνά

Η Βασιλική Κορδερά της Bergmann Kord με την Έλλη Θανογιάννη (Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου Μεροπείου Ιδρύματος) και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Αθηναίων και Πρόεδρος Μεροπείου Ιδρύματος Ελευθέριος Σκιαδάς

 

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Κυριών Ελληνικής Αντικαρνινικής Εταιρείας και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευαγγελος Φιλόπουλος

Πωλίνα Σανταλοβάκη