Η «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ-Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ» δωρίζει ειδικές κλίνες μονάδων εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ)για την άμεση ανάπτυξη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωάννινων (ΠΓΝΙ)

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, με επίγνωση της κρίσιμης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, στέκεται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία στηρίζοντας τις δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που πρωτοστατεί σε αυτήν την προσπάθεια. Γι’ αυτό παράλληλα με τη δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ καλύπτει και τις ανάγκες σε εμφιαλωμένο νερό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ΠΓΝΙ, παρέχοντάς τους φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Νίκος Χήτος

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και για την υγεία όλων μας.
Στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και προχωράμε σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, σε δωρεά ειδικών εξοπλισμένων κλινών ΜΕΘ για την άμεση ανάπτυξη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ), ένα από τα δύο κέντρα αναφοράς για τον κορωνοϊό (COVID 19) στη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Πρεσβεύοντας ότι “ο καλό το έχουμε μέσα μας’’, συμμετέχουμε ενεργά για να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος και να είμαστε όλοι υγιείς, πιο δυνατοί, και το πιο σημαντικό… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ-Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ»:

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων και με εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης αναψυκτικών ήδη από το 1955, ξεκίνησε με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” το 1988. Με σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που συνεισφέρει διαρκώς και ουσιαστικά στην εθνική οικονομία.
Η σταθερή προσήλωση της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. στις αρχές ολικής ποιότητας, της επιτρέπει να υποστηρίζει με υπευθυνότητα ότι κάθε σταγόνα Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” διατηρεί αναλλοίωτη τη φύση της Ηπείρου.

Η εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται στην πηγή, με χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση καθ’ όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος και χωρίς να παρεμβάλλεται καμία επεξεργασία.
Η παραγωγή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σε πλήρη συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία.